System og orden

I går lå jeg på solsengen i hagen og gjorde ingenting og det var også planen for siste ferieuke. Ingenting.

Så kom jeg på det- den ryddeboka til Synnøve Skarbø- som jeg har sett noen ganger i forbifarten- den skal leses. På to sekunder hadde jeg lastet ned boken og var i gang.

Jeg elsker den. Den er lik min forrige japanske ryddebok- bare uten det japanske fjanteriet. Ikke noe hils på huset, og la slitene sokker hvile….. Og selvsagt er det likt- de handler begge om system og rydding.

De to tingene jeg i (teorien) elsker. Bare ikke like flink å gjennomføre….

Allerede i gårkveld var jeg i gang. Jul i stua ryddet vekk, magasiner i skapet fra i sommer kastet, Mac Donalds leker arkivert i konteineren, badeleker sortert…… Det blir mer spennende når vi kommer hjem- her nede i sydenhuset er det jo litt begrenset hvor mye greier vi har klart å opparbeide.

Anbefaler alle å lese boken- i tillegg til at hun får deg til å ville rydde er hun brutalt ærlig om sin egen historie. Bra dame og herlig deilig ordensbok!

Christine

  1. Helt enig! Likte mye bedre denne boka.
   Er jo akkurat samme greia,som forventa,som Marie Kondo. Men på en litt mer “normal” måte å tenke på 😂😆
   Man kommer nok ikke til å gå rundt å takke alle klærne,heller ikke hilse på hvert rom man kommer inn i 😁
   Kos dere på tur,ser deilig ut! Følger deg på snap 🙊

  2. Helt enig! Digger boka.. Er ikke helt ferdig med den enda, men jeg blir utrolig inspirert og gleder meg til å ta fatt på ryddingen 🙂

  3. Jeg elsker også den boka.. Sterk inspirert har jeg nå tatt for meg kjøkken, vaskerom, en liten innebod og et barnerom..resultatet var 3 søppelsekker i containeren, en diiiger kasse til fretex og mye mer space i skap og skuffer. Vel brukte turnusfridager 🙂 Neste post på programmet er baderom, yttergang og soverom.. Syns det er et evig kaos med ytterklær til 2 voksne og 2 barn, og funderer fortsatt på et godt system der.. Del gjerne når du er igang 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg