Til kjøkkenet

Vi har vel alltid hatt hvite hvitevarer på kjøkkenet, og har derfor sluppet unna problematikken med å holde stål-hvitevarene blanke og uten fingermerker…..helt til nå…..
Jeg holdt på å bli litt gal av at det aldri ble bra, men i dag kom husbonden hjem fra rema med  denne:
OMG: jeg er fornøyd. Ble skikkelig fint, blankt og fingermerkeløst- også luktet den godt også!
Flink husbond har jeg, det er helt sikkert.
Christine
PS: Tusen takk for Disney Paris tips, hvitstil leserne sitter jo på enorme kunnskaper om alt mulig. Det er jeg superglad for!

Sommerferie tips?

Siden husbonden, Celine og jeg ikke kan være med på den o-store-familieferie rett etter sommeren på grunn av den ventede baby,  skal vi på en annen ferie litt tidligere på året. Vi skal til Paris og Paris Disney Parken.

Jeg har vært i Paris før, så den er grei, men jeg har ikke vært i Disney Parken. Er det noen som har vært der og har noen hotte tips på hva man skal få med seg og hva  som passer for Celine 3 år? Noe vi ikke må gå glipp av?
Vi skal være i selve parken i to dager.
Christine

Hobbyrommet

Ok, jeg kunne vel like gjerne tatt på vidvinkelen og tatt dette bilde, men nåble det ikke sånn i dag. Jeg ville bare forevige skrivebordet mens det ikke lå stoff og klipp utover det hele

Jeg trengte mere hylleplass og fikk satt opp de gamle bokyllene mine fra Nesøya.
Det ser kanskje ut som hylla stenger for døra til toalettet, men den gjør ikke det.
I trappa henger en lysekrone og på veggen er det montert en aldeles bortkastet varmepumpe. Når varmepumpen står i trappeoppgangen går all varmen til soverommene der vi liker å ha det kaldt, mens stue og kjøkkene fortsetter å være fryseboks.

Gelenderet fikk vi satt opp da vi flyttet inn. Det er malt med skipsgulvmaling for at det skulle bli blankt og fint. Det mangler ett strøk og det kommer nok ……..en eller annen gang.
Nå sitter jeg og koser meg med ett stort glass cola (ekte cola) og noen marsipanegg som Celine hadde sagt til Husbonden at mamma likte. Da er det  ganske koselig å nyte kvelden, mens husbonden er ute og feirer vinterfestuka med jobben.
Christine

Hello energi!

Formen er stigende, og det føles godt etter noen lange uker. Jeg spurte husbonden min om jeg virkelig var like dårlig sist, for det kan jeg ikke huske, men han minner meg på at ord som: “vi skal ikke ha flere barn” hadde blitt nevnt…. Det er jo godt at man glemmer de tyngste stundene!
Takk til dere som sørget for at brudekjolen er ute av vaakum posen. Nå skal jeg finne en eske og pakke den inn i syrefritt silkepapir.
Bilde knipset fra stue. Sjekk at sola skinner! Det var i går, i dag snør det, men det gleder jo Husbonden!
Nå skal jeg komme meg på jobb.
Christine

Soverom og nytt i Narvik!

Siden jeg hadde ryddet til fotografen følte jeg at jeg burde knipse noen bilder selv. Her er litt fra soverommet vårt!
Det hvite gulvet er nytt, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd. Lyset i rommet er så deilig at jeg kunne ikke ønsket meg ett bedre soverom.

Tvnisjen gjør at den store tv ikke blir så ruvende i rommet.For oss er tv en nødvendighet på soverommet. Ingenting er vel bedre en en lang søndag morgen i sengen mens Celine lar seg underholde av Mr Handy Manny og Mikke Mus.
Hullene i veggen er skittentøyskurver. Lyst og mørkt tøy. Hullet på venstresiden er koffert-rom.

