Dagene som kom og gikk- Så var bleietiden over

Så var lille Philippa bleiefri. Jeg kan nesten ikke forstå at den lille babyen min er blitt så stor jente- og jeg føler en blanding av stor glede og angst. Det er så gøy å se at de vokser til- men det går så fort!

Planen var egentlig å slutte med bleie i sommer på Gran Canaria på samme måte som Isabella sluttet. Og det var jo en god tanke- sånn bortsett fra at vi har basseng utfor døra til huset vårt der. Vi hadde jo ikke tenkt så godt over at vi der måtte bruke badebleie- så det ble vanskelig å slutte der.

Så kom vi hjem og hverdagene spiste oss- og før forrige helg bestemte vi oss for at nå var tiden inne. Og det stemte- noen små uhell- men det hele går over all forventning.

Og ingen problem å gjennomføre Bella sin fotballbursdag på lekeland i går.

Nu står helga på trappa igjen- Prebs er på reise og Celine skal på helgebesøk hos BesteJens og mor.

Christine

    1. Irene Amalie: heia. Vi går for samme metoden- sove med “trusebleie” til vi ser at den er tørr på morningen. Trusebleie er up and go her i huset. Jeg orker ikke opp midt i natta med tiss og våt seng. Vi gjorde det med Bella og det var ikke så lenge etter hun sluttet på dagtid at hun var tørr på natta også.

    2. Hei, jeg har et tips til den første tida uten nattbleie. Om du legger to lag med tisselaken og laken er det bare å ta av det øverste laken og tisselaken om uhellet skulle være ute. Så ligfer det da et nytt lag klart under og man slipper legge på nytt mitt på natta.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg