Jeg reiser alene

Da jeg var liten var sommerens store høydare å reise alene til Oslo for å være en uke hos familie. Så utrolig stas å bli tatt med til Slottet, Stortinget- de stedene man bare hadde sett bilder av i o-fags boka. Liertoppen senter (verdens største!!!) og Portveien 2. Jeg husker godt at jeg ikke kunne sove dagene før jeg skulle dra fordi jeg gledet meg så masse. Varme sommerkvelder og grilling ute. Gode sommerminner.

Så er det Celine sin tur blitt….. På fredag etter å ha avsluttet uke 2 på turnskole reiste hun alene med fly til Oslo. Hun var så stolt og fin at jeg fikk klump i halsen. Tante hentet henne på flyplassen og siden da har det gått i ett. Hun har besøkt sin baby kusine, vært i store lekebutikker, grillet, spist lunsj ute på Mathallen(jeg dør av sjalusi) og er nå på vei til NRK (tante L er designer og jobber der) før de freser utover til Tusenfryd. Tantene har sendt ei bråte med bilder og det er lett å se at hun storkoser seg.

Her i Narvik kan jeg melde om elendig sommervær. 10 grader ute og de nye utemøblene på baksiden har vi enda ikke fått prøvd. 1,5 uke til sommerferien beggyner for vår del-håper på det beste. Flere bilder fra hverdagen og gårsdagens fest (hohoho)ligger på snapstory brukernavn: hvitstil

Christine

Siste innlegg