Det store Carnevalet i Santa Catalina – Las Palmas

I går ettermiddag kjørte vi innover til hovedstaden for å få med oss det store barnekarnevalet. Jeg har hørt at karnevalet på Gran Canaria er stort og virkelig verdt å få med seg.
Det var det! Nå fikk vi med oss barnedagen, så man kan jo bare tenke seg hvor stort dragqueen og dronningshowet er.
Den ene av barne-dronning-kanidatene var norsk. Hennes flåte var bygget som et vikingeskip. Ikke akkurat den fineste flåten, men norsk!
Karneval er superpopulært her nede, det var tusenvis av tilskuere på ett veldig spektakulært show som var gratis for alle.
Celine og venninnen Dora.
Massevis av boder som solgte mat og andre spesialiteter. Jeg prøvde meg på en portugisisk spesialitet- nybakt brød med hvitløkssmør som smeltet i det ferske brødet. Tipper det kommer å være ett mat-minne for livet! mmmmmmm

Alle barna fikk godis- Sukkerspinn  og popcorn med rødt sukker!
For en fin dag!
Christine

Ut på tur!

Da ble det utflukt på oss i dag. Palmitos Park på Gran Canaria er en fantastisk park, som har masse show og gøy for barna. I dag har vi sett på hauker og ørner. De har ett stort delfin-show også, men Celine var så sliten da det begynte, så da tok vi turen hjem.
Var ikke så mange bildene jeg fikk tatt, men noen papegøyer på nært hold ble det.
Selvportrett under showet med ørnene. Det ble litt i varmeste laget for Celine, men med solfaktor 30 på oss begge og massevis av vann så gikk det fint.
Skeptisk er kanskje forbokstaven her. 
Orkide huset!
I morgen er planen å reise til Las Palmas. Det store karnevalet er i gang her og i morgen skal barnas Karnevalsdronning kåres i Catalina Parken. Er det noen som har vært på karnevalet her? Jeg lurer litt på om barnas karneval søndag kveld er bedre å dra på en skolenes karneval som er mandag morgen.
Ha en god kveld.
Christine

Hello Syden

Klokken 13 satt jeg på jobb i butikken og surfet etter ledige restplasser til syden. Plutselig dukket det opp noe ledig i morgen og plutselig må jeg være ferdig pakket og sitte i bilen klokken 17:00 for å rekke flyet!

Siden formen min er såpass dårlig hadde jeg ordnet med en vikar i butikken som hadde standby i tilfelle jeg skulle finne en ferieuke.

I morgen er vi her:

Christine

Det store boksalget

I går var det bli-kjent-møte med de kvinnelige listekandidatene i mitt parti og vår ordførerkanidat. Det var utrolig gøy å møte og høre på så bra og kunnskapsrike damer. Jeg tror tiden jeg går i møte kommer til å være enormt lærerik. Bare i går fikk jeg masse nye kunnskaper om hvordan systemene fungerer. Litt hemende er det at jeg sliter med den morgenkvalmen om kvelden, men det må da snart være over???
Skulle ønske jeg hadde notert når kvalmen gikk over sist, ikke for at det hadde trengt å vært likt nå, men i alle fall for å ha en dato å se frem til……
Etter jobb i går var jeg en lyntur innom en bokhandel for å sjekke ut boksalget. Jeg kom hjem med en bærepose full av inspirasjonsbøker som ble solgt ut for småpenger.
Celine var litt pjusk i går, så vi er hjemme i dag. Begge går rundt i pysjamas, og det er jo ganske deilig. Fra Panduro hadde jeg bestilt en stor boks med klippe og limeutstyr, og det er virkelig en hit hos Celine. Hun lager kort og klipper til den store gullmedalje.
Ellers skjer det litt i heimen her, men det er liksom ikke så spennende å blogge. Vi har plagdes med at sikringene går i huset, så i går hadde vi elektriker til å gå over strømsystemet i huset. Desverre fant han store mangler og vi må igang med en oppdatering som koster endel penger. Å utsette det er ikke alternativ, for som nevnt tusen ganger tidligere er jeg livredd for brann, så her taes ingen sjangser.
Christine

Ut på tur!

For en fin dag vi har hatt. Husbonden og Celine hadde noen runder i slalombakken. I mens vasket jeg vindu til den store gullmedalje i butikken. Når vinduene var blanke og fine hentet de meg også reiste vi opp med fjellheisen. 
Jeg hadde trodd at Celine skulle bli superredd i heisen, men det gikk veldig fint. På toppen ble det brus, saft og vaffel.

