*trommevirvel* Vinnerne er

Jeg har hatt detlitt travelt i det siste, så jeg ba mannen med gevinstene trekke ut vinnerne for meg denne gangen. Her er hans valg:

Vinneren av Mr bling bosch skrumaskin:

Interiør 63º N sa…
 


Å herregud så herlig det hadde vært å ha sin egen bling, bling skrutrekker, jeg må bli med :O)
Krysser fingre og tær for denne :O)


Kirsti
Vinnerne av limpistol fra Dremel:1) Lillemittalt/Silje sa…
Dette er jo perfekt! Jeg låner for øyeblikket en limpistol av mine foreldre, og mitt i kranselagingen gikk jeg tom for lim også…
Elsker bloggen din!

2) Therese fra huset med de rare i sa…
Så heldig du er:) Jeg har både lim pistol og drill, men ville bare selng inn en kommentar om den nydelige kjolen du har laget 😀 Utrolig flink du er!!! Er det veldig vanskelig å sy?? Jeg har nemlig en kjolegal frøken 😀 Men er ikke noen kløpper på maskinen akkurat…

3) Berit sa…
Akkurat en slik limpistol har jeg veldig bruk for nå.Skal lime skjegg på nissene mine…

4) BeBe`s blogg sa…
Hei, det hadde gjort seg med en ny limpistol, den gamle er kaputt:)
Gratulerer så masse til vinnerne. Send meg en mail([email protected]) med adresse, så poster vi gevinstene.
Klem Christine


Bildevegg i stua

På Nesøya hadde vi en hel trappeoppgang full av bilder med familien og venner. Link
her.
Bildene har ligget i esker helt til nå og i går kveld satte vi i gang for å få dem på veggen. Den nye bildeveggen er mye mindre, så vi måtte velge ut hvem som skulle på veggen her, og hvem som skal på veggen på Ytre Slettjord.
Å henge mange bilder på veggen er VANSKELIG! Ialle fall hvis man skal få det til å se litt ok ut. Vi har fargebilder og hvite, men ulike rammer, så for at det skal se ryddig ut må det henge i system.
Aller først la jeg bildene utover gulvet slik jeg ønsket at de skulle henge på veggen.
Her er underveis i bildeutleggingen. Alt flyttes hit og dit.
Når bildene er klar bruker vi maskeringsteip og vater (laservater lønner seg) og vatrer opp rammen bildene skal henge innenfor på veggen.
Så begynner jeg i hjørnene. Fordi vi har ulike rammer er alle hengesystemene forskjellige. For å kunne klare å henge bildet rett på veggen slik at det ikke henger utenfor den maskerte rammen lager jeg en mal for bilde. Jeg klipper til ett ark som er like stort som rammen og markerer hvor hengehullet er på arkket. Deretter plasserer jeg arket på veggen og skrur skruen inn etter markeringen på arket. På den måten blir bildene hengende perfekt i forhold til maskeringsteipen.
Det var så langt vi kom i natt, men nå er det bare å fylle på med bilder i midten. Jeg tror det blir bra.
Nå skal jeg gjøre ett ryddestunt på bakrommet i butikken, for det har ikke akkurat vært prioritert til nå.
I ettermiddag skal vi på middag til venner *vi er heldige*!
Christine

Julegranstenning og bypynting

Vi har vært på julegranstenning i byen, og det var utrolig koselig. Masse folk, korps, sang og barn.

 Celine synes det hele var veldig stas, og ekstra artig var det at hun møtte på venninne sine- Marte, Maja og Nora.

 Julenissen og hans hjelpere hadde med godisposer til barna.

BesteJens dukket opp og når hun satt på hans arm var det trygt å møe nissen. 
(nissen var forøvrig onkelen min)

 Også hiver jeg med litt bilder av Narvik som er julepyntet. Narvik har kjøpt masse ny julepynt og vi kan være riktig stolt av den flotte byen.

