Pynt til hagenJeg har kjøpt et båt-ratt som jeg skal pynte husveggen med i hagen. Først må det males litt. Kjøkkenet er også ferdig nå. Kommer snart med bilder. Har akkurat fått på benkeplata, nå må jeg bare finne ett passende sitat til veggen.

Tusen takk for alle hyggelige gratulasjoner i forbindelse med bryllupsdagen vår. Peonene blomstrer fantastisk fint i stuen!

Badet er ferdig!

FØR:Bildet er fra prospektet da vi kjøpte huset.

ETTER:Mannen min har malt med 80 glans oljemaling og satt på nye knotter.Vippbøtta er ganske gammel, og do børsten fikk jeg av min søster til bursdagen min i fjor. (Jepp-jeg ønsket meg do-børste hihi)Liten mariafigur.Grønne aloe vera plantene fra Ikea.

Nydelige puter fra TrudeDen hvite puten med rosa B passer perfekt inn i vårt rosa gjesterom.

Og den hvite B passer perfekt på vårt rom! De er helt nydelige å se på. Tusen takk Trude! I annledningen de nye putene reiste jeg til Oslo og kjøpte nytt sengetøy fra “The linnen company”. Litt dyrt, men fantatisk kvalitet.Denne kurven var rød, men det var den eneste store kurven jeg kunne finne. Mannen måtte spray male den for meg. Bruker den til å ha pynteputer og sengepleddet i på kvelden.

Saft i solenHar ikke gjort så mye hjemme de siste dagene, så da fikk jeg ta bilde av saftmuggen min. Skal se om det er lys nok i kjelleren til å ta bilder der. Ellers har jeg fått pakke fra Trude- http://trudeeriksmoen.blogspot.com/ Hun har sydd noen NYDELIGE putetrekk foe meg. Skal vise de frem når jeg har kjøpt innmat!

Litt forskjellige saker…….Kjøpte disse to tre-pottene (hvis jeg kan kalle de det) i byen i dagOg to slike lykter til veggen på terrassen.På bruktmarked sist helg kjøpte jeg dette broderte bildet i en fin tykk treramme……….…………..så rev jeg ut det broderte bildet, malte rammen og satte inn et amerikansk flagg jeg kjøpte da jeg var på jobb i Ålesund for to uker siden! Bildet har jeg hengt ute på terrassen. Passet godt med de blå putene våre.Så har jeg laget pesto av basilikumen fra hagen.Fruktsalat av melon, mango, annanas, papaya, druer. Smaker herlig i varmen.Blåskjell dampet på gassbluss i hagen

Ha en vidunderlig og varm sommer-helg!

Helge-hage-hyggeSå fikk jeg endelig tak i noen puter som ca passet til utemøblene. Og i bakgrunnen sees rulleplenen som nå har grodd til.Solsengen min! I dag skal den brukes- og jeg skal lese alle bladene mens jeg koser meg i solen.Det lille bordet er jeg ikke ferdig å male enda. Kanskje i morgen? I alle fall ikke i dag…..Hagebordet er blitt hvitt……..…….og urteplantene stortrives!