Bursdagsfeiring

“Tomines hjem” hadde stelt i  stand en fantastisk bursdag for gutten sin i dag! Vi har “mollkosa” oss med sikkert 100 forskjellige kaker, grillmat og fantastisk selskap!
 
“Tomines hjem” hadde laget noen fantastiske cupcakes. 
 
Rosa og grønne.
 
Bordet var nydelig dekket .
 

Oreobrownies,,,,,,,mmmmmm!

Her er sjefen sjøl med bursdagsgutten. Jeg har selvsagt spurt om lov for å ta disse bildene og vise dem på bloggen. 
Tusen takk for en vidunderlig dag.
Christine

Hvit og rosa Marius

Da Celine og jeg var på besøk hos naboen for kort tid siden spurte hun om Celine trengte en ullgenser. Jaaaaa, sa jeg. Hun kunne gjerne ønsket seg en Marius genser i hvitt og rosa.
I dag tidlig kom Gunhild over gjerde. Hun hadde strikket den fineste genseren jeg noen sinne har sett. En hvit Marius med lyserosa kryss og litt mørkere rosa øverst. Så utrolig flott.

 

Celine går catwalk med sitt nye ullutstyr. I tillegg til genser fikk hun Marius-lue og ullsokker!

 

Tusen millioner takk. 

Nå slenger vi oss snart i bilen og freser opp yil Hønefoss. Der skal Tomines hjem feire bursdag og vi er invitert. Jeg synes det er helt fantastisk å ha funnet tremenningen min gjennom bloggen!
Christine

Flau over mitt eget land!

Jeg pleier stort sett å holde meg til interiør og familie på bloggen min, men ikke i dag. Jeg er irritert og trenger å slippe ut litt stim kan man si!

Om 7 dager skal venninnen min gifte seg med sin kjære. Jeg gleder meg med dem og kan nesten ikke vente til lørdag. Det er slik at min venninne møtte mannen sin i utlandet og det var “love at first sight”. Etter uendelig mye pendling mellom Norge og ett land langt langt  borte, fikk mannen hennes (endelig)komme til Norge, og nå på lørdag skal de altså gifte seg, ha stort bryllup med masse gjester. Foreldrene hans og to søstre har billetter til Norge for å komme å feire bryllup.
Så kommer skåret i gleden. Lillesøster får i går AVSLAG på visumet. Hun får ikke komme i sin brors bryllup. Norge bestemmer faktisk at en lillesøster som har sin tale til brudeparet klar ikke kan komme og feire sin brors bryllup. Det er ingen grunn til å nekte henne. Hun har aldri gjort noe ulovlig, er såvidt fylt 18 år og har fast jobb i hjemlandet sitt. De har papirer som garanterer at de ikke skal bli i Norge etter bryllupet (og hvorfor i all verden skulle de ville være her når de har sine jobber, hjem og liv i ett annet land)
I dag er jeg  frustrert, flau, sint og skammer meg over å være norsk!
Christine

Orkide

Preben og jeg fikk denne nydelige blomsten av venninnen min på 17. mai. Jeg har hatt orkide noen ganger før, men da har jeg tatt livet av den ganske fort. Nå trenger jeg ditt beste orkide tips, for jeg vil at den skal stå så lenge som mulig!
 

Til Celine har jeg kjøpt et bitte lite basseng i hagen. Det er veldig stas. Hun plasker i vei og storkoser seg med vannmelon. Det er en fantastisk sommerdag på Nesøya i dag!!!

 

I går arrangerte Husbonden utdrikkningslag for kameraten sin. Siden jeg gikk glipp av utdrikkningslaget til den kommende brud, hadde vi vårt eget lille utdrikkningslag i går med hummer og champagne! Som vi koste oss!

