ARK- Ran på høylys dag.

Det føles iallefall sånn etter jeg har vært på salg på ARK. Jeg pleier å kjøpe tegnesaker og spill på ARK fordi de ofte har halv pris på disse varene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har den fjerneste anele hva en blokk med ark koster eller hva Monopol koster, men når det henger store skilt med 50 prosent da stoler jeg på det og handler med litt bedre samvittighet. For noen uker siden var jeg på jakt etter et Kinasjakk med klinkekuler (ikke sånne plastgreier som er i de fleste kinasjakkene nå). Jeg fant et av typen plast på ARK. Før pris 300 nå 150. Men det var ikke sånn jeg ønsket meg- jeg ville ha klinkekuler- så jeg gikk videre. På nabobutikken hadde de akkurat samme spillet til full pris, men i denne butikken var 149 kroner full pris! Er ikke det lureri???

 

Og i dag stakk jeg innom Ark for å titte på tegnesaker og kjøpte bla 2 Rableblokker. Før 119kr nå 60kr.

Litt rart det når fullpris er

99kr på Sprell

Yaha 47kr

Tonerweb.no 33,80kr (omregnet prisen var 169kr for fem)

staples.no 69kr (omregnet 345kr for 5)

inkmann.no 39,50 (omregnet 197kr for 5)

extrakontor.no 55,31kr,

kontoria.no 29kr!!!!!!!!!!!!!!

 

Det er jo helt ok å selge blokka for 60 kroner på ARK- men at den er på halv pris er juks og fanteri. Skam dere for å lure folk Ark!

 

Og en ting til: hvor mye og lenge kan man egentlig reklamere med at man har halv pris på spill? Når det er konstant halv pris betyr det ikke da at halv pris er vanlig pris? Kan man ha halvprisplakater hengende HELE tiden?

I dag er jeg irritert- jeg ble lurt! Og det over lang tid.

 

Christine

11 kommentarer
  1. Tegneblokkene på Nille er ikke dyr og papiret har en fantastisk kvalitet. Finnes i tre størrelser😊

  2. Husk også at 50% ikke gjelder alle tegnesaker… 6-åringen ville kjøpe seg tusjer for pengene hun fikk til bursdagen. Det sto masse tusjer utstilt til “voksen-fargelegging”, og disse ville hun ha, men de var ikke med på tilbudet. Vi endte opp med å kjøpe noen andre som var myyye billigere 😉
   Med vårt forbruk på tegneark kjøper jeg kopipapir i store mengder. Tynnere ark, men veldig billig 👍 Selges på Clas Olsson, Nille og mange andre plasser.

  3. Så enig med deg! Har selv opplevd at en periode de hadde 50% var brettspillet jeg skulle kjøpe dobbel pris ift forrige periode de hadde 50%. Ikke greit!!

  4. Jeg jobber i butikk selv.
   En vare som markedsføres på 50% rabatt kan være på dette tilbudet i maks 6 uker. Etter dette må varen enten settes opp i pris i nye 6 uker eller prises permanent ned. Da kan man ikke benytte seg av 50% markedsføring lengre.
   Det er maaaaaange butikker som bryter dette regelverket. Og det finnes og en del tolkninger av lovverket. 2 for 1 regnes for eksempel på lik linje med 50% og kan ikke kombineres utover 6 ukers perioden. Men man kan markedsføre med nettopris altså en pris istedet for 50% budskap. Det er forbrukerombudet som slår ned på dette. Så eventelle overtramp kan meldes til dem.

  5. Mamma kjøpte akkurat spillet Villkatten på ARK til minsten her. Fullpris 450,- og så halv pris. Samme spillet kostet 229,- på BR….. På fullpris! Nei, det blir for dumt. Enig med deg her.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg