SøndagskosI dag har mor i nord passet Celine mens husbonden og jeg har vært på havet. Vi hentet opp så mye sei at vi tilslutt hadde fylt opp hele fiskekassen. Vel hjemme har vi for første gang laget fiskekaker. Masse fiskekaker. God mat å ha i fryseboksen. Christine

BadekarFørst kan jeg fortelle at jeg er helt uten nett på macen. Ice.net er helt ute å kjøre, selv om vinden blåser rette vei og boksen står oppå to lysestaker, der det hende jeg får kontakt på det forbaska nettet. Kun 3 uker til jeg er tilbake på bredbånd. For en luksus.

Ja…..da var det badekar. Jeg er på jakt etter ett med løveføtter til en billig penge. Beste jeg har funnet til nå er westerberg sitt til 15 tusen. Noen som har forslag? Kan ikke være lengre enn 160 cm.

Christine-fra mobilen

Lykke!Fire ting som gjør meg glad i dag

*Celines glede når hun server kaffe og kake i dag tidlig

*at jeg jobber med (for meg) verdens mest spennende prosjekt 

*at husbonden alltid er i godt humør. ALLTID!

*at jeg fant denne firkløveren i dag, og at Celine skal få plukke den.

Flere som er glad i dag?Servering hos BussolisHusbonden var en tur i Oslo forrige uke, så på vegne av han kjøpte jeg en reisepresang til Celine. På den nye butikken Små Monster i Narvik fant jeg dette søøøte settet. Jeg har sett på det før i Oslo, men da tenkt at hun måtte være litt eldre pga de små delene. Anbefaler alle å ta en tur innom denne butikken.

Christine

Helgens utflukt!

Vi har kommet oss hjem fra helgens utflukt til Tromsø og Sommarøy. For ett fantastisk sted på kloden! Vi hadde det så kaldt at jeg tok på meg vinterbukse når vi gikk ut , men det var greit, for vi koste oss.
Celine og meg i farta!

To meter utenfor Rorbua var det hvit sandstrand der jentene koooooste seg med bøtter og spader.
Sirkus Merano tok seg ikke tid til forestilling i Narvik , de suste rett og slett forbi! Flaks for oss var det forestilling i Tromsø i går før vi kjørte til Narvik. Jeg var litt spent på om Celine skulle klare å henge med hele showet og om hun skulle bli redd….
Celine og Husbonden i manesjen!
Det var nok litt skummelt akkurat når det startet, men etterpå var det bare stas. Hun likte elefantene best (da ble jeg redd) og hang med gjennom hele showet.

I pausen var vi ute å så på elefantene.

Hvis jeg skulle klage på noe så må det være prisen for å gå på Sirkus. Jeg synes at 1000 kroner (pluss det det koster for pausebiletter, sukkerspinn, program osv) for to voksene og en 2 åring er drøyt. Det skal nevnes at 1000 kroner var prisen inkludert rabatt på noen hundrelapper fordi vi bestilte på nett.

Nå skal vi få orden på gjestehytta. Jeg gleder meg over at det nå er kun 4 uker til vi overtar ny-huset. JIPPI!

Christine

Sommer i nordVi er nå ankommet Sommarøy og sommeren kan vi konstantere at ikke befinner seg her, men det gjør ikke noe. Med regndresser og ull under leker vi med bøtta og spaden i fjæra. Sommarøy er vakkert med eller uten sol.

Christine

Sommarøy i morgen!

Husbonden, Celine og jeg har brukt ettermiddagen på å kjøre til Tromsø. Vi overnatter i kveld hos våre venner, og i morgen bitti kjører vi til Sommarøy. 

Det er husfruen vi bor hos som har bestilt, og i følge henne skal vi bo på denne vakre rorbua ytterst i havgapet. Vi gleder oss… Fjellet i bakgrunnen heter Håja, og arkitekten av Ishavskatedralen var inspirert av Håja da han tegnet den.

Kakkelovnen i forrige innlegg kostet rundt 50 tusen, og monteringen mente damen i butikken kunne komme på opp mot 15 tusen. Veldig dyrt synes jeg, men ryktet sier at man kan finne mye billigere i sverige. Jeg skal undersøke.

Christine