På shopping

På fredag hadde jeg en tre timers herlig shopping/titting økt helt alene. Ett av målene var en Dualit toaster for 4 skiver. (hvit ikke cream som den på bilde) Jeg hadde sett att Jernia hadde 25 % rabatt på Dualit. Jippi!

Det eneste var at de ikke hadde toastern i hvitt. MEN…..de hadde en knalltøff handmixer i hvitt. Og den ble min!

Det lure var at den hadde en slags ledningfunksjon bakpå mixeren. Kan jeg kalle det en slags støvsugerledningfunksjon kanskje. Man kunne i alle fall snurre ledningen inn i mixeren.

Kan noen finne det opp til hårføneren, rettetangen og krøllbørsten min. Badeskapet er en eneste stor ledningsknute!!!
På Nesøya er det rett og slett for varmt nå. Celine har ingen matlyst, så jeg lager alle hennes favoritter i håp om at hun skal pjuske litt i seg. I går tilbrakte vi heeeele dagen på stranden, og Celine ble deeeen badeengelen. Tror vi må ta oss en dukkert nå!
Christine

Trekning av Dremelverktøy og noe brodert fra meg!

Da har sjefen over alle sjefer i Casa Bussoli trukket en vinner. Jeg ba han si ett tall mellom 1 og 225.  Husbonden var enkel og sa Celine har bursdag 13. så jeg tar 13!
 

Da var det Anonym Tone som vant. Hun har ikke blogg(tror jeg), men jeg har mailadressen hennes.

Hun vinner en Dremel Engraver, en Dremel Glue Gun og en Dremel Stylus og noe jeg skal brodere til henne. Jeg har selv testet min Glue Gun i dag, og laget både en ramme med hvite knapper på og en skål med små drivved biter. Kommer i bloggen når jeg er ferdig.  Jeg har fått flere ting jeg skal gi bort i bloggen, så bare følg med;)

Ha en god kveld.
Christine

En tabbe to ganger…

Vi har to små plener hos oss. En på hver side av huset. De er ikke så store, så når vi skulle kjøpe gressklipper skulle vi være lure, så vi kjøpte en billig dytte klipper. Etter en sommer skjønte vi at vi måtte bytte til en som ikke var manuell
 

Så kjøpte vi en elektrisk klipper av en eller annen billig type. Dette er andre sommeren den er i bruk, og den er nesten gått i stykker, og i tillegg har den aldrig klippet pent…. Så nå, tredje klipper på tre år, da burde vi kanskje kjøpe en kvalitetsklipper?????

 

Celine er missfornøyd med husbondens klipping…… eller var det bare at hun oppdaget kameraet mitt som hun i sekundet etter klasket i bakken så det ble ødelagt… (det var ikke det nye kameraet heldigvis, men likevel kjipt)

 
Celine i sin nye Baby-float. Kun 79 kroner. Hun synes den var superstas fra første sekund. Jeg var sikker på hun skulle synes det var kaldt i havet,men hun bare smilte. Hun har nok bade genene til pappan sin.
I kveld trekker vi vinneren av Demel verktøyet. Nå skal jeg teste limpistolen som jeg fikk.
Christine

Hageforandringer

Noen små nye detaljer og
looken på terrassen er en helt a
nnen en den var for tre dager siden. Bort med rødt!
 
Ny duk og løper! Duken er
fra
Åhlens og løperen er Himla. Veldig fin hvit med hulsøm.

 
Det er mange sinkhus rundt på
bloggene. Dette stor fant jeg for en stund siden på
Living, men kjøpte det først i dag. Jeg elsker det og burde nok ha kjøpt sinkhus for lenge siden.

 

Lyktene har hengt her hele tiden, men vet
ikke om de er
blogget før.

 

Disse Lene
Bjerre lyktene fikk vi i gave av middagsgjester for lenge siden. De har stått på spisebordet, men nå skal de
være litt ute.

Den rød polkadott duken og de røde polkadott greengate koppene skal
nytt hjem(det er bursdagsgave på forskudd kjære venninne ;D), og derfor kjøpte jeg 4 nye beige Green Gate kopper. Jeg kjenner med en gang at de er
mye
mere riktig for meg enn de røde.


