Nytt på gang: Barnerom

Etter Celine sitt rom ble ferdig har vi satt i gang med Philippa sitt rom. Hun ville ha blått rom- ellers kom hun med null ønsker. Så jeg fant ut at jeg ville prøve å lage fjell på rommet hennes. Dessuten vil jeg prøve meg på en halvmalt vegg. Ikke værre enn å male over hvis man ikke liker.

Så først malte vi rommet i en møtk blå farge. Ikke decoblue, men en farge som jeg hadde sett i et australsk magasin. Mats på Lindahl fargehandel fikk oversatt den australske fargekoden til norsk. Fargen er vi veldig fornøyd med. Muligens litt blåere en deco??

Så fikk Prebs tapet opp fjellene etter mine ønsker- og på null komma nix malte vi fjellene grå og toppene hvite. Sprinkelsenger ble dratt ut i junior størrelse. Og vipps så va lille Philippa så mye større.

Før:

Bilde under her er fra før vi begynte. Lilla toner. Hvite kommoden under vindu er ute samme med hyllene som henger fra Oliver F. Rommet hennes er veldig lite- inn skal det en tegneplass og en liten tv-møbel som ikke skal brukes til tv. Kommer snart.

Christine

9 kommentarer

Siste innlegg