Stjerner og lys i lange baner 🙂

Kjempefint tre plassert midt på torget. Jeg håper disse bildene frister mine venninnner sørpå. Kom kom kom- det er flott å bo i Narvik! Klem til dere.
Christine

Ull tips

Mor i Nord hadde fått med seg ett innslag på God Morgen Norge om barn og påkledning i kulden. De snakket om at barna ikke burde ha bomullstrømpebukser, men heler bruke ullstilongs og ullsokker innerst. Vi burde også bytte ut bommulstrusa med en ulltruse, eller rett og slett droppe trusen på barna, for den gjorde at de ble veldig kald på stumpen. I utgangspunktet kjenner jeg til alle rådene, men jeg skal innrømme at Celine som regel har på seg vanlig bommulsstrømpebukse og vanlig truse.

Innslaget fra God Morgen Norge kan du se
her.

Flaks for meg tar Mor i Nord slike innslag veldig alvorlig og på fredag ble det avlevert ikke mindre en tre handleposer med ullundertøy til Celine. Tusen millioner takk.

Jeg håper nå at Tv2 GodMorgenNorge lager ett innslag om hvor viktig det er men en god og varm Canadian Goose jakke (helst en rød en…..)

Ha en deilig første søndag i advent.

Christine

Stuen er ferdig :)

I går var det julebord for Husbondens jobb på herlige Tinja. Ingen må finne på å reise til Narvik uten å legge inn ett besøk der. Det eneste som er synd er at disse matanmelderne sørpå ikke gidder å ta turen til steder som ligger litt utenfor allfarvei, for jeg er helt sikker på at både Robinson og Fredag eller hva de nå kaller det hadde fått bakoversveis når de oppdaget hvasom finnes på Tinja!

I dag hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å sjekke ut julemarkedet i Narvik. Før vi dro ut knipset jeg noen bilder i stuen mens det enda var en anelse dagslys.

Vi har fått Howarden på plass. Sofa og to stoler. De er helt vannvittig deilig å sitte i! Vi (jeg) valgte beige møbler, men jeg har masse lyse store puter.

Bordet er arvegods som vi har pusset opp og malt. Stuen her i Narvik er faktisk blitt veeeldig lik den vi hadde på Nesøya.

Peisen fikk vi flislagt da vi flyttet inn, jeg ønsker meg en svensk kakkel, men de er så latterlig dyre at dette fikk bli bra nok. Jeg synes det ble veldig fint.

Linselusa!

Den ye lampen er fra Bohus. Husbonden og jeg var enig i at vi hadde nok lysekroner i huset nå, så vi ville ha en lampe med renere linjer. 

Fatet på bordet har jeg lenge brukt som oppbevaring av bånd på syrommet, nå syntes jeg det passet inn på stuebordet med konglene husbonden plukket på Gran Canaria.

Saueskinnsputer i sofaen og stolene gjør det hele litt lysere

Ett stk punktert vindu skal straks byttes ut

Ghosten er der, men egentlig ikke lett å oppdage.

Peiskos i stua. Da koser vi oss.

Celine i Luciakjolen sin. Jeg skal legge ut en oppskrift jvordan man syr den på 1-2-3!
God lørdag!
Christine

Tøttemøte

Jeg er rett og slett imponert over alt Narvik har å by på. I dag var jeg tilstede da årets tøtte ble kåret, og det var riktig gøy å høre om noe av det denne damen hadde oppnådd til nå. Jeg synes det er kult når damer får det til! Det var også veldig lærerikt å høre hvilke tanker vårt distrikts 3 kvinnelige ordførere har gjort seg før og mens de har vært ordførere.

Nå lurer jeg på om det er flere byer i Norge som har noe form for kursing for kvinner, eller er Narvik helt spesiell? Du kan lese hva
“tøtte til topps“er her.

Da jeg kom hjem fra møtet kastet jeg meg rundt å sydde en lucia-kjole til prinsessen. De skal ha Lucia i barnehagen i morgen.

 Nederst på kjolen har jeg sydd fast litt sølv-julepynt. Jeg har spart en liten remse som skal knytes fast rundt hodet.

Stoffet er fra stoff og stil med bittesmå hjerter.
I morgen: julebord på favoritten TINJA! , men først skal jeg brune meg på spaSpa i Narvik.
Christine

Ekstragaver

Plutselig ramlet det inn 4 Dremel limpistoler som jeg kan gi bort til leserne mine. Jeg slenger dem inn i den samme giveawayen som jeg har gående, og trekker da ut en som får skrumaskinen fra Bosch og 4 som får limpistoler. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med en eller annen form for kontaktinfo.

Dremel limpistol er perfekt for å lage julekranser!
Nå skal jeg pakke sammen i butikken her, for jeg må hjem og gjøre meg klar for kveldens Tøtter til Topps møte. Min venninne Helene og jeg(og sikkert ganske mange flere) skal møte 3 kvinnelige ordførere fra distriktet  her og høre litt på hvordan de er kommet så langt som de har. *spennanes*
Christine

Ny kjole

I går kveld møtte jeg ei vennine på Celines Hus, og vi hadde vårt eget lille symøte. Etter noen timer med en god kombinasjon av sjokolade, brus, skravling og søm satt vi der med hver vår lille kjole med englevinger på ryggen, hjerte og ponponger nederst! Vi var så stolte! 
Celine var minst like stolt som meg avkjolen sin. Her poserer hun mere enn gjerne med pappa-puten sin.
Jeg har forresten laget en kjole med vinger på da Celine var baby. Her er link til
kjolen.
Jeg legger også med link til baby-Celine som har på seg vingekjolen
her.


 Vinger på ryggen må det være. Vi tegnet etter vingene i tildaboken.

Og hjerte!

Ellers har jeg fått litt nytt i heimen i dag. Min Lille lykke- Christina svippet forbi i butikken i dag og tok meg med på Bohus. Det endte opp med at vi kjøpte en enormt stor stuelampe. En sånn som står bak sofaen og en stor bue også selve lampa over bordet. Bilder kommer, jeg sliter bare med lys når jeg skal ta bilder. Her nord er det jo mørkt stort sett hele tiden, så bildene blir rimelig dårlige. 
For dere jenter som lurer på hvor man får kjøpt en Bosch bling bling skrumaskin: det går ikke- det er kun 10 i Norge, og de er ikke for salg. Derimot kan man kjøpe samme maskinen uten bling for rundt 600 kroner.
Ha en god dag!

Giveaway- verktøy med bling fra bosch

Hei kjære leser. Jeg har fått muligheten til å gi vekk en fantastisk Bosch skrumaskin belagt med bling. Jeg har den her på Celines Hus og poster den til en heldig vinner på fredag! Jeg kan (nesten) garantere at du får ha den i fred, og at din mann ikke vil låne den fra deg!

 Alt du trenger å gjøre er å lege igjen en eller annen form for kontaktinformasjon i kommentarfeltet. Det være navn/epost/bloggnavn eller hva du vil- bare jeg finner deg igjen.

Ha en vidunderlig dag-

Christine

Til dem som trenger det!

Jeg hadde en kunde i butikken som peilet meg inn på en ganske god tanke. Hun skulle kjøpe seg ny symaskin, og lurte på om jeg ville ha hennes gamle. Det var litt smårusk galt med den, men kanskje noen kunne reparere den, slik at andre kunne få nytte av den. Nå har jeg begynt å tenke litt mere på den tanken, og husker at jeg har sett på tv om kvinner i uland som forsørger familien sin ved hjelp av det de tjener på syingen. Mitt spørsmål er derfor: Er det noen som vet om en organisasjon som driver med slikt? Jeg har ikke mulighet til å reise avsted med gamle symaskiner selv, men jeg har en yppelig mulighet til å samle inn brukte maskiner og gi dem videre til en organisasjon.

Noen som vet?

Christine