Sydenhuset

Det begynner å gå seg til i sydenhuset- så smått kommer det bilder på veggene- og vi bor oss inn i huset og merker hva vi føler vi mangler. Først noen bilder fra stua med nye bilder

Ungene er ville med bassengbading (selv om det er ulovlig kaldt i poolen) Uansett resulterer det i truser og sokker strødd over hele 1. Etg. Så nå har vi satt opp hver deres skap- der de skal legge alle sine ting. Funker fint så langt- iallefall når de får en påminnelse…

Ellers kan jeg rett og slett skryte litt av meg selv. Jeg lever fint på mitt lavkarbokosthold. Ikke en gang har jeg spist høykarbomat- men jeg må innrømme at jeg storkoser meg med noen glass vin i løp av dagen. Sånn får det være. Jeg har rundet 10 kg i minus, og er veldig fornøyd så langt.

video:video

Filmsnutt fra første natta da vi kom frem- for en deilig følelse det var å komme frem etter en ganske laaaang flytur med to små.

Nå er vi halvveis i ferien allerede og i dag dro to av venninnene mine med deres familier hjem for norsk jul. Snart kommer det flere venner nedover- det gleder vi oss til.

Christine

PS: jeg snapper dagen lag- både hva jeg spiser- hvor vi drar og hva vi gjør. Legg til på snap: hvitstil

Siste innlegg