Hjort i stua

Har hatt ett prosjekt på gang siste uken. Jeg har fått tak i ett hjorte-gevir på finn.no, også har jeg fått hjelp av mannen til å male det hvitt. Har grunnet det først, også malt det blankt med hvit bengalack! Jeg synes selv det ble utrolig stilig i stua, men må jo fortelle at noen har lurt på om det har rabla for meg når de har hørt at jeg har vært på gevir jakt… HIHISlik så det ut i utgangspunktetDet males……Har hengt det opp i lesekroken min. Er litt usikker på høyden.Alt i alt er jeg veldig fornøyd!Har kjøpt litt nye planter etter jul.Denne boken har jeg fått i gave hos mamman min!

Til babyrommet og “julen er over mat”Jeg har laget et bilde som skal henge over sengen med navnet hennes på. Det vises ikke på bildet, men stoffet er lyst rosa med hvite små prikker!Jeg hadde kjøpt bladet bolig pluss her om dagen, og leste om hvordan jeg kunne lage en kjedelig IKEA klokke (
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10098987) om til den klokken jeg selv ønsket. Hadde vært på jakt etter en klokke til babyrommet, så jeg satte i gang. Synes den ble fin, selv om tallene ble litt på skakke!Etter masse ribbe, pinnekjøtt, ryper og alt mulig slags god julemat er det deilig med litt januarmat! Har laget en deilig kyllingsalat i dag!