Kan hun vinne Idol?

Ok, jeg har ikke lært meg å redigere video, så denne får rett og slett være på skrå!

Husbonden er på vei mot Narvik, med en bil stappet full avalt vi skal komme til å trenge en stund fremover. Resten er på lager til vi finner vårt eget hus 🙂 Imorgen reiser Celine og jeg etter.
 Bye bye Nesøya, hello Narvik
Christine

Flax i uflaxSas flyet vi skulle hjem med er forsinket med ett døgn. I det vi skulle forlate flyplassen ser vi at norwegian starter en innsjekk. Husbonden kaster seg på telefonen og jeg stiller meg i kø . Jammen fikk vi kjøpt nye billetter til røver kjøp pris. Jippi. Vi rekker bryllupet.

En fotoblogg

Fotografen Rune Dahl som tok bildene i bryllupet vårt (for snart 5 år siden) har fått egen blogg.


Han viser bilder fra egene fotoprosjekter  og fra det private. Fine bilder, så jeg anbefaler å ta en titt:)

I dag reiser vi hjem til Norge. Vi har noen tøffe dager fremfor oss nå. Turen går via Nesøya, hvor Husbonden skal hente bilen vår- før han skal kjøre til Narvik! Nyttårsaften må vi være innstallert i Narvik, for da skal vi i bryllup. Jippi.

Christine

Ragnar´s Care Foundation

Det er fem år siden tsunamien i år.  Jeg husker så godt de grusomme bildene fra tv skjermen. Tankene mine går til dem som var der og de som mistet sine noen av sine nære og kjære.

Lise og Anders fra Narvik mistet sin lille nydelige gutt Ragnar på 2,5 år. I etterkant har stiftet Ragnar´s Care Foundation- som hjelper barn i nød til minne om deres lille Ragnar.


Ved å trykke på bildet over kommer du rett inn på Ragner´s Care Foundation sine sider og kan lese mere om deres arbeid og hvordan du kan støtte dem. 

Christine

Endelig sol

Da ble det endelig sol i dag. Vi har vært på stranden for andre gang på to uker og når vi kom hjem ville Celine ta ett bad til.

På stranden er det så store bølger at Celine ikke kan bade. Derfor har vi med ett lite oppblåsbart basseng som vi henter havvann i til henne. Oppi her sitter hun og plasker og koser seg mens hun roper IS IS IS!

I kveld har vi vært på en restaurant i innlandet. For 20 år siden var vi med en spansk familie ut å spise den mest fantastiske mat som jeg har drømt og fablet om siden den gang jeg var ti år. Flere ganger har vi sett etter dette stedet, men aldri har vi funnet tilbake til det. “Mor i Nord” mente det var nedlagt. Siden det har regnet og regnet her ville Husbonden at vi skule dra på jakt etter dette stedet han har hørt meg fortelle om minst en million ganger. Jeg husket delvis navnet, delvis hvor det var og delvis hvordan det så ut utenfor restauranten. Jammen fant vi dette stedet. I kveld har vi spist der- riktig nok ikke så fantastisk som jeg minnes, men veldig veldig god mat var det!

I kveld krysser jeg fingrene og sender gode energier til min kjære kusine som ligger syk. Hun skal stå brud om få dager og jeg håååååper hun (og brudgommen som også har vært syk) er friske og raske i morgen. God klem til dere!
Christine

Messe


Fra min sony ericsson satio- i kveld har vi spist middag i en liten landsby litt inn på øya. Da vi kom ut var det messe i kirken utenfor. Så fantastisk stemningsfullt og nydelig. I respekt for spanjolene stod jeg bare i døråpningen fordi jeg hadde shorts så. Neste jul skal jeg kle meg rett og gå helt inn.

Julaften 09

Her kommer noen bilder fra gårdagen.

Celine var helt vill etter pakkene, og hadde null lyst til å bli tatt bilder av 🙂 Hun var så oppspilt at sovingen på dagen kunne vi bare glemme. Det gikk som det måtte gå, etter ca 4 pakker var åpnet måtte Celine ha en times pause.


“Niss” var på besøk. Vi hadde avtalt at nissen ikke skulle være for brå og at han skulle gjøre alt han kunne for å ikke skremme Celine. Det gikk veldig fint, men akkurat når han kom helt bort til henne for å gi gaven ble hun redd. Celine syntes det var gøy å si HO HO HO lenge etter at nissen var gått. Utover kvelden gikk hun å så i døren etter nissen, og ved middagsbordet ble nissen nevnt, og da kom tårene….


Celine elsker musikk og mens vi har vært på ferie har Onkel Stig spilt bæ bæ lille lam sikkert en million ganger til Celine, mens hun synger. At hun fikk en egen minigitar var en superhit. Her spiller både Onkel og Nina til Celine. (Nevnte jeg hvem som ble midtpunktet i går?)

Yr.no melder fortsatt regn, men jeg krysser fingrene for at vi kan få ett lite solgløtt før vi reiser. Heldigvis var det opphold akkurat når vi åpnet presanger ute i går.

Christine

God jul til alle!

“Niss” som Celine kaller det har vært her i natt og hengt strømpe på døren vår. I strømpen var det godis, norsk marsipan, nisselue og julehefter.  Her i huset har hver og en faste hefter som nissen husker å kjøpe før vi reiser til Gran Canaria, I år hadde Nissen glemt å kjøpe Blondie- det viktigste juleheftet av dem alle!

Her er Celine med
Kittystrømpen sin som vi kjøpte i fjor. Tradisjonen hos oss er at alle har på nisseluer til langt utpå dagen. I år er vi 10 nisser som feirer jul sammen!
Vår julaften er nok litt snudd på hode i forhold til mange andres. Vi får nissen på besøk i lunch tider. I tre tiden åpner vi presanger ute med kaffe og kaker. Klokken seks spiser vi ribbemiddag og kvelden går med til å være mett og spørrekonkurranser!
Ha en vidundelig fin julaften
Juleklem fra Christine

Da fikk vi handlet litt

Vi var i Las Palmas i dag igjen. Nå med Visa på vårt lag. (les tidligere innlegg) El corte Ingles har fått Sephora og de har tatt inn Go Smile! Jippi. Nå har jeg bunkret opp.


Vi var til og med på IKEA i dag. Celine får myggstikk om natta som blir røde og stygge. Litt rart egentlig fordi jeg har ALDRI fått ett eneste mygstikk i hele mitt liv, og heller ikke husbonden er plaget. I alle fall har vi kjøpt en sengehimmel med myggnetting for å beskytte  henne litt.


Her er hun i farta i dag. Kjolen er fra
4children.no og kommer med den fineste lille møssen til.

Her regner det enda, men vi koser oss inne. Nå i kveld er vi faktisk 9 stykker som sitter samlet foranntv´n og ser Hangover. Husbonden og jeg har settden før, men den er jo så gøy!

Christine

Bilder fra i går

Her er noen bilder fra den første halvdelen av dagen i går.

Vi var innom det store matmarkedet i Las Palmas. Helt utrolig fine råvarer, man får jo bare lyst til å begynne kokkeleringen med en gang 🙂
Når vi kom hjem fra bom-turen til las Palmas i går, dro vi på vår favoritt spanske restaurant Guantanamo. Vi var litt trøtte og slitene etter en lang dag, men Celine holdt humøret oppe med å lekesminke seg ved bordet. *søt*

Her regner det fortsatt, så det ser ut som vi kjører inn til Las Palmas og henter de tingene jeg ikke fikk kjøpt pga kortproblemene i går.
Christine