Beste flyttetips til nå!

Ei i barselgruppen min tipset meg om flyttebutikken på Slependen. City self storage heter den. Takk J!

Det andre tipset er flytteportalen som gir deg tilbud fra flere flyttebyrå med å fylle ut ett skjema.
Link her

Det tredje er vinesker og apotekesker til glass slik at man slipper å pakke hvert enkelt glass i papir.

Flere spør meg om jeg skal fortsette bloggen nå når vi flytter. Jepp det skal jeg. Jeg har mere blogg-driv enn noensinne når jeg tenker på alle prosjekter vi skal gjennom fremover. For de som lurer på om vi har hus klart i Narvik: Nei, men vi har ett hus i kikkerten som vi synes er flott.

Vi er fri for godis etter all “knask eller knep” i kveld. Kommer det flere barn nå, så får vi sikkert egg på vinduet. Passer jo fint det siden de første skal se på huset vårt i morgen. Nå er det pakking som gjelder.

God Kveld

Christine


Tre bilder med vidvinkelen

Da fotografen var gått tok jeg på vidvinkelen og knipset noen bilder selv.


Bildet over er fra yttergangen. Helt utrolig hva man får med med vidvinkelen.


Det ene badet som Celine og jeg bruker. Personlig er jeg ikke så glad i sjakkruter, men de var der da vi kom til huset. Badeinnredningen var grå og trefarget med rare knotter. I stedet for å bytte innredningen malte vi den, og ble veldig fornøyd med resultatet.


Kjøkkenet med vidvinkel. Siden sist har vi fått barnesikring på gassblussen/platene. Jeg irriterer meg over noen ting jeg ikke så da fotografen var her, men det får være. Jeg er glad vi er ferdige og bildene han viste oss var knallbra. I helgen må vi pakke vekk litt saker, for det kommer noen for å se allerede søndag!

Christine

Skammens trapp?

Jeg har aldri vært fornøyd med forsiden av huset. Hele sommeren gikk jeg og tenkte at jeg snart skulle vaske og male trappen. Nå er det gjort- det ble i alle fall litt bedre enn det var.


Her er før bilde:


Grønn møkk  mellom trinnene som lett gikk bort med kraftvask og algedreper. *stolt* Så lot jeg trappen tørke godt før jeg malte med murmaling.

Nå har fotografen vært her og jeg er superfornøyd. Fikk ta en titt på bildene og de var knallbra. Flaks for oss at han er byens beste interiørfotograf. Bildene kommer på bloggen snart!

Trening utsatt til i morgen, så da er det sushi og gullrekke neste! (Hva skal vi gjøre når vi kommer til Narvik og det ikke finnes sushi??)

På dager som dette……

Fotografen kommer i dag! Jeg stresser. Det er ikke klart i det hele tatt!

Det er på dager som dette jeg savner at mamman min bor bare minutter unna. Så kunne hun kommet og sagt: Du tar kjøkkenet, så tar jeg stuen. Sett i gang!

Nå har jeg heller satt meg ned med en skive og en kopp kaffe og venter på at “piffen” skal innta kroppen min.

Gleder meg til klokken er fem og fotograferingen er over! Da er det en time ekstremboksing før jeg har virkelig gjort meg fortjent til gullrekka!

Christine

Flyttebyråer?

Nå vaskes det i Casa Bussoli. Innimellom skal praktiske ting ordnes. Barnehageplass, papirarbeid, sjemaer og flytting.
Nå trenger jeg hjelp:
Kan dere komme med deres erfaringer med forskjellige flyttebyrå. Er det noen som kan anbefales eller noen jeg absolutt må holde meg borte fra?? Erfaringer? Bring it on!

foto: twomenboxes.com
Er det flere ting jeg må tenke på ang flyttingen? Smarte tips?
Christine

I hundre km/t

Nå går det i hundre her på Nesøya. Det føles som jeg har en million ting som skal gjøres før fotografen kommer fredag. Jeg begynner ute i dag. Trappen som jeg har irritert meg over hele sommeren skal endelig gjøres noe med. I dag skal den skrubbes pen. utemøblene som vi har pakket vekk for vinteren skal pakkes ut igjen. Hekk skal klippes. løv skal rakes.

