Før og etter

Jeg oppdaget at El Corte Ingles har salg på møbler som har småskader i hele august- så jeg kjøpte jo tidligere utemøblene det på halv pris. Yes! Så nå var vi tilbake og på jakt etter et sidebord- helst i kobber. Ingen enkel sak å være på jakt etter… Men på salget fant jeg et svart bord- som kunne trylles litt med.

En boks kobber og en mann med innsatsvilje- så hokus pokus- og Kobberbord er på plass.

Og når jeg/han først var i gang hadde jeg kjøpt svarte lykter på IKEA- som fikk bli kobber de også. Må nevnes at nattevakta på område trodde han hadde fanget en tagger på fersk gjerning her i natt!

Siden stua er så liten- og vi har møbelert med spisestue og vanlig stue – er det ikke plass til mere møbler. Men vi måtte ha en liten hylle til spill og sånt- så da malte vi den i veggfargen for at den ikke skulle bli ruvende i det ellers ganske så fulle rommet!

Også dette sengetøyet fra HM- jeg var sikker på at det skulle bli bomkjøp siden det var så billig- men satset og prøvde. Skal sies det ikke er like mykt og deilig som 10 år gammelt lexington- men for 200 kroner synes jeg det var knall- og kan vel bare bli bedre. Og mønsteret!!! Jeg elsker det!

Satser på gardinene er på plass i morgen.

Christine

Siste innlegg