En skinnstol i vårt blåe hjem!

Det er ikke bare kjøkkenet i Tauro som er blått. Det er blitt blått her hjemme i Narvik også. Decoblue heter fargen. Og jeg elsket den fra første gang jeg så den. Min venninne Jessica har pusset opp huset sitt og jeg har skjønt på henne at hun har tatt doktorgrad i blåfargefaget. Hun kan alt om nyanser og toner. Tidligere i vinter var vi på middag hos henne og og blåfargen i stua hennes var så fin- den virkelig gjorde noe med stemningen. Såe- da ble det decoblue hos meg også.

Gradvis. Vi begynte med en soveromsvegg, så en stuevegg, så kjøkkenet  og nå nettopp tok vi en vegg til i stua.

Hadde noen fortalt meg for 10 år siden at jeg skulle hatt en brun skinnstol i stua i 2016 hadde nektet å tro på det. men tiden forandrer seg. For noen uker siden skulle jeg ordne noe for jobb og skjekket nettsiden til bohus. På siden så jeg denne stolen og forelsket meg helt. Jeg hadde aldri sett den “in real life” og da ei heller prøvd den. Jeg har snakket lenge om at vi kunne trengt en lesestol, og jeg hadde også peilet inn et ledig hjørne i stua (husk at vi har bare rundt 100 kvm)

Ok- så for å gjøre historien kort. Mor I Nord og jeg var i Harstad- der det finnes et Bohus Varehus- og nå har jeg verdens fineste lesestol i stua og mamma har gitt meg all fremtids jule og bursdagsgaver på forskudd. Verdens gladeste- ja det er meg.

 

Sofas fra Ikea og bord fra Bohus, med tilpasset marmorplate.


Siden jeg har vært hjemme i to uker etter en operasjon har jeg brukt mye tid i den nye stolen, og den har vært god å sitte i.


Bildet på veggen er tegnet av Kunstneren Erling Johanson- les her hvordan det ble til at Celine ble tegnet i bytte mot en heklalue

 

Jeg er kjempefornøyd med den nye og mørkere stua.Bilder fra det var hvitt finner du her.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger ang min retur til bloggverden!

Nå: fiskepudding med tilbehør.

Christine

 

8 kommentarer
  1. Så fint du er tilbake i bloggland. Har fulgt deg over mange år. Gleder meg til å følge deg videre.
   Mvh Vibeke

  2. Flott at du blogger igjen, har savnet innleggene dine. Gleder meg til ny inspirasjon fra nytt feriested, bildene fra gården er så fantastisk inspirerende. Lykke til med nytt feriehus!

  3. Først; sååå bra du har begynt å blogge igjen 👍 Stuen din ble nydelig, decoblue er ei flott farge og hos deg ble den bare helt smashing lekker!!😍 Stolen ser også fab ut👍

  4. For en nydelig farge på veggene, og elsker fargen på stolen mot den blåe veggen, for ikke å snakke om marmorbordet! Hehe, KJEMPEFINT!

  5. Så godt at du har begynt å blogge igjen , du har vært savnet skal du vite,det er så flott hos dere 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg