Fryseboksuka

Jeg utfordret dere- spis en hel uke av det du har i fryser, kjøle og tørrskap.

Første middag var reinskav. Kanskje noe av det beste jeg vet. Barna også. Og enda bedre- det blir alltid nok til en varm lunsj dagen etter

Ikke akkurat en sexy rett å se på- meeeen god!

Jeg brukte:

En pakke reinskav

En creme fresh

2dl kjøttkraft av terning

4-5 stor sjampinjong

En løk

Salt pepper

Stek kjøttet, stek sopp og stek løk gylden. En ting av gangen, og legg alt i samme panne etter det er stekt. Legg oppi creme freshen og hell på kjøttkraft. Sukkerkulør dersom du ønsker retten litt brunere. Smak til med salt og pepper. Eventuelt litt sukker og aromat.

Vi serverte med ris og brokkoli i dag, men hjemlaga potetmos er en favoritt.

Prøv!

Christine

6 kommentarer
    1. det hørtes utrolig godt ut! Skal teste ut denne.
      Håper du legger ut flere oppskrifter fra fryseboksuka 🙂
      Takk for utfordring!Det var lite i fryseboksen denne gangen, men skal definitivt bruke denne utfordringen ved en senere anledning 🙂

    2. Heisann
      Glad du blogger igjen.
      Har savnet dine innlegg, blir altid så inspirert ;;)
      Takk for at du deler dine oppskrifter, denne retten blir middag i morgen

    3. Vi har alltid fryseboksuke, for vi skriver middagsliste for 2-3 uker og handler stort. Fyller bare på meg grønnsaker, frukt og melk. Men kan kanskje få brukt opp litt av det overflødige, er liksom alltid fullt

    4. Tok utfordringen i forrige uke og etter ett raskt sveip over fryseren så ser jeg at vi kaster oss på en uke til… Snart må fryseboksen fylles med matpakkebrød, matpakkehorn osv, men først må vi lage litt plass.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg