Klokke som motivsjon

Jeg har snappet om min utfordring til meg selv- 100 prosent aktivitet hver dag på klokka fram til ferien. Så har jeg fått så utrolig mange snapper fra jenter (eller vi er vel rettere sagt damer) som lurer på om jeg kan fortelle om klokka. Og det er jo klart jeg kan. Jeg er ingen spesialist på alle slags klokker og aktivitetsband, men jeg er ei enkel sjel som lar meg motivere av duppedingser og liker at duppedingsene er enkle å forholde seg til. Det er min klokke.

Siden det ikke er noe vits i å finne opp hjulet på nytt legger jeg ved filmen fra YouTube jeg så før jeg kjøpte klokken. Spol frem til det er gått 1 minutt så sparer du deg for han som snakker om linker og sosiale kanaler.

Link Til Klokketest

Det jeg liker veldig godt er at klokken kan innstilles etter hvem du er. Jeg er en kontorarbeider med minimal treningsbakgrunn. Klokken min er stilt inn deretter. Venninnen min som er trent på nivå med Marit Bjørgen har andre innstilinger. Det gjør det mulig for meg å nå målene mine, men jeg må likevel strekke meg. Hadde jeg hatt Marit Bjørgen sine innstillinger så hadde min motivasjon vært drept første dag.

På appen til klokken kan jeg se en daglig oversikt over h or mye jeg beveger meg, sitter i ro, sover og har av klokken. Der finnes en ukesoversikt og en mnd oversikt. Du kan gå tilbake å se hvor mye bevegelse du har vært i og når du har trent. Siden det er pulsmåler i klokka holder den oversikt over hvordan pulsen din er gjennom hele økta. Klokka gir deg og tilbakemelding på hver økt.

For meg som jobber på kontor er det også kanon at klokken sier fra når jeg har vært i ro for lenge- sa er det opp og hente ett glass vann og bevege beina bittelitt .

Min klokke heter Polar a360. Prisen: man finner den til 1300 kr på nett. Jeg håper at du som leser dette vil si noe om din motivator til å trene og eventuelt si noe om hvilken aktivitetsmåler du bruker og hva som er bra dårlig.

Min utfordring kan du følge på snap: hvitstil

Christine

1 kommentar
  1. Viime vuosina kiinnostus peliautomaatteihin on kasvanut Norjassa, ja tämäntyyppistä vapaa-aikaa on käytetty eniten edistyneen tekniikan kehittämisessä: nykyään kaikki pelaajat voivat pelata peliautomaatteja milloin tahansa sopivana ajankohtana, edes poistumatta kodista. Verkkokasinot tarjoavat pelaajille kaikenlaisia ​​pelejä: ruletti, kolikkoautomaatit, arpajaiset ja paljon muuta. Rahapelien ansiosta voit pitää hauskaa ja kiinnittää huomiota suosikki vapaa-aikaan ja unohtaa päivittäiset huolet ja ongelmat. Tutkijoiden mukaan tätä pidetään pääasiallisena syynä peliautomaattien kasvavaan suosioon paitsi Norjassa myös koko maailmassa. Katso sitä ja sinä, katso luettelo parhaat mobiilipelit tällä hetkellä tai pelaa ilmaiseksi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg