Gjett hva vi har gjort siden sist!

I over et år har i gått med en tanke her hos oss. De som har lest hvitstil en stund kjenner vår historie, men for de som ikke kjenner oss tar jeg en aldri så liten oppsummering:

I 2008 bodde husbonden som mannen min har het her på bloggen i et lite hus på Nesøya. Celine var nyfødt og vi fikk den tristeste tlf en mai morgen. Pappa hadde hjertestans. I tiden etter fikk jeg voldsom hjemlengsel til Nord. Husbonden og jeg hadde vært enige om fra vi møttes at det aldri kom til å bli Nord Norge på oss- og vennene våre var trodde jeg skulle være den siste til å flytte nordover. Sånn ble det ikke. Husbonden var villig til å prøve for min del- og da var det gjort. Vi solgte  hus og sa opp jobber- så reiste vi hjem. For det var sånn vi følte det. Vi var kommet hjem.

Så bodde vi litt her og der før vi endte opp i en leilighet-ski inn/ out fra alpinanlegget i Narvik. Her liker vi oss veldig godt, men etterhvert som barna vokser kan det hende leiligheten blir for liten. Noen meter bak her vi bor nå har vi kjøpt tomt- så får vi se hva og når det skjer noe der.

Da vi kom nordover i 2010 kjøpte vi oss en gammel gård. Ikke var det landvei- så vi måtte bruke båt for å komme dit. Det perfekte sted. I seks år har vi lagt ned så utallige mange timer med skraping, maling, fjerne gamle gulv og tapeter og fjernet en million enorme gresstuer for å lage plen. Ja alt arbeid som må gjøres når man har en gammel gård. Vi virkelig elsket denne gården, men innimellom dukket samtaleenmnet opp: det blir mye tid som går til arbeid i ferier og helger og det spiser av tiden med barna.

 

Så siden sist jeg blogget har dette skjedd:

I februar i år bestemte vi oss for å bytte ut Ytre Slettjord med et  krypinn på Gran Canaria. 

Som sagt så gjort. For to uker siden flyttet det en ny eier ut til Ytre Slettjord Gård,  og i slutten av juli reiser vi til Gran Canaria og  Tauro for å overta et lite rekkehus. Vedlikeholdsfritt. Med stort basseng som vi deler med naboene. Mens jeg skriver her nå skal snekkerne i gang med å sette inn nytt kjøkken (ikke bare hvitt faktisk) og gjøre litt annet arbeid. Huset inneholder 2 ganske store soverom, kjøkken, vaskerom, bad, stue og lite toalett. En liten hageflekk er det også. Sammen med naboene deler vi bassengområde. Jeg er så spent. På loftet her i Narvik har jeg allerede bakket 6 bagasjer  med greier vi skal ha med nedover, men likevel må vi nok tilbringe en uke i skytteltrafikk mellom møbelbutikker og huset. Men deretter blir det FERIE!

 

 

Christine

 

 

  1. Er det allerede 6 år siden dere kjøpte Slettjord…? Lille Celine <3
   Etter å ha reist fra Spania i går er jeg så misunnelig på dere som får deres eget. Skulle ønske vi hadde "hytte" der nede, det har vært 2 deilige uker, men det hadde vært superdeilig om vi eide 😉
   Kos dere så mye med tilpasningen, gleder meg til å se bilder 😉 *hint*

  2. Så kjekt at du blogger igjen! Ytre Slettjord er blitt en fantastisk plass, men skjønner valget om å kjøpe noe på GC. Mye mer kvalitetstid og ikke minst mye bedre vær! Gleder meg til å se mer om det på bloggen og snap! Sikker på at det blir en nydelig plass når du har svingt deg rundt med interiør og sånt!

  3. Wow, så spennende med ny tomt og leilighet på GC.
   Det har virkelig skjedd mye siden sist.
   Tenk at det er så lenge siden jeg dere bodde på Nesøya og jeg begynte å lese bloggen din!
   Lykke til med ny bolig og ferie, gleder meg til å se hvordan det blir.

  4. Gratulerer med ny bustad i sydenland! Diggar snappane dine 🙂
   Slettjord vart ein nydeleg idyll, men det blir det nok i Spania og.

  5. Så arti at du blogga ijænn😄
   Får ikkje nok på snæp🙈
   Gratulerer med hussalg og kjøp av leilihet på finaste Gran Canaria☀️ Så heldi dåkk e som kan ha eget hus å ferier i😍
   Go sommer☀️🍓🌸😎

  6. Gratulerer med tomt og ny feriebolig! Har fulgt deg siden du ventet lille Celine og er mektig imponert hva du og din mann får til! Tenk så heldig di 3 jentene deres er som får oppleve alt dere tar dem med på! Er kjempe glad for at du har lyst å blogge igjenn og gleder meg til å følge dere videre 🙂 stor klem fra Ida i Bodø

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg