Vi skal innrede et hus på ei uke!

Vi har kjøpt hus-(link til anna hus som ligger i samme kompleks her)- et tomt skall (ikke engang kjøkken) i Tauro på Gran Canaria. Snart er det ferietid og vi skal nedover. Siden jeg er planleggingsminister har vi planlagt å bruke en uke av ferien på å få innredet herligheten. Resten skal være ferie. Det er ikke store huset (80 kvm?)- men det tar tid å gire og gasse seg til Las Palmas og rundt om på diverse butikker. Vi trenger jo alt fra dyner- glass-tørketativ vaskemaskin- Ja ALT.

Siden vårt hus ikke er ferdig når vi kommer ned skal vi bo noen dager i mammas hus. Hun har kjøpt vegg i vegg med oss. Kan det bli bedre?

Nå slipper vi sette i gang med kjøkkenet selv, for der er det snekkeren som gjør- men resten…. Jeg har brukt utallige timer på internett- og takk og pris for at spanjolene har blitt mye bedre på nett enn de har vært. For to år siden kunne man knappest finne åpningstidene på nettsidene.

Så jeg har plukket ut endel greier jeg skal spane inn. Siden huset er så lite må vi bruke første dag på å måle opp og maskere opp med maskeringsteip hvor stor møblene vil bli. Skal prøve å unngå bomkjøp. Vi vil helst ikke legge for mye penger i møbler-siden vi vet av erfaring at solkremsmurte unger (og voksene) fort vekk kan lage mye flekker- og siden vi håper på at vi kan leie ut innimellom- så er det greit at man ikke er for redd for inventaret tenker jeg…..

ok: Først kommer en ekstraseng. Denne fant jeg på El Corte Ingles- og jeg tenker den er genial å ha på voksensoverommet siden tre unger skal dele et soverom. Sikkert greit at en ranglefant kan legges på vårt rom innimellom
Jeg skal reise til butikken å se på kvaliteten- det et jo vanskelig å se ut fra bilder 

Og når vi ikke har ranglefanter kan vi slå sammen senga. Til vårt soverom tenker vi en seng som kan ha noe oppbevaring. Forslag? Noen som har Malm seng med oppbevaring under? Er den ok?

Sofa fra Ikea. Ikke plass til noe større en denne tror jeg.

 


Jeg har tydeligvis en greie for brune skinnstoler. Jeg liker i allefall denne!

Det aller første kjøpet var denne matta fra Kid til soverommene.

Spiseplassen. Dette fant jeg i en katalog fra den spanske møbelmessen- jeg har mailet firmaet for å finne ut hvor det kan kjøpes- venter på svar!. Jeg virkelig elsker den.

Finner jeg ikke benkene og bordet over- er dette fra El Corte Ingles et godt alternataiv. Bordet finnes også i uttrekksmodell,

 

Hvis noen har Gran Canaria- del gjerne.

 

Jeg skal snappe hele innredningsuka- så det er bare å legge seg til hvis du vil se.

brukernavn: hvitstil

 

Christine

 

 

 

 

10 kommentarer
  1. Malm sengen fra IKEA med obevaring er helt genial. Mye plass i skuffene under, og sengen er fin og god! Lykke til med innredningen, det er jo så gøy!!! Veldig inspirerende blogg, har tre tette jenter selv, så her ser jeg mange likheter 😊.

  2. Heisann
   For mange år siden – nærmere bestemt i 2010 – viste du bilde av et badekar som du ønsket deg. Karet var rundt og hadde løveføtter. Du husker vel ikke tilfeldigvis hvor du hentet det bildet fra? er nemlig på jakt etter et slikt badekar, men finner det ingen steder!

  3. Dina: hei Dina. Vet du – jeg hadde link til det badekaret på tlf helt til for to uker siden da mobilen plutelig avgikk med en brå død. Men om du er bedre i svensk en meg klarer du kanskje å Google deg frem til det? Butikken hadde to fysiske butikker i Sverige. De solgte nye jernvarer men også gamle brukte ting som hengsler og håndtak. Dreamhouse.se som jeg fulgte da skrev om denne butikken da hun fikk nye dørhåndtak. Klarer du å Google det? Jeg skal prøve jeg også… Christine

  4. Å hei og hå! Dere gjør drømmen til virkelighet! Fantastisk! Har selv bodd med min familie i spania (Alicante) i 4 år der vi barna gikk på skole. Jeg savner det mer enn alt, og jeg reiser stadig nedover med min nyetablerte lille familie så ofte vi kan. Føler liksom tilhørighet der jeg, og mannen synes det er perfekt å trene landeveisykling. Så, håååper du leier ut, og håper vi får leie av dokker! Da blir det jo ferie i et hus som garantert har fin atmosfære slik du er kjent for å lage! De generelle møblene i spania er jo ofte slike pinnemøbler, koselig det og.. Gleder meg uansett til å se hvilke smarte løsninger dere kommer opp med. Kos dere masse og lykke til med innredning! Besos!

  5. Madeleine: perfecto. Vi blir å leie ut. Ja – gran canaria er supert for både de som vil trene og vi som vil ligge på solseng…. Hohoho så prøver vi å gjøre så godt vi kan. Dessverre er det mye som har lange leveringstider for at det skal komme med båt fra fastlandet. Det var en liten strek i regningen…. Hør bare fra deg ang leie:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg