Ut på tur og diett på gang

I dag har vi vært på en liten tur til Sjomen. Siden vi har solgt hytta vår er det ikke så ofte vi er innover der. Det er besten så jeg glemmer hvor hinsides vakkert det er der ute. Pappa ligger gravlagt der- så vi fikk vært en tur innom han også.

Vi prøvde oss på litt bilder til årets julekort. Jentene i det fine nye vintertøyet fra Polarn O Pyret. Liker så godt grønnfargen til jentene- jenter må ikke bare ha rosa spør du meg.

Celine fikk velge vintertøy selv i år og hun gikk for lilla.

Kanskje den fineste 8 åringen jeg vet om – sånn helt objektivt. Hohohoh 🙂

Bella snella i grønt!

Så var vi innom pappa på kirkegården. Celine hadde laget Halloweenlykt til han.

Så var det dietten. Jeg har satt meg selv på en stram lavkarbodiett frem mot jul. Jeg har gjort det før og vet at jeg mister kg. Da jeg ble gravid med Pippa var jeg "on fire", og gikk ned massevis. Etter graviditeten var et faktum roet jeg ned lavkarbodietten- siden jeg ikke viste helt om det kunne ha noe innvirkninger på barnet. Men nå er jeg der igjen da- skal ned i vekt- og selv om jeg vet man ikke skal kalle det diett så gjør jeg det. Jeg lever nå på så lite karber at det er noe som for meg er umulig i lengden- men jeg har troa på at når jeg har kommet et stykke ned i vekt skal kunne leve på et relativt lav karbo nivå. Jeg er tre uker etter start og kroppen er 4,4 kg lettere og selvfølelsen er mye bedre. Jeg har meldt meg på det jeg kunne finne av lavkarbosider på Facebook. (Tips meg gjerne)

Flere som tar grep om livvidden nå?

Christine

Polarn O Pyret samarbeider med hvitstil.com fordi hvitstil.com elsker POP

    1. Prøver hele tiden å ta grep om livvidden. Lavkarbo er dessverre ikke noe for meg, altfor glad i karbohydrater, men trener og forsøker å holde meg til et relativt sunt kosthold i ukedagene hvertfall. Jobber med å komme meg dit at jeg ikle trenger sjokkis i helgene, men det er et stykke igjen. Også går man jo på en smell når man baker kanelboller en søndag formiddag…. blir lenge til neste gang…

    2. Bente: jeg har funnet ut at lavkarbo fungerer supert for meg, men jeg er også veldig glad i karber. Men jeg stålsetter meg og tenker at det får være hardt en liten periode og slakke av litt etter hvert. Lykke til- håper du finner en metode som fungerer for deg 🙂

    3. Joda her er det fullt fokus på ned-i-vekt-til jul. Har holdt på med forbrenningssuppe i et par uker nå for å komme i siget. Jeg har spist frokost med lavt karbo, ellers suppe. Vil gå over til lavkarbo om et par uker og det vil fungere for meg. Problemet mitt er å holde trivselsvekten og å ta grep når vekten begynner å gå oppover igjen. Med tiden skal jeg ned 15 kilo til.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg