Vår jul i Gran Canaria

Her på Gran Canaria kutter vi jula ned til lillejulaften og julaften. Ungene får strømper med julehefter og godteri- gaver åpnes og ribbe spises……

Jeg fant en blomsterbutikk med granlignende grener som jeg pyntet med til julaften. Serviset er fra Royal Copenhagen og heter Stjerneriflet jul. Jeg har ikke brydd meg med å kjøpe annet en spisetallerkener- serveringsfat og skåler bruker jeg vårt vanlige hvite hverdagsservise.

Siden stue/ spisestue er såpass lite har vi valgt spisebord som kan trekkes ut og benker til som gjør at vi kan presse ned noen ekstra rumper.

Tradisjon tro- familiebilde på julaften

Jentene i sine julekjoler fra HM

Årets julekort fra oss.

12 oktober begynte jeg min lavkarboreise- lillejulaften og julaften hadde jeg en planlagt begrenset sprekk på opplegget mitt. Godt var det- men spørs om jeg gjør det flere ganger…. Ble kvalm og uvel julaften og i dagene etter har jeg hatt søtsug som nærmest er uoverkommelig…. (men jeg holder ut)

10 kg i minus men fortsatt en vei å gå.

Christine

  1. Hei og fortsatt god jul.
   Ser ut til at dere har hatt en fantastisk jul og koset dere max. Beundrer deg for at du har klart å gå ned 10 kg. Syns du ser flott ut jeg. Jeg har tenkt til å starte på lavkarbo på nyåret? Har du noen tips? Jeg vil ned hele 30 kg, så jeg har en kjempe jobb foran meg. Blir veldig glad for tips og råd. Juleklem fra Kristin

  2. Kristin: heia. Takk for koselig kommentar. Mitt tips; meld deg inn i alle lavkarbogrupper du finner på facebook- la deg inspirere. Innimellom legger de ut bilder før/etter og hva de har gjort på hvor lang tid. Kan de, så kan jeg tenker jeg.

  3. Ser ut som dåkker har hadd ei fin jul 🙂
   (Selv om æ aldri kunne tenkt mæ å feira jul nån anna plass enn i Norge 😉 Å aller helst på Ankenes) 😉
   Kos dåkker di siste romjulsdagene og ha ei heidundrende nyttårsfeiring 🙂
   Klæmma fra mæ
   Ps! Du e kjææææææææææææmpeflink :*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg