Celines rom

På noen kvelder fikset vi opp Celine sitt rom- deretter stod vi litt på stedet hvil mens vi ventet på gulvteppe fra IKEA og noen knotter dom mor skulle kjøpe i København. Nå er alt i hus og Celine har flyttet inn i sitt nye rom. Her kommer bildene

Etter:

Før:

Så følger vi på med mere etterbilder:

Hylla fra søstrene greene og kay bojesen trefigurer.

Vi flyttet hyllene hennes høyere opp og flyttet litt rundt på dem. Hun fikk mer plass rundt skrivebordet sitt. Jeg elsker smelsker knottene som sekkene henger på- de kan draes ut og inn og er fra Vitra/HTH. Symaskinen er kommet frem i lyset og snart skal vi begynne å øve litt.

Lampa hentet vi i stua vår og hennes gamle rosa collage ble solgt.

Selv ble hun aller gladest for gullblyantene og boka fra S.G.

Telys kopper fra Nille ble pennekopper.

Jeg sydde om noen rosa lingardiner og hang dem opp på langs- så nå er hytta alltid klar til bruk uten å måtte samle sammen det som finnes av dyner og puter i huset. Putene er mine gamle fra stuen og sengeteppet er nytt fra Nille.

2 små nye lyshus pynter vindu mens ett er hentet i stua.

Reisegave fra mor- hesten fra Kay bojesen. Celine er fornøyd med rommet sitt og det er mora også .

Livet er fult av kontraster- i dag har jeg vært i begravelse og kjent på en venninnes sorg over å miste sin far. ( jeg har friskt i minne hvordan det er) og etter en liten pause hjemme med barna skal jeg gå å spise med noen venner og se Bridget Jones.

God Fredagskveld til alle som er innom- ta vare på hverandre

Christine

18 kommentarer

Siste innlegg