Jeg har også sett meg lei på
våtserviettpakkene som må ligge
fremme til
Celine. I dag var vi innom Verket Interiør og da kjøpte jeg denne beholderen for
kleenex som nå skal romme våtservietter!

Dagen i dag har vært så herlig! Vi har vært på stranden
fra tidlig morgen, og når vi hadde
fått nok sol ble det shopping på oss. Jeg har kjøpt noe mer småtteri som jeg ikke har vist
frem, men det
får komme etterhvert.
Stolprosjektet
fremskrider. Hvite spikre er i havn og det mangles kun ett lag billakk før jeg setter i gang med trekkingen. 
Vi sitter ute enda, med
fyr i bålfatet. Nå skal jeg hive meg med på naboenes
sneglefangerunde.
God kveld 
Christine

Leke-tips

Da Celine var 10 mnd spurte jeg om noen kunne komme med leketips til Celine. Ett av tipsene jeg fikk var en traktor med dyr og lyder som er og har vært veldig populær i Casa Bussoli.
Link her

Nå er Celine blitt drøye 15 mnd og elsker å servere saft til mamma i lekekoppene sine. “Babyen” er også veldig populær.Den legger hun i sengen og hun klemmer og koser den! Nå er jeg er på jakt etter nye leker og utfordringer til henne. Jeg opplever at barn stort sett liker de samme tingene, så derfor spør jeg: Hva digger en 15 mnd jente? Noen mammaer med gode tips?

Dette te-settet er noen klasser over det Celine har i rød, blå og gul plast 🙂
Christine

Familien i hagen

Da er det røde borte fra hagen, og jeg skal jakte på ny duk . Optimalt skulle jeg gjerne hatt den nydeligste hvite stoff duk, men helt nødvendig er det med voksduk. Den kan ligge på hele sommeren!
 

Skulle tro jeg reklamerte for ildfatet, men det gjør jeg ikke. Jeg bare digger det. Vi har hatt lange kvelder på terrassen hver dag siden vi fikk det. Veldig koselig. Jegfikk spørsmål om hva som var under ildfatet. Vi kjøpte to store steinfliser på Bauhaus som vi har satt det på.

 

Lexington-sengeteppet fra kjelerstuen er blitt leketeppe til Celine. Terrassen blir så varm, at det er deilig for henne å sitte der. (Må finne nytt segeteppe til kjellerstuen- skulle ønske IKEA kunne lage sine vattsengetepper i hvitt)

 

“Mor i Nord” på lyn-visitt!

 
Husbonden hadde med kake fra Pascal i dag…….

…..og roser! Tusen takk!
Nå er det kvelden i Casa Bussoli.
 Ser på tv at
Michael Jackson er død. Stemmer det tro???
Husk min Dremel giveaway
her!
Christine

Face the fact!

Ja, da har jeg dekket opp til selskap i hagen med hvit duk og det hele, og en ting har jeg funnet ut: Jeg er ingen rød polkadott dame!  Den røde polkadotduken må bort, den skal jeg gi til en venninne jeg vet den kommer til å passe godt inn hos, og som er glad i fargepolkadott. Det samme med de 4 green gate koppene!

Jeg er hvitstil og ikke rødpolkadott, det er helt sikkert!
Christine

Hagehygge

Planene for kvelden var at husbonden og jeg skulle ut å spise. Min søster er på besøk og ville så gjerne være barnevakt for Celine.


Vi hadde booket restaurant, men med det været som er nå bestemte vi at hagen vår nok er hundre ganger hyggeligere enn hvilken som helst restaurant! Så vi ble hjemme.
Først har vi grillet og så spiste vi kvelds ute. Reker deilig! Bålfatet er fra Bolina på Stabekk!
I dag (den 24.) har Mor i Nord bursdag. Hipp hurra for mamma!
HUSK: Dremel konkurransen
her,
Legg igjen kontaktinfo, så trekker husbonden en vinner!
Christine