Fra mobilen: potetsjefenDet er stille fra min kant, fordi jeg har så himla mye å gjøre. Jeg sorterer, arkiverer, sletter og fremkaller årets 6500!!!!! bilder. Nyttårsforsettet mitt er helt klart at jeg skal gjøre dette en gang i mnd. 

I kveld skal vi samles til ett vennelag. 12 voksene og 9 barn/babyer. Jeg er potetskjef og skreller til den store gullmedalje. Det skal bli skikkelig hyggelig.

Godt Nyttår til dem som skulle komme forbi bloggen!

Christine
xoxo


Litt på halv tolv

Her står alt litt på halv 12. Sydenbagasjen står der vi slapp den innenfor døren og den ser ikke ut til å gå noen steder. Eneste jeg har pakket ut er konglene mine. Jepp, jeg har drasset dem med hjem. Siden vi reiste med enorme mengder bagasje, puttet jeg dem i en stor lekepappeske. “Spesialbagasje til baby” sa jeg på flyplassen- og da var det greit. Ingen betaling for ekstra kolli!

(heller ikke betale for overvekt!- og det hadde vi!!)

Jeg har lagt noen av konglene i kakefatet jeg fikk av mamma.Noen ligger som julepynt i vedkurven.

Vi fikk julekortene i hus i dag!! Grrrrrr. Jeg bestilte i November. Ja ja, nå ligger de i alle fall i posten. Jeg hadde bestilt dem fra utlandet, men produsenten var grei og trykte opp nye siden den ene bestillingen aldri kom frem til meg.  Jeg ble i alle fall fornøyd med resultatet.
Noe av det jeg har kjøpt i det siste:

En hvit ramme fra “el corte ingles”

I dag kjøpte jeg Maileggrisen til halv pris. Den hadde jeg ønsket meg.

I dag ble det også en ildfast form fra le creuset. Synes det hvite er så fint.(bombe!) Skal kjøpe grytene litt etter hvert. I dag ble det også endel julepynt. Greit å ha klart til neste år. Vi har ikke så veldig mye,siden vi alltid har vært på Gran Canaria i julen.
Nå skal jeg gå ned i trappen å se om bagasjen enda er der.
God kveld.
Christine
xoxo

Romjulssalg!!I morgen skal jeg en sving i byen og finne noen julegaver til meg selv. Kanskje noen av tingene på min ønskeliste er kommet på salg? Skal en tur innom Lene Bjerre og sjekke.

Andre bra salg rundt i byen? Kom gjerne med tips.

Her er en nettside som viser litt av reklamene som kommer i posten.
Link her

Christine

Fra min nissevenn

Da vi kom hjem lå det en pakke og ventet på meg. Den var fra min Nissevenn:
Min Vri. Ta turen innom henne, hun har en jubileumstrekning på gang

Pakken var nyyyyydelig innpakket.

En supersøt notatbok. Den skal ligge ved tv-stolen min, så kan jeg notere nyttige adresser og ting jeg må huske.

Strass detaljer er limt på boken.

I pakken var det også 2 glass julepynt.

Jeg skal kjøpe meg en trollkvist som de skal henge på.

Tusen tusen takk “Min Vri”. 

Fra mobilen: julerosenePå julaften snudde jeg Gran Canaria på hode for å finne hvite juleroser til mamma. Hvite roser er tydeligvis ikke vanlig her….(Oransje har de dog mye av) Men den som leter- hun finner. En stor julebukett ble det. (Selv om hun som pakket inn tok seg kunstneriske friheter, og pyntet med store roede sloyfer og hvite plast slufser…..knis)