Stolen min! Den har fått plass på soverommet, og der fikk den komme til sin rett.
Ellers må jeg skryte litt av frisørsalongen “min”
Karisma i Narvik som er blitt ny, og finere salong finner du ikke på disse kanter. Gratulerer med flott ny salong til Karisma-jentene.

Kan jeg nevne at de har fått skikkelige massasjestoler ved vasken….. det er hverdagslyx det!
Anbefales.
Christine

Hjemmebesøk i Casa Bussoli

I går hadde jeg gjester sørfra. De tok bilder av Casa Bussoli som etterhvert kommer i et blad eller to. Det blir spennende. Både husbonden og jeg fikk nok å gjøre i uka før gjestene kom, og egentlig var det deilig å få gjort irriterende mangler i huset.
En stor tulipanbukett, som nok ikke var avbeste kvalitet. Straks jeg satt dem i vasen tippet de over kanten…..
Stua vår. Ingenting er som en liten strekk på Howarden! 

Vi tok med jentene i fjellheisen i går. Vi kunne ikke vært heldigere med været faktisk, så da er det bare å vise pressen det flotteste Narvik har å by på! Stakkars husbonden møtte alle sine ski-venneri fjellet, og jeg kunne se han leeengtet etter å spenne på seg skiene, så i dag får det bli hans tur 🙂
Nå: på jobb!
Christine
ps: Noen som vet om man kan kjøpe en gravideskibukse? Skibuksen min går ikke å lukke lengre, og det er tre uker (tror jeg) til påsken!

Vakumposer- noen som vet?

Jeg rydder for journalistene som kommer i morgen, og da  fant jeg ut at jeg skulle ta vekk litt tøy fra garderoben. Heldigvis kjøpte jeg noen vakumposer på Biltema i forrige uke.
Nå har jeg stappa brudekjolen min ned i en vakumpose og støvsugd lufta ut. Det jeg lurer på da er: ødlegger jeg kjolen når den er i en vakumposen- flat som en pannekake?
Noen som vet? Kan den ligge i vakumposen i år etter år?
Christine

Det aller fineste babyteppe

Da ble det sofaen på meg både i går og i dag. Jeg hadde egentlig billett til Postgirobygget i går og Madcon i dag, men energien strekker ikke til, så da er det bare å velge bort…….

Kusinen min, Maria hadde det nydeligste babyteppe til sin lille prinsesse. Hun fortalte meg at det ble kalt Kongelig Dansk Babyteppe og etter noen googlesøk er jeg helt betatt av dette teppet. Er det ikke nydelig??? Det finnes sikkert flere varianter, disse bildene fant jeg på filiokus.dk

Mary er forresten en av de flotteste kvinnene jeg vet om, så jeg legger ved noen bilder tatt rett før tvillingfødselen for Vouge. Jeg synes de er så flotte!
Bildene er tatt mens de holder på å flytte inn i sitt nyoppussa hjem.

Forresten kommer min venn og interiørspesialist Petter Leiros  hjem til Narvik i denne uken som kommer, om noen skulle trenge konsulenthjelp er det bare å kontakte han
her.
Ha en fin lørdag.
Christine

Tips

I helgen så jeg ett tv-program som heter
Mythbusters på Discovery. Jeg så ikke hele programmet,  men fikk med meg at de testet rømmningsveier dersom bilen gikk i vannet. Alternativene var egentlig ganske få. Gutta prøvde å komme seg ut ved å åpne vindu, åpne dør, sparke opp vindu og knuse vindu med nøkler og alt de hadde tilgjengelig i bilen, men ingenting fungerte.  Derimot prøvde de en nødhammer(!) og ruten knuste og de svømte rett ut av bilen.

Siden jeg lett lar meg påvirke var jeg allerede i dag innom Biltema og kjøpte 2 slike nødhammere til kun 60 kroner. Nå er vi i alle fall forberedt dersom ulykka er ute……
Christine