Akkurat nå er vi kommet oss hjem og husbonden står på verandaen og griller pølser til lunsj.

Narvik

Celine ville sitte alene i fjellheisen og aller helst ville hun at vi skulle reise rett opp igjen når vi kom ned!
Christine

Naturkrefter

Denne uken har vært så tøff for meg at jeg ikke har hatt overskudd til bloggen. Det er vel første gang jeg har vært borte nesten en uke fra bloggen…… Morgenkvalme er kveldskvalme og den tar nesten knekken på meg. Arbeidsdagen går kjempefint, men når jeg kommer hjem er det slutt…….
Stakkar husbond og Celine vet ikke hva godt de kan gjøre. Jeg har fått 3! blomsterbuketter fra dem denne uka.

I dag har vi supervær her i Narvik og Celine og Husbonden skal i slalombakken. Selv har jeg tenkt meg bort til Celines Hus og vaske vinduene. Nå når sola er tilbake ser man at det haster med å få rengjort vinduene. Det er minus 5 grader ute, så jeg tenkte jeg skulle prøve å vaske vinduene med vindusspyleveske med litt ekstra rødsprit i. Noen som har erfaring med vinterlig vindusvask?
Ha en fortsatt god søndag.
Christine
oppdatering:
vinduer kan vaskes med vindusspyleveske også hadde jeg en klunk rødsprit i også!
ble så fint atte!

Jeg trenger interiørforslag!

Vi har ett lampeproblem på badet. Problemet er en fakkel-lampe som står på veggen vedsiden av vasken. Fordi det er skråtak er det litt lavt under taket der lampen er festet.

Er det noen som kan komme med forslag til vegglampe som gjerne må gi godt lys, men i alle fall være fin å se på. Trenger ikke å være hvit, men kan gjerne være det 🙂

Alt av tips, bilder og lenker settes stor pris på!

Christine

Ps: har vært på UL i dag og sett ett bitte lite hjerte slå, bedre gave enn det kan en vel ikke få på Alle hjerters dag


Morsdagskos

Formen er opp og ned i berg og dalbaner. I går var sofasløving hele dagen eneste alternativ, mens i dag her vi vært i slalombakken, grillet pølser på terrassen, bakt kake og begynt rivingen av glassbyggesteinveggen på badet.

Slalombakken er en superhit hos Celine. I dag skulle vi egentlig opp å sjekke ut restauranten på toppen av fjellet, men køen stoppet oss i dag. Vi dro heller hjem og rillet pølser og det var stor stas.
Vi prøvde oss på peanøttkake. Beklageligvis fant jeg ikke min oppskrift i farten, så jeg brukte en jeg fant på nett. Stusset litt over at kremen skulle være på toppen, men jeg fulgte oppskriften. (desverre)
Sjokoladen(som ikke vises på bildet) MÅ være på toppen!!
Ellers kan jeg fortelle at husbonden og jeg er verdens dårligste dusjveggrivere og i morgen klokken 9 kommer en håndtverker og ser på saken…….
Christine

Glassbyggestein

Kan nok hende jeg tråkker på en tå eller to når jeg sier jeg hater glassbyggestein, men det gjør jeg. I huset på Nesøya var det en dusjnisje i denne varianten, og den fikk vi fjernet strax vi flyttet inn. Nå har vi samme opplegget på badet vårt i det nye huset. Dusjnisje i glassbyggerstein. I helgen skal vi begynne å fjerne den, for heller å sette opp ett dusjkabinett.
Noen som har ett særdeles godt trix for å fjerne steinene uten å knuse gulv og veggfliser?
Dusjkabinettet som skal settes inn er et Showerama fra Porsgrund. En bloggleser så jeg var på jakt etter dette og sendte meg en mail om at hun kunne skaffe meg dette til en god kampanjepris. Jeg er  så utrolig heldig som har så søte lesere. Tusen takk!
rivetips taes mere enn gjerne imot!
Christine

Sykurs Redesign

Snille snille blogglesere. Tusen takk for alle lykkeønskninger i forbindelse med babyen som skal komme. Det varmer hjertet mitt!

Torsdag den 17. februar kl 19 holder vi kurs i redesign her på Celines Hus. Alle kursdeltakere har med seg en jeans i voksen størrelse, den syr vi om til en selebukse. Kurset holdes av Ida og koster 250 kroner.

Påmelding på tlf 76955510 eller [email protected]
Kun få plasser igjen!
Christine