Dukketeppe

Celine er VELDIG opptatt av dukken sin. Hun koser og klemmer på den, holder rundt den når hun skal sove, triller den i gåvognen sin og legger den i den nye dukke sengen. Nå har jeg sydd en dyne til dukken som hun kaller Bebe. (det betyr baby)  Teppet er i rosa fleece og noen gardin rester.
Planen var å felle inn et lite stykke hardangersøm jeg har liggende, men det lille broderiet mitt ligger på lageret (med resten av møblene og hobbytingene) i påvente av at kjellerstuen skal bli ferdig.  Da fikk Janome´n trø til og brodere på dynen.
I dag har vi vært på barseltreff. Det er så gøy å se at babyene våre er blitt så store. De stabber seg rundt og karrer til seg lekene som de andre barna leker med! Snubler, griner og ler!
Nå er det natta i Casa Bussoli. 
Christine

Mer påskepynt som jeg har laget.

Jeg er i påskemodus. Her har jeg malt noen små egg i svale pasteller.  Ikke helt lett å male de jevnt, da jeg satt i mørket under Earth Hour og malte 🙂
 

Eggene har jeg kjøpt på Panduro. Ikke var de dyre, og ikke knuser de og ikke får jeg vondt i ørene av å blåse ut egget.

 

Nå skal jeg sy teppe og pute til Celines dukkeseng. Jeg har ett lite stykke med hardangersøm(!!) som jeg broderte i fjor
(Link her), som jeg skal felle inn i sengetøyet. Tror det kan bli fint! Hardangersøm er noe av det peneste jeg vet om, men for min del var det et alt for tidkrevende prosjekt. Jeg får heller se om jeg finner noe hardangersøm på bruktmarkeder. For nydelig- det er det!

Christine

Hjemlaga påskepynt

Jeg har laget påskepynt. Egg som jeg har lagt bladsølv på. De skal henge på en stor fin bukett av trollkvister. Enn så lenge får de henge på tørk på smykkestativet mitt.
 

Jeg har også laget noen egg i svale pasteller, de skal jeg blogge senere.

 
Til Celine har jeg bakt hveteboller. Det er en favoritt hos henne. På bildet sitter hun og smatter på en bolle mens hun venter på flere i ovnen.
 Bodyen hun har på seg fikk hun i bursdagsgave hos bloggeren ”
Frøken Malestrøken og Elsklingan”. I gaven var det også en god stabel med strikket tøy. Tusen tusen takk! Celine fikk også bursdagsgave av en annen blogger-
Mammas Hus. Tusen tusen takk. Bilde kommer.
I kveld skal vi vaske rundt i kjellerstuen/syrom/gjesterommet. Snekkeren er ferdig. Bare litt maling igjen! Til uken kommer møblene fra lageret. Jippi. Skal bli ubeskrivelig deilig å ikke ha symakinen stående mitt i stua!!!
God Søndag
Christine

For et fantastisk søndagsvær

Mest av at skulle jeg ønske vi satt i en snøborg på fjellet nå, men siden Husbonden skal vise frem hus i dag måtte vi lage andre planer. Derfor er vi akkurat kommet hjem fra Risenga svømmehall. Celine har kost seg(med ca 7000 andre barn og foreldre) og plasket og svømt. Husbonden tok henne til og med i sklien. Fantastisk badeanlegg på Risenga i Asker.

Foto: Lånt fra Oslopuls
Det er lenge siden husbonden og jeg har vært på basseng(hvis vi ser bort fra Celines svømmekurs). Sist jeg var på svømmehallen tror jeg det kostet 10 for barn og 20 for voksene. I dag betalte vi nesten 300 kroner for to voksene og en liten! Hmmmm…….
Siden Husbonden skal jobbe, skal Celine og jeg leke litt i hagen. Husbonden har satt frem Baden Baden stolen jeg kjøpte på plantasjen i fjor,så når Celine skal hvile i vognen, skal jeg hvile i stolen og solen.  
Christine

Home & Cottage: For en opptur!

I dag var vi en tur inne i Oslo, og da ville jeg gjerne innom Home & Cottage.

For en opptur sier jeg bare. De hadde MASSE fint. Knipset noen bilder med mobilen. Trykk på collagen under, så blir den større.Vi har vært en tur innom ett loppemarked i deg tidlig, men jeg så ikke noen av de tingene vi er på jakt etter. Etterpå var vi en tur innom et vennepar og spiste vaffelkaka, mens Celine lekte og koste seg med deres to jenter. Nå skal vi lage kyllingsalat og kose oss.

Christine

Hurra hurra hurra

I dag 28. mars fyller min lillesøster 25 (!) år. Hipp Hurra for deg vennen min. Helt utrolig så fort tiden går. Husker godt at jeg gledet meg til at lillesøsteren min skulle lære seg å snakke 😉 “Mor i Nord” og jeg kaller fortsatt henne og lillebroren min  for “ungan” eller “småttingan”

 Vi får ikke vært sammen med Emily på bursdagen fordi hun er flittig medisinerstudent og bor i Gdansk, men håper at vi sees snart. Stor klem til deg- glad i deg!
Minner alle om Earth Hour i kveld. Les mer på
Emmelines blogg.
Christine

Jeg undrer meg over ferdighusfirmaene.

I en tid nå har Husbonden og jeg sett litt på ferdighus. Vi har meldt vår interesse på internett til sikkert 20 ferdighusfirmaer, og vi har fått kataloger i posten fra de fleste. Den ene katalogen finere enn den andre. Noen av firmaene sender ut bøker med bilder av husene. Jeg har flere ganger vært på postkontoret for å hente de store pakkene med bøker.
Det jeg undrer meg over er oppfølgingen. Vi har fått en(!) telefon fra ett firma som lurte på om vi trengte mer informasjon eller hadde spørsmål. Et annet firma fikk vi to biletter i posten til “Gjør din bolig bedre”. 
Hva med de andre firmaene? Vil de ikke selge hus? De har brukt masse penger på å sende oss bøker, men ingen oppfølging?
 
Det jeg lurer på er hvordan oppfølgingen skal bli etter at de eventuelt har solgt oss hus? Kan det bli værre? 
Forslag:
Hva med å ringe oss og høre om vi lurer på noe. Fortell oss hvem dere er, og hvor vi kan spørre om hjelp. Fortell oss hva dere kan tilby! 
Vi skal i alle fall bruke bilettene vi fikk og dra på Boligmesse i helgen!
Christine

Knipsing

Jeg har knipset litt bilder etter at journalisten og fotografen har vært her.
 
Blogge/lese hjørnet.

 
Fra Vinduskarmen i stua.

 
Preben ga meg en enorm bukett med hvite ranunkler i går. 
 

De fleste bildene i huset har jeg malt selv.
Spisestuen
Hele stuen.
Spisestuen

Lysekronen er kjøpt på B&B interiør på Frogner.

Servietter og spisebrkker som jeg har brodert på Janome`n.
Mer blomster fra ektemannen!
I kveld skal vi slappe av . Er det virkelig sant at det er meldt SNØ i helgen??? Jeg hadde sett for meg en helg med ski på bena og sol i ansiktet!
Christine