På farten

Etter å ha vært på en liten trilletur ned til Aker Brygge i knallsol, dro vi på Nasjonalmuseet og så utstillingen Norwegian Wood- Et Labratorium. Utstillingen åpnet i går og varer frem til 19. april.

Etterpå har vi vært på XXL og testet pulk. Celine synes det var så stas, at hun ikke kunne sitte i ro. Pulk ble det,(takk til “Mor i Nord” for flott bursdagsgave til Celine) og vi krysser fingrene for fint skivær i morgen. Kvikklunsjen ligger klar!                                                                           Foto:mobil

Nå skal vi kose oss hjemme  her i kveld. 
Gratulerer med dagen til vårt lille fadderbarn Viktor, som blir 2 år i dag.
Christine  xoxo

Frem fra skuffen.

I går fant jeg noen søte glass på R.O.O.M, som jeg har satt det hvite Lene Bjerre og Laguiole bestikket mitt i. Det kan heller få pynte benken framfor å fylle skuffen…..I dag har jeg vært i ett møte i byen, og mens jeg tuslet rundt og ventet på at møte skulle startet snublet jeg nesten over denne gammeldagse røde fjell anorakken fra Norrøna. Flaks for meg at den var på supersalg. Jippi.


Nå skal jeg bake og kose meg med lille familien. Hekling, Taco og Gullrekke er planene for kvelden.
Christine

Fra R.O.O.M salget og litt til.

I dag har jeg kjøpt noen småting. På R.O.O.M salget skulle man virkelig ha vært da de åpnet. De hadde solgt ekte amerikanske deckstoler(med litt småskader) for 200 kr! Jeg så massevis av fine ting, som var solgt… Jeg kom en time etter salget var åpnet, og da var det ikke mye igjen!

Jeg fikk kjøpt noen HIMLA tøyservietter i lyseblått. Noen tre bokstaver som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til…enda.  Og en stor B som skal males. Jeg vet det er litt over med store bokstaver, men det bryr jeg meg ikke om. Den skal sølvsprayes og settes i vitrineskapet.

Denne stoooore flate bollen kjøpte jeg på vanlige R.O.O.M i dag. Jeg fant også en stol som blir fin i kjellerstuen, men den får vente i butikken til kjellerstuen er innflyttningsklar.

Etter en liten runde i byen møtte vi min venninne som skal gifte seg i år. Vi var og så på bryllupslokaler! Det er så hyggelig å få være med på litt avplanleggingen. De har spurt om jeg kan hjelpe med blomster, og det synes jeg er kjempestas!

Her er Celine når vi spiser middag på Torshov i dag.
Christine

I posten

I dag kom det en pakke med ull-lester i posten til Celine og meg. For bare noen dager siden kom jeg over en dame som strikket lester på bestilling, og siden jeg ikke strikker selv så var det bare å bestille.

Strikkedamen var rask, for i dag lå det 4 par hvite lester i postkassen. Tusen takk

Christine

Buller og alioli

Fra bloggen
Jeg mitt og mine engler har jeg fått en utfordring om å legge ut to oppskrifter som jeg har prøvd og liker. 
Her kommer de:

Her er mine svenske kanelbullar og oppskriften finnes
her

Neste oppskrift er min canariske alioli eller aioli som det heter noen steder.

Oppskriften finnes
her.
I kveld har jeg prøvd ut en ny oppskrift på hveteboller- den virker lovende!
Nå er det fruer på tv.
Christine

Celine gjør ting hun kan….

Jeg er så stolt,
Celine har begynt å spise med gaffel. Hadde ikke tenkt tanken å la henne prøve seg selv, før hun tok gaffelen ut av hånden min og puttet den i munnen! *stolt*

Synes hun var så søt der hun satt og gnagde på gulrota med de små tennene sine…..

Nå lages det laks i folie med masse grønt til middag her.
MMMMmmmmm.

Celine og jeg gratulerer min venninne
Marthe med 30 årsdagen i dag. Stor klem
fra oss.
Christine

Sommerlig innslag på badet

Jeg har vært på
JYSK og kjøpt masse vaskekluter i merke
Kronborg lux. På hver og en av disse broderer jeg nå en B i fine pastell farger. (Ikke hvitt!….enn så lenge)

Litt
hotellaktig synes Husbonden, men jeg synes det blir fint. Hyggelig å kunne legge
frem en stabel på badet når man har gjester.

Her er maskinen i gang, flere spør om jeg broderer for hånd, men det gjør jeg ikke……. 😉

I dag kom mønsteret til brudekjolen jeg skal sy for kusinen min, så i kveld skal jeg sette meg ned og lese gjennom instruksjonen! Gleder meg veldig til å begynne. Bryllupet er nyttårsaften, så vi har massevis av tid på oss……

Christine