Søte tremenningen min sendte meg disse bildene etter vi var på besøk mandag. Det var så gøy å se at Celine og Lille Tomine lekte sammen. Løp etter hverandre og Celine synes nok det var veldig stas med litt eldre Tomine 🙂

Tremenningen´s eldste hadde laget disse Halloween cupcakes til vi kom.Var de ikke stilig???? Og utrolig gode. De hadde disket opp med så masse kaker at jeg kjenner presset til de kommer til oss på mandag …;)

Da er det bare å gå i gang med forberedelsene til fotograf og visning! *spent*
Christine

Change

Lille Bussoli familien flytter til Narvik.
Vi står fremfor store forandringer og gleder oss!

foto:narvik.kommune.no

Mye som skal gjøres nå. Fotograf er ventet på fredag og rekkehuset legges ut helgen etter. Spennende ting i vente- nytt hus og nye prosjekter.

Klem fra Lykkelige Christine

Halloween vinner er kåret!

Av 542 kommentarer og 65 mail (HELT UTROLIG) har jeg trukket ut en heldig Halloween pakke vinner. Vinneren får 3 forskjellige verktøy fra Dremel, spraymaler fra Bosch og noe spesielt jeg skal brodere med Janomen!Vinneren som ble trukket ut denne gang hadde skrevet en mail. Det var mail nummer 7 som ble truket ut av Husbond Bussoli. Hun heter Kristin Rist. Fint om du Kristin kan sende meg en mail.
Gratulerer til Kristin og takk til alle som deltok.
Christine

Jeg gir meg over!

Min bror er rett og slett kongen av duppedingser! Han var på besøk for en tid tilbake og da hadde han med seg
denne robotstøvsugeren. I kveld har han også vært her- med ny duppedings! En mobil!
Dette er en shoppe mobil. Man kan i et program i mobilen scanne strekkoden på en vare og ved hjelp av google søker telefonen opp produktet. Ikke nok med det- google finner også hvor du får kjøpt produktet og hva prisen er- Du kan kjøpe produktet direkte over mobilen!!!!

Her scanner jeg strekkoden på en vinflaske.

To sekunder senere kommer google opp med vinflasken og prisen på 5 euro. (butikken var ikke norsk…he he he) Helt rått. Jeg scannet også Kennedyboken- den fant telefonen også! Tenk å stå på elkjøp: scanne strekkoden- vips så finner man ut at steketakken man har ønsket seg så veeeeldig er 500 kroner billigere på expert!

Enda bedre- det koster ikke noe, fordi mobilen fant vårt trådløse nett, og brukte det-ikke tellerskritt!
Ikke nok med det: her er det metalldetektor!
Flere programmer: klesskapet arkivert i ett eget bibliotek med bilder av alle plagg. Programmet bruker noen motesider og setter sammen antrekk!
Med ett tykk kunne han vise meg hvor nærmeste bank var og en pil viste hvilken retning jeg skulle gå i!
Vidunderet finnes i hvitt!!! Jeg gir meg over- var dere klar over at det fantes slike dingser?? Det er nytt for meg i allefall.
God Søndag
Christine

Innesøndag

Siden været er så som så er vi inne og koser oss. Vi skal ha familiemiddag i dag for “Onkel Stig” og “Tante Sara”. I den annledning har Celine og jeg bakt “Onkel Stig” sin favoritt kake. Tropisk Aroma!

Underveis i bakingen ble det Celines favoritt også. Hun syntes det var gøy å hjelpe til. Og strålte som solen når vi sa hun var stor jente som klarte å helle egg i bollen 🙂

Smake smake kake……. Nå skal lammestek i ovnen og dessert forberedes. I morgen skal vi en tur til Tomines Hjem og se hvordan det går med husbyggingen der. *spent*

Ellers vil jeg tipse mammaer om Celines nye favoritt leker. I går kjøpte vi ett memory spill med bilder av masse figurer. (ball, politi, båt osv….) Hun klarer selvsagt ikke å spille memory på vanlig måte, men hun synes det er stas å se på bildene og lete etter tog osv… Det andre er Play Dough. Vi satt kjempelenge å laget figurer i går. Artig var det også å rydde de forskjellige deig fargene i riktig boks etterpå.
Ha en vidunderlig søndag. Det skal vi.
Christine