Tingenes tilstand!

En liten fugel kvitret i øret mitt at den nye salongen vår befinner seg på en trailer en eller annen plass mellom Sverige og Norge. Det samme gjelder skoskap og ett nytt vindu til stua. Jeg satt i tenkeboksen i hele går og så ringte jeg min husbond på jobb og spurte hva han tenkte om gulvet hjemme…..Jeg foreslo at vi skulle gjøre noen tiltak litt fort, slik at vi er klare til å ta mot våre nye møbler. vi liker ikke fargen på parketten-det er vi enige om, og ikke vil vi bruke så mye penger på å legge nytt gulv akkurat nå! Dt er mye mulig at det er ett fint tregulv under parketten, men vi tar ikke sjangsen på å sjekke det nå. 
Resultat: vår midlertidige løsning er å male parketten!!!! Oh yes!. Vi har undersøkt med malegutta vi kjenner og Jotuns egene folk har blitt spurt til råds.
I natt når gjestebadet var ferdig grunnet kastet vi oss i den kjedelige jobben med å tømme gang, stue, trappeområde og kjøkken for møbler og stæsj. Mens jeg skriver nå står husbonden med sandpapir på slipebrett og pusser ned parketten! Her går det unna……
Stripene er forresten på plass i håret. Karisma-jentene har til og med lært meg å lage fin hestehale, og hvordan gjemme de *****små avslitte hårene. I morgen: spaSpa by Mikkelborg i Harstad.
Christine

Nedtelling til hverdagslyx

I morgen begynner den første av mine to luksus og skjemme meg selv bort dager! Jeg gleder meg som ett barn. Aller først skal jeg til
Karisma frisør her i Narvik, der skal jeg få lagt nye striper(de fineste i byen) og klippet håret litt. Begge deler trengs sårt!

Deretter går Bussolifamilien rett til dekket bord og spiser middag hjemme hos venner. Luksus luksus!

Torsdagen kjører jeg til nabobyen Harstad med ei vennine. Vi skal på
spaSpa by Mikkelborg, og der skal jeg legge meg inn til renovering. (Jeg skal i alle fall ta Madonna Icon behandlingen)  Det skal jeg fortelle mere om når jeg har vært der.

Etterpå skal det spankuleres gatelangs, og sikkert som banken er det at jeg MÅ innom Lykke og Lukas. Fineste butikken i byen.

Nå lurer jeg på om noen hvet hvor jeg kan få trukket om en stol i Harstad???? Jeg har ett stolprosjekt som er halvferdig, og nå innser jeg at jeg ikke kommer til å ha tid til å gjøre den ferdig på denne siden av jul. Jeg trenger hjelp.  Tips til trekking i Harstad?

Vi har planer om å flytte noen dager til Gjestehytta til Mor i Nord, mens vi fikser gulvene i huset.

Her går det unna nå 🙂

Takk for alle tipsene om interiørmerker, jeg holder de litt for meg selv, før jeg legger dem ut, men det kommer etterhvert.

Christine

Trappeoppgang og gjestebad

Jeg har ventet og ventet på at vi skulle være kommet så langt på det nye syrommet at vi skulle ringe etter elektriker, for i samme slengen skulle elektrikeren montere ny lysekrona (som har ventet i esken noen uker) i trappeoppgangen.  Før helgen var elektrikeren her og lysekrona lyset som bare det!

Så mens husbonden er i malingsmodus i nysyrommet fant jeg ut at jeg skulle begynne å vaske ned gjestebadet og klargjøre for maling. Vi har ikke tenkt å legge mye penger i dette badet enda, men vi skal gjøre en minioppussing.

 Dette er nå! Det er plater på veggene som er en slags fliseimitasjon, gulvet har lyseblå fliser. Skapene er brune og jeg gjetter IKEA. Vasken er svart og flisene i dusjen er mørkeblå.

 Veggene skal males med våtromsmaling.

 Gulvet hadde jeg tenkt å male, men nå etter vask er jeg usikker. Fugene var veldig stygge, men etter en hard runde med skrubb og trestjerner gulvrens(fra gutta på Lindahls) er fugene hvite og flisene kan nok se ganske søte ut til hvite vegger.

 Skal males og sparkles. Nye håndtak finner jeg på Celines Hus. Nå må jeg bare snuse meg frem til noen som har litt oljebasert grunning på lager.

Jeg har bestilt liftgardiner til vinduene i huset(ikke utsiktsvinduene i stuen). Ingen er standardmål, så da valgt jeg å bestille på mål for å få dem perfekt inni vinduet. Kjøkkenvinduene skal jeg lagen en rulleliftgardin tenkte jeg. Det er fordi jeg ikke vil lukke for utsikten på de vinduene, og rullegardinen kan henge lengre opp enn en vanlig lift. Noen som har en fin rulleliftoppskrift- jeg synes gardinen på denne
bloggen- Villasol er supersøt.

Nå er strax elgsteika ferdig. Mmm

Christine

Fine Celine

Celine liker å bli tatt bilde av, det er det ingen tvil om. Når jeg har kamera fremme kommer hun løpende og sier: Mamma ta bilde av meg nå!

I dag hadde hun fått på seg ny kjole og tights (akkurat som mamma har mente hun selv) og da var det staaaas å posere i trappen. Klærne er fra butikken
4children.no, og er rett og slett fantastisk. Jeg anbefaler å ta en titt.

I dag har vi hatt minibloggtreff i butikken. Det er så utrolig gøy å kunne møte så mange hyggelige jenter gjennom bloggen 🙂

På ettermiddagen kom Rune /redaktøren for nyavisa og bloggeren bak fotobloggen
Rune Dahl-Outdoor photographer på besøk. Han knipset det som skal bli årets julekortbilder. Jeg er sååååå spent. Rune tar de kuleste bildene, så sjekk ut bloggen 
Celine i farta! Nå skal Preben og jeg kose oss med ett glass vin og nyte livet. I morgen har vi tenkt oss å grille pølser? Noen som blir med?
Jeg har forresten fått en kommentar i dag som jeg har valgt å ikke legge ut. Kjære deg anonym som skrev den, kan du sende meg en mail på [email protected] Jeg føler det veldig  viktig  å komme i kontakt med deg.
Christine