Soverommet er ferdig!Bildet tatt fra døren.Sitatet har jeg malt etter en sjablong kjøpt på Linneas HageDette bildet har jeg på nattbordet, det er mine søsken og meg på midten av 80-tallet.Nattbordene er kjøpt på finn.no. De var brune og slitt, men etter litt sparkell og maling synes jeg de ser nydelig ut!Jeg har perlet et enkelt hjerte som henger i vinduet.Denne karen har vært med på mange flyttelass. 🙂Disse putetrekkene kjøpte jeg på Ilva i Danmark. Resten av sengetøyet er fra Lexington.Jeg flyttet “piketitteren” fra gjesterommet og inn på vårt soverom.Bryllupsbildet henger på veggen. Tv har vi og på soverommet, jeg liker å legge meg tidlig så jeg kan se på tv i sengen. Taket er malt med 80 blank maling. Ser ut som det ikke er tørt enda. hihi

FØR:Slik så soverommet ut i prospektet da vi kjøpte huset!

Sommeren er kanskje kommet?

Satte tulipanene mine ut til frokosten på terrassen i dag. Jeg fikk dem av mannen min på fredag!!!På hotellet jeg bodde på sist helg hadde de hele epleskiver i eplejuice kannen. Det så så pent ut, at det måtte jeg kopiere til frokost i dag!

I hele helgen har jeg jobbet for å få ferdig soverommet, nå er det like før……. Gleder meg til å vise dere resultatet!

For en herlig dag

I dag har jeg handla litt etter jobb. Kjørte ut til Linneas hage på Nittedal. Disse putene skal jeg ha på gjesterommet som jeg har vist tidligere.Skoene skal jeg bruke bake i hagen. Synes prikker er så søt!Så noen kort som er greit å ha klart…….

Nå har jeg akkurat laget mammas potetsalat så nå skal det grilles i hagen 🙂God Helg

Borte bra, hjemme best

Da er jeg tilbake igjen. Den siste uken har det gått litt i ett.


Det ble ikke tid til så mye shopping på turen, men denne kjøkkenhandduken kjøpte jeg hos en gammel dame. Kjøpte et likt til mamma også. Hun har hengt det på champagne-kjøleren sin. Ellers kjøpte jeg 2 små bokser med gåselever. mmmmmmm. Den skal jeg spare til en passende anledning.Disse produktene er fantastiske og lukter nydelig.

Til helgen skal jeg pusse opp 2 nydelige nattbord jeg har kjøpt på finn.no. Har allerede grunnet dem, så nå gjenstår bare den hvite blanke malingen! Har noen søte knotter til skuffene, som kommer til å passe perfekt.

Mye å gjøre

Nå er det mye å gjøre for tiden. Venninnen min gifter seg til helgen og jeg har fått borddekking og blomsteransvar, og det er kjempegøy synes jeg. (Skal ta med kamera)

Så skal jeg reise rett fra bryllup til utlandet på kongress med jobben, så da blir det nok lite blogging på meg den neste uken. Håper jeg får tid til å “snike” meg på nett i løp av uken 🙂

Har tatt noen bilder i stuen vår.

Stolen er fra Kartell. Min favoritt i stuenLysekronen har jeg kjøpt på B&B Vintage i Oslo. Den har 12 armer!!!! De har så mye fint i den butikken.Bildet har Mette Kristoffersen malt.Og disse søte kakeformene med lys fikk jeg i julekalenderen fra mamma. Jepp- jeg får julekalender enda…. og påskeegg!Hjertelykten henger på kjøkkenet. I bakgrunnen er et stort epletre og det som forhåpentligvis snart blir en grønn plen 😉

En nydelig dag

Søndag var det sommer her hos oss. Jeg var på nye Bauhaus i Lier og kjøpte meg et plantebord. Det var utrolig billig! 199 kroner. Jeg skal male det hvitt og blankt slik at det passer til møblene i hagen. Også kjøpte jeg små drivhus. Har plantet tomater, “pimientos” og forskjellige urtekrydder som jeg kjøpte frø av på Gran Canaria.Så laget jeg “vaffelkaka” i solen

Et fantastisk produktMin mamma tipset meg om en fuktighetskrem som er helt fantastisk. Den heter Kiehl´s Creme de Corps. Den kan jeg virkelig anbefale dere. Jeg har ikke sett den i Norge, men de har den på nett. www.strawberrynet.com er en nettside jeg bestiller endel produkter fra. De har gratis frakt til Norge!

God Helg- og tusen takk for alle hyggelige kommentarer på bloggen!

BryllupsgaveDette nydelige sølvet fikk min mann og jeg i bryllupsgave hos mine svigerforeldre. De hadde arvet det av min svigermors mor, som igjen hadde fått det av sin mor! Jeg synes det er så pent å se på, så det står i vitrineskapet i spisestuen. Det trenger en puss også ser jeg…….

Hjemme igjenJeg elsker Gran Canaria. Har tilbringt deler av barndomen og det meste av ferier der. Og best av alt er det canariske kjøkken. Legger ut vistitt kortet til en resturant der jeg og familien min har spist i over 20 år. Jeg spiser den samme retten bestandig. Filet provencale. FANTASTISK!!!! Resturanten ser litt slitt og enkel ut, men maten er den beste på hele øya!