Min best investerte 1000 lapp

Vi bor i Narvik-noen få meter fra slalombakken. Vi tilbinger en god del tid der- hele familien. På ingen måte proff på ski- men jeg nyter å være sammen med familien og venner i bakken. Det som er så utrolig viktig for en god opplevelse er å ha gode klær og greit utstyr. Det har jeg, men jeg har kjøpt nye slalomsko og de var virkelig så vonde. Når jeg prøvde dem første gangen kjentes de fin ut. Så kom jeg hjem og skulle prøve de i bakken. Jeg kom ikke ned trappa engang før jeg ville rive de av eventuelt sage av foten. En tur opp med fjellheisen ble til at jeg tok heisen ned igjen- og siden stod skoene godt plassert i skapet. Aaaldri mer på- tenkte jeg.

Så kom min kjære hjem og fortalte at han hadde hørt om noen som tilpasset slalomsko sørpå. Og på 1-2-3 hadde jeg time på Klipskobua.

Så i går var jeg i Oslo og Gjermund på Klipskobua jobbet og filte og varmet opp skallet til skoen og som han sa: "brukte foten min som rambukk for å utvide skallet der det ikke passet". På bilde over her har jeg vært brukt som rambukk- og er riiiimelig varm i toppen.

Etter en dryg time med hardt arbeid så gikk jeg ut med sko som passet som hand i hanske. Ikke engang Askepott passet glasskoen sin så godt som mine sko passer.

Så for alle der ute som har vonde sko(de er det mange av)- det er så virkelig verdt å få dem tilpasset. Og som Gjermund på Klipskobua sa: det er ikke bare skiracere som kan få tilpassede sko.

Så nå må bare snøen komme. Jeg er klar!!

Christine

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg