Jeg er forelsketUten å ha sydd en eneste lapp enda er jeg helt forelsket i lappeteknikk. I helgen fikk jeg vært innom en stoffbutikk og kjøpt en haug med stoffer. Alle fra tilda, som jeg nå er forelsket i. Celine skal få sengeteppe og gjestehytta skal få duk. Ei jeg kjenner er med i en “lappeklubb” her i Narvik, og dit skl jeg få være med en dag. Jippi. I mellomtiden kutter jeg lapper til den store gullmedalje. Aller først skal jeg gjøre ferdig det blå prosjektet jeg kjøpte for en uke siden. Ha en fin dag. 
Christine

På reise igjenDa har vi vært på bryllup. Der er første gang jeg har vært i en humanetisk vielse, og det var virkelig nydelig. Siden vi campet hos venner på nesøya, måtte vi selvsagt stikke innom de tidligere naboene på besøk. Artig å se gamlehuset vår samtidig som det ikke var vanskelig å se at det var nye mennesker der. 
På bildet venter vi på toget til flyplassen. Ny spennende uke i vente.
Christine

Enda ett tips- Oppvaskmaskin

Jeg er på jakt etter gode løsninger til vårt drømmehus som forhåpentligvis dukker opp snart.  
Tidligere har jeg spurt om råd i forhold til oppvaskmaskin og fant vel da ut at Hobart maskinene antakeligvis ble for dyr og upraktisk, men nå har jeg funnet en ny type. Målet var jo å finne en oppvaskmaskin som hadde god plass og fikk vasken unna raskt. Nå har jeg oppdaget ASKO XXL. Jippi.

Den tar 17 kuverter mot normalt 12, og er verdens største oppvaskmaskin! Noe å tenke på når vi skal inn i nytt hus!
Nå skal vi fikse litt før vi skal i bryllup til verdens blideste jente som virkelig får det været hun og  mannen fortjener på dagen. Gratuler med dagen
Marthe Knut

Christine

Tips for vaskerommet

Dette er fra vaskerommet til Mor i Nord- i Hovedhuset. Her vasker vi tøy, fordi vi ikke har vaskemaskin i gjestehytta.
Pappa lagde denne oppmuringen til vaskemaskinene, og jeg merker at det er veldig deilig å ha maskinene i “arbeidshøyde”. Dette skal i alle fall vi vurdere til vaskerommet hvis vi noensinne finner oss hus i Narvik…..
I dag reiser Husbonden, Celine og jeg til sørover til Asker. Vi skal i bryllup og besøke venner på Nesøya. Jeg har mildt sagt bekymret meg for denne askeskyen, og alt så ut til å gå fint………..helt til i går kveld. Plutselig var flyet vårt kansellert men heldigvis ordnet vi oss nye biletter etter ca en million timer i telefonen. *puster lettet ut* 
Ha en deilig helg
Christine
PS: Til de som lurte på hva durance var fra forrige innlegg: Durance vaskemiddel er noen vaskemiddel som ofte selges i interiørbutikkene. Lukter uuuuutrolig godt. Blandt annet selges det på Anns Gaver i Narvik 🙂

Husmortips

Salmiakk kan brukes til mye. Jeg har en halv kork i vannkammeret når jeg vasker ulltøy. Genserne mine blir utrolig fluffy og fin . (lukter ikke salmiakk)

Jeg fant en
tråd på kvinneguiden der en dame anbefalte salmiakk når man vasker saueskinnet Ludde fra Ikea.
Når jeg først er i gang med tips- her kommer ett til:
Mange setter ut skåler med eddik når man skal fjerne vond lukt i huset. Jeg pleier å koke såpe. Det betyr at jeg tar vann og en dæsj durance vaskemiddel og koker i en kasserolle. Den deiligste duft vil da fylle ditt hjem!
Hilsen Christine

Midnattsola

Det begynner å bli lyst langt utover kvelden her nå. Lyset er på plass igjen gryende tidlig på morgenen. Celine våkner derfor like tidlig.

Derfor må jeg gjøre noe. Da vi pusset opp soverommene kjøpte vi noen søte lifter fra Princess. Det dumme er at de hjelper ingenting mot lyset…..

På Stoff og Stil fant jeg
hvitt blendingsstoff som nå er bestilt. Alle lifter skal nå fores og forhåpentligvis sover vi alle litt lengre snart 🙂

Vi har prøvd fiskelykken i dag også, men ingen fisk….. I går fikk vi en gigantisk torsk som Mor i Nord nå lager boknafisk av. mmmmmm.

Ha en god kveld.

Christine