Vinter i sikte.

Inneholder reklame:

Enhver årstid har sin sjarm og jeg har en tendens til å synes at den årstiden vi går i møte er den beste. Her i nord vil jeg si at høsten har festet grep og vinteren står på trappa. Jeg elsker elsker elsker stearinlys, fyr i peisen og vindlyder ute.

Årets ull er i hus og vi var en tur i fjellet og i havnen og tok noen bilder av de små.

De tøvtullene her altså!

Og elsk smelsk på mønsteret i årets ull fra Polarn O Pyret. Til uka skal vi på gårdsbesøk å se hvor ulla (og fårikålen kommer fra)

Forresten oppdaget jeg atde Klassiske Blå Stripene har kommet i ull- og det har jeg satt på Bella sin ønskeliste til bursdagen i slutten av månen.

Forresten var det litt artig å se At Pippa var så lik meg når vi skulle ta noen bilder på brygga. Jeg har alltid vært redd for å bevege meg ut mot kanten- og når vi skulle ta bildene kunne vi lett se at Pippa fikk samme klump i magen som meg. Fint var det at storesøster tok seg av trøstingen.

Også da- siden både Celne og Bella har nye rom har vi gjort noen små endringer på Pippa sitt rom også. Det hele er "under arbeid"- men et lite gløtt fra før og etter kommer under her:

Før:

Rom med lillatoner-

Jeg fant en australsk blåfarge med en ca gresk fargekode. Min lokale fargehandler var grei og fikk sine folk til å oversette koden til norsk. Her er fargen Snoop.

Så nå må jeg fortsette med å montere skrivebord.

Christine

Hvitstil.com samarbeider (og elsker) Polarn O Pyret.

3 kommentarer
  1. Med 3 jenter i alderen 1,5, 5 og 8år har vi prøvd det meste av ull på markedet, og POP er best! Den tåler alt!! 3 barn arver uten antydning til slitasje! 🙌🏻😃
   Jeg har sett på årets ull, men nå er jeg sikker: jentene MÅ HA!! 😃 Er det stillongs jentene har på bilde eller er det bukser? Har Celine også fått ett sett? Jentene våre er like gamle, og tenker det blir “too much” mønster på en 8-åring…eller…? 🙄

  2. Hanne:
   Det er så gøy å møte på de som digger POP like mye som meg. Jentene har på seg stilongs. Celine har samme- men hun er jo over alle hauger når vi har tid å ta bilder. Hun synes det var topp. Hun har jeans over stillongsen og bruker genseren til. Hos oss arves det nå i 4. Ledd nå. Min bror har ei lita som får klærne etter oss. Helt topp!

  3. Så søte 🙂 Å takk for tips til oppussingen 🙂
   Ta gjerne en titt på mitt nye innlegg å kom gjerne med din mening 🙂 Da blir jeg hæppi..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg