Lager bilder

Har vært på Panduro og kjøpt lerret og på Grønnland i Oslo og kjøpt billige blondestoff for å lage noen nye bilder. Først malte mannen min det hvite lerretet med veeeeeldig blank hvitmaling. Han måtte lage bildene for meg, for jeg venter jo en liten en, så jeg kan ikke leke med maling på en stund……Blondene la jeg oppå lerretetSå sprayet han med sølv-spray oppå blondene.Og vips,,,,,,,blondemønster på ett blankt, hvitt lerret

Ferdig resultat henger i trappen mellom 1. og 2. etasje!

Så skal han få spraye litt gull på noen papp-kort så har jeg hjemmlagede julekort klart til jul!Inspirasjon har jeg hentet fra denne boken, som Nina Banggren har skrevet. Jeg syntes den var så fantastisk da jeg kjøpte den, at jeg måtte ringe forfatteren selv- og fortelle henne om all inspirasjon jeg fikk av boken hennes.

I am back on track……….

Ok- det ble en blogg pause på meg. Delvis ufrivillig. Telenor er ikke alltid like enkle å ha med å gjøre………… Nok om det.

Tusen takk for alle baby gratulasjonene. Det var utrolig koselig lesning.

I dag har jeg vært på lexington super lagersalg!

Fangst:

2 maritime putetrekk

12 oppvask håndduker

1 Sengeteppe i maritim stil

2 t-skjorter

5 tykke morgenkåper (julegaver???)

2 forkler med blå stjernerDette bildet er fra gjesterommet /kontor i kjelleren. det nevnte sengeteppe er på sengen!

Ellers driver vi med siste puss på kjøkkenet nå. Var hos Marianne på Vollywood og hentet veggsjablongen jeg bestilte for kun få dager siden. Mannen er i full sving med malekosten nå.