Til frokostbordet i julen

Jeg kjøpt disse på Kid interiør. Er de ikke søte? For å forsyne seg med juleansjosen og kniv til smøret……….

Ellers takker jeg for så utrolig mye koselige kommentarer på bloggen. Ønsker dere alle en fantastisk nyttårsfeiring så sees vi i 2008!

Klem fra Christine

Julestemning i huset

Kjøpte to julereinsdyr på Living i går!Pyntet litt til jul i stuen. Nå er bordet blitt hvitt og fint.Også brente jeg ett halvt tonn mandler! De ble gooooode.Naboen min skal ha barndåp, og har laget slike svibler innpakket i mose med ståltråd og perler. Syntes de var så søte at jeg måtte lage noen jeg og.Vinduet i tv-stuen vår. Syntes engelen var såå søt. Skinner skikkelig fint i han også når det er lys under. Rammer i sølv fra Sia som jeg ikke funnet bilder til enda…….Ha en vidunderlig desemberhelg alle sammen.

Adventskalender

Denne julekalenderen er fra mamma. Hvert år lager hun pakker til hver av oss barna. Alle pakkene har jeg lagt i denne glassvasen og hver kveld skal jeg legge en pakke oppi adventsposen mamma kjøpte fra Posidriv i fjor. (har ikke fått posen fram enda, ligger i julpyntesken. Bildet kommer)Slik ser mammas nydelige pakker ut.Her er årets første julekalenderpresang. En cd med musikk som skal spilles til babyen

Denne julekalenderen er til mannen min og til meg. Vi har kjøpt flaxlodd til hverandre! Vi vant begge to på første lodd!