Nå skal vi hvile ut og kose oss med god mat på terrassen. Til uken kommer “Mor i Nord” og Jens (jippi) så snart må vi ha seriøst ryddings i gjesterom/systuen.(og resten av huset)
God Pinsehelg!
Christine

Christiania Glasmagasin

Tro om Christiania Glasmagasin er på randen til å gå konk, eller om de seriøst mener at de feirer 270 årsjubileum, med å tømme butikken for varer???? Skalkesjul???? Samme for meg, jeg er glad for salg. (og jeg var ikke alene om det, for å si det mildt- det var sikkert 800 grader der inne og 800 meter lange køer)

Hovedtanken var at jeg skulle kjøpe bryllupspresang til venninnen min. Jeg tenkte at jeg skulle være lur og få kjøpt dobbelt så mye for pengene jeg hadde tenkt å bruke. Den gang ei. Ikke en eneste ting på lista fantes igjen i dag! Ikke en!!! Derimot fant jeg noen ting fra min egen private liste:
 

I forrige uke var Husbonden, Celine og jeg på middag hos snille naboene(tidligere referert til som snille strikke Gunhild). Herren i huset hadde laget en helt super fiskegrateng, og jeg ble inspirert. Nå har jeg kjøpt en ildfast form med høye kanter, så nå skal det bli grateng!

Jeg kjøpte dene fuglemateren fra Eva Solo. Har hengt den opp utenfor vinduet Celine pleier å stå å titte i. Pappa hadde den samme på landestedet vårt i Nord, det tok en stund før de små pipene turte ta den i bruk, men når de endelig kom- da var det stas!!!

Jeg kjøpte også denne tempraturmåleren fra Georg Jensen. Bilde måtte jeg hente fra Georgs hjemmeside, for min ligger enda i eska!
Elles kjøpte jeg en haug med greier på bestilling fra Nord. I tillegg fant jeg champagne korker, ostehøvel og en knøtte kakeform til Celine.
Sist vi hadde besøk av en av Prebens venner kommenterte han at jeg serverte kake med ostehøvel og fiskespade. Han mente han skulle ta bilde av det og vise det på bloggen *ler* Ja, for jeg hadde faktisk bare en kakespade, men ikke nå lengre!
Nå skal jeg sy litt på Janome´n, han har jeg savnet den siste uka. Jeg sydde en gul joggebukse til Celine for to uker siden, den ble litt i største laget, så jeg skal prøve meg på en ny nå! Utrolig gøy er det, og veldig tilfredstillende å se at jeg kan lage noe selv! Anbefales.
“Mor i Nord” har gått på kurs og laget sin egen kniv (samekniv), og det frister veldig! Hvis noen vet av slike kurs i Oslo/Asker/Bærum, så er det bare å pirke meg i skulderen.
Christine

Litt nytt, gaver og fotografer!

Jeg har kjøpt ny vannmugge. Denne er i plast, og skal bli fin i hagen i helgen(for da er sommeren kommet til Nesøya) 

 
Mugga er skikkelig stor og superfin. Kjøpte den på Hilmers Hus (ikke den HH som ligger på Skøyen selvfølgelig) Men faktisk ble jeg lit skuffet over Hilmers Hus på Storsenteret også. De solgte noen glass som jeg tidligere har kjøpt på Room. På Room kostet de 40 kroner, mens samme glasset kostet 65 på Hilmers Hus!

 

Jeg har fått tre sølvrammer fra Lene Bjerre i gave hos “Mor i Nord” og Jens (hennes “venn”) da de var i Danmark for en tid tilbake. (Jens er dansk- og digger selvfølgelig dansk design- og det gjør jo jeg også!) Til uken kommer de til oss, for vi skal i bryllup alle 4! Celine skal ha barnevakt som jeg booket inn ved juletider- som jeg gleder meg.

 

På turen kjøpte Husbonden denne sølvrammen. Øvers er det stemplet inn “RCCL”, det synes jeg  utgjør ett koselig minne.

 

På båten er det fotografer i alle bauger og kanter. Du kan ta så mye bilder du vil, og velge om du vil kjøpe når du ser resultatet. Vi benyttet oss av muligheten og tok bilder av både familien og bare Celine. Problemet ble bare atvi ikke klarte å velge bort bilder, så vi endte jo opp med en hel haug!

Her er ett utvalg av bildene……vi har mange flere!
Christine

Celine

Klikk på bildet, så blir det større!
 Jeg har klippet sammen noen bilder av Celine fra turen. På bildet nede til venstre har hun på seg smykket hun fikk hos husbonden. 
Det er meldt knall-vær til helgen. JIPPI! Jeg har lagt familie-kos-planer!
Christine

GaverDa vi spiste lunsj i hamburg skulle husbonden løpe å kjøpe postkort. Han kjøpte også en gave til celine og en til meg uten at jeg visste on det, som han gav til oss på kvelden! Nydelige gaver. Celine fikk ett hals kjede med en hjerte nøkkel. Bilde kommer. Christine