Tips til hjemmet

Jeg må innrømme at den ene uka Celine og jeg skulle bruke på interiør har dratt ut gjennom ferien. Det går jo fort å få orden på senger og sofa- men småtteriet tar tid. I tillegg har den ene hetebølgen avløst den andre- jeg klager ikke- men kroppen blir slapp og tempoet deretter.

Dagens tips:

Etter at Philippa i går tråkket på en iPad som lå på lading fant vi ut at vi måtte ha en fast ladeplass. Vi var innom IKEA (der er vi snart på takk for sist og klemming med betjeningen) og fikk med oss en fotolist.

Det blir litt ledninger- men det er jo rett og slett ikke til å unngå.

I kveld er det et deilig drag i luften- akkurat perfekt til å sette seg ned ute med et glass rosévin. Ferie 4 ever!

Christine

6 kommentarer
  1. Det var kjempelurt. Takk for et godt tips. Kos dere i varmen. Ikke lenge igjen før dere møter den nordnorske sommertemperaturen igjen.

  2. Så gøy at du er begynt å blogge igjen! Du må gi oss update om det blå kjøkkenet. Er det et baderomsskap fra IKEA du har i entreen der? Ikke dumt

  3. Ole: det kommer oppdatering på kjøkkenet i morgen- jeg manglet noen detaljer da jeg skulle ta bilder i dag. Bildet i innlegget er ikke i entreen- det er i trappa i en halvetasje- men det stemmer at det er et godmorgen høyskap. Det er min smørestasjon for barna 🙂 all solkrem på en plass.
   Takk for kommentar 🙂

  4. Hei, det var kjempelurt med en ladestasjon 🙂 Har du bare satt en fotolist over stikkkontakten?
   Følger med fryd med på interiørtips og spenning med “hytta” 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg