Vi nyter dagene

Det har vært en hektisk periode for oss. Vi nyter dagene og fristundene. Jeg har fokusert mye på min nye livsstil og kommet godt i gang med trening. Jeg har aldri likt gruppetrening- antakelig fordi jeg har følt på at det vil vises hvor virkelig dårlig form jeg er i, men i uken som var kom jeg over den kneika og har deltatt på to bootcamps. Helt klart ikke like sterk som de andre damene der, men alle må jo begynne et sted. Det var kjempegøy. Nå kan jeg nesten ikke vente til neste time.

Prebs kjøpte meg en Polar trenings/pulsklokke og den er jeg kjempefornøyd med. Man får jo lyst å trene bare for å se på klokka i etterkant 🙂

Under følger noen bilder fra nydelige vinterdager i Narvik. Vi storkoser oss!

 

Når ungene har vært på slalomtrening i fjellet har jeg gjort det til en fast greie at jeg lager vaffel til kvelds. Jeg legger ved oppskrift til vaffel som jeg har delt i et tidligere innlegg. De er ikke lavkarbo. Jeg har dog moderert oppskriften og har doblet smørmengden. 

Link til vaffel her

Ha en nydelig søndag.

 

Christine

2 kommentarer
  1. Denne vaffeloppskriften må prøves, ser du skriver smørmengde etter smak og behag. Hvor mye bruker du? Kan du forresten anbefale et vaffeljern som gir gode sprøe vafler? Skal kjøpe nytt nå.

  2. Hilde: heia- jeg bruker 100 gram smør. Vaffeljern er vanskelig å anbefale. Jeg liker litt dype jern som gir “massive” tykke tunge vaffler. Men sprø vaffler får du om du avkjøler dem en og en og bruker et jern som ikke er dypt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg