Badet i mitt hjerte

Husbonden pleier å gi meg frie tøyler når det kommer til interiøret i huset og det kan jeg like. Tilbake har han frie tøyler når det kommer til mannegreier. Fin ordning for oss, for vi begge pleier å bli veldig  fornøyde.
Badet er ferdig og endelig hadde jeg tid nok til å ta bilder mens det var lyst. Løveføtterkaret kjøpte vi når vi flyttet inn i huset. Der det stod før hadde det begrenset plass, så karet måtte være lite. Nå skulle jeg ønske at det var større, men det duger fint likevel.
Baderomsinnredningen er fra HTH i Narvik og jeg har fått en fantastisk hjelp og service fra Serina som jobber der. Hun kan jeg anbefale. Med god hjelp endte jeg opp med å velge to dype skuffer under servanten. Skuffene har enorm kapasitet og jeg kan også ha litt høyere ting nedi der. (hårspray feks)
Her ser man også litt av de tre “høy” skapene under skråveggen. De er ikke så dupe, men 60 cm ganger 3 brede. Får plass til alle hvite hånduker.
På lørdag tok jeg på meg spanderbuksa og kjøpte en internettradio. Ok, så har jeg ikke klart å koble den mot nettet enda, men DAB er jo fantastisk det også. Jeg har aldri hatt så gode signaler.
Stæsj stæsj stæsj.  Lite bord med kakefat som jeg har litt pynteting og smykker. Stor glassvase med peoner!
Peonene er akkurat kommet i hus, så jeg ser nå at jeg i all iver har glemt å ta vekk lappene. 🙂
Pynte pynte pynte.
 I tillegg er det greit å ha ett sted å sette

vinglasset
 hårkuren når man legger seg i karet!
Vindu mellom soverom og bad. Gjennomgående lys. Love it!
Grå dag i Narvik, men dette er utsikten fra badekaret.
Byens beste!!
Speilskapene er fra Ikea. Tanken bak dem er at jeg kan på satt inn krukker og flasker og se og ha oversikt over hva som er der. I de gamle skapene forsvant kremkrukkene inn i mørket og så ikke dagens lys før neste oppryddning. Her ser jeg alt!
Til dusjen har jeg kjøpt gjennomsiktioge flasker fra Åhlens som jeg har tømt flaskene over i. Slipper å ha en million forskjellige flasker i dusjen.
Ser penere ut synes jeg.
Den store deilige regndusjen!
Servantskap med store skuffer.
Klokkeboks til klokker og armbånd.
Kran som ser litt spesiell ut og den gamle vippsåpa mi i bakgrunnen
Praktisk pynt.
I utgangspunktet hadde jeg tenkt å ha en skillevegg ved toalettet, men når vi hadde revet veggene så syntes jeg det så ut som det ble litt lite plass til vegg. 
Kurver på hylla
Vi kjøpte ett helt enkelt stellebord på Bare Barn i Narvik. De store hvite knottene som fulgte med ble aldri montert og jeg valgte heller noen søtere fra Celines Hus. 
Her kan bare babyen komme. Til og med stellebordet er klart til bruk.
Nå skal jeg på farten. Mitt aller første gruppemøte for de som ble valgt til kommunestyret i mitt parti. Jeg gleder meg. I morgen er det opplæring i kommunen, så jeg har rett og slett ikke tid til at den lille skal komme før torsdag …… (jo det har jeg)
Ha en fin kveld
Christine 

LED-nattlys med sensor på nybad

Vi ble ikke ferdig med å flytte inn på nybadet vårt, men  jeg kan vise frem nattlysene på badet. Etter å ha bodd på ett hotell i Danmark forelsket jeg meg i nattbelysningen på rommet. Der var det slik at lyset tente på gulvet i det jeg satte føttene ned fra sengen. Vi har nå laget det samme på badet vårt.

 Jeg merker meg at det ser en smule kraftig ut på bilde, men i virkeligheten  er det akkurat perfekt lys til å kunne skifte på en søvnig baby eller finne toalettet på natten.

 Det er lys på begge sider. Både under oppbevaringsskapene og under servantskapet.

 Her er magien. En bitte liten sensor som ser føttene mine i mørket. Det beste av at var at utstyret ikke var særlig dyrt heller. Jeg handlet hos elektroimportøren.no og fikk veldig god hjelp. (nei, jeg er ikke sponset, men de var sabla flinke til å hjelpe)

For å få gjennomgående lys har vi fått laget vindu mellom badet og soverommet. Toalettet er helt innerst i badet, så ingen sitter på utstilling;) Når jeg sitter i badekaret har jeg utsikt over hele Narvik pluss at jeg kan se inn i soverommet og ut gjennom soveromsvinduene.

Flere bilder i morgen.

Christine

På vift

Joda, babyen er fortsatt inni magen. I dag har vi vært ute å kjøpt de siste småting til den lille. Badet er ferdig og jeg er lykkelig for det. Bilder kommer i morgen.

Celine og mamman på vift i dag.

Nå begynner jeg å bli litt spent på det som skal skje. Sist ble fødselen satt i gang så jeg vet ikke helt hva jeg venter på nå. Regner med at jeg vet det når det hele setter i gang. Heldigvis for meg er prosessen med omgjøring av Narvik Fødeavdeling til fødestue utsatt to uker til 15 oktober. For meg betyr det at jeg kan få min lille i trygge nære omgivelser i Narvik og ikke måtte reise til Tromsø. Det betyr mye for oss.

Nå skal vi danse.

Christine

– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Moslingsvei,,Norge

Sykkelhjelm med grønn spenne

I går satt jeg på venterommet på sykehuset og leste sykehusavisen. Her leste jeg om en gutt som var døden nær etter å ha blitt hengende fast med sykkelhjelmen under lek. Avisen fortalte også om de svenske hjelmene som har en grønn spenne som utløses om barnet blir hengende fast med egen vekt.

Vi klarer ikke å forsikre oss om at barna skal være 100 prosent trygge heletiden, men jeg kommer til å velge hjelm med grønn spenne til Celine til sommeren.

Tro hvorfor den ikke finnes i Norge?

Christine

En liten titt i badet og vitrineskapet

Her ventes det på baby, og i går trodde jeg dagen virkelig var der, men det er en liten luring! Ingen baby kom, og vi fortsetter å vente. Var på kontroll i dag og intet mye nytt å melde!
Derimot nærmer vi oss slutten på prosjekt bad. Jeg er superfornøyd med flisene på gulvet og glad jeg endte med å velge de lyseste dottene. I morgen kommer snekkeren og skal gjøre ferdig vinduet mellom bad og soverom, elektrikeren skal montere ledlysene og  nattlysene med bevegelsessensor og rørleggeren skal montere de siste skap, toalett og dusjkabinett.
Her er det ferdige gulv med hvite fuger. Gjenstår fortsatt vasking!
Badekaret er bært på plass og kranen montert! Hellige du som jeg gleder meg til å legge meg i karet!
Kranen på servantskapet. Jeg liker å kombinere moderne og gamelt, så denne synes jeg var artig. I utgangspunktet ønsket jeg meg en berøringsfri kran for barnas sikkerhet mot å brenne fingrene, men kom til at det var en dårlig løsning for oss. 
Flere bilder kommer i morgen når skapene og lysene er montert.
Jeg har forresten bilder av vitrineskapet jeg kjøpte for å ha sengetøy i. Jeg har byttet knotter og ble veldig fornøyd. Selv om skapet er lite rommer det masse.
Knottene er fra Celines Hus.
Skapet var superbillig fra Skeidar og heter Lista.
Nå skal fruen lage en smotthie og hvile seg litt mens husbonden er på møte.
Ha en deilig kveld.
Christine

Ukens smarteste innkjøp

Da søsteren min som strax er ferdig utdannet lege bodde med meg og Celine for en uke siden trodde vi at Celine begynte å bli syk. Søster ville at jeg skulle ta tempen på Celine, men det ble en kamp. Aldri i livet om Celine skulle la seg måle!

Dr lillesøster snakket om en dings de hadde på sykehuset som målte tempen i panna uten engang å være borti barnet. (skal nevnes at Celine har hatt feberkramper så jeg har ANGST for feber)

– Da jeg stod på apoteket denne uken og skulle handle babystæsj kom jeg over denne tempraturmåleren og kjøpte den. Det e jeg glad for i dag, for Celine er febersyk og tempraturmålingen går som en lek! godt mulig at dener kjent for dere mammaer, men den var ny for meg…..

Christine

Posted using BlogPress from my iPad

I am in love!

Jeg bestiller inn greier til butikken og for noen kunder fra Oliver Furniture og mens jeg setter opp bestillingen legger jeg merke til en kolleksjon jeg ikke har sett før. Urban! Omg så kult!

Finnes i størrelse for voksne og en størrelse for de litt mindre. Bord benk og stol. Flax for meg at jeg har ett barnerom jeg skal lage i nærmeste fremtid. Fikk forresten den fineste babygaven på forskudd i dag. Sengen Kili (små monster i narvik selger den) som jeg har siklet på siden før jeg tenkte på å få barn. Ho ho ho som jeg gleder meg til å sette den opp. Tusen takk Mor i Nord!

Bare noen dager nå så flytter vi tilbake på vårt soverom og gjesterommet kan bli barnerom. Bare badet er ferdig, så er jeg klar for å få tilbake senga mi. Og for ikke å snakke om badekaret!

christine

Posted using BlogPress from my iPad

Fra valgvaken

Et bilde fra gårdagens valgvake hentet fra lokalavisen Fremover. Var hjemme fra valgvaken midt i natta og alt var så spennende at det var umulig å sove etterpå. Føles som jeg har vært på en skikkelig party av den gode gammeldagse sorten i går.

Jeg er inne i bystyret og vi venter nå på å høre hvem som er den nye ordføreren.

Tusen takk for alle stemmene som gjorde mitt parti til byens største og tusen takk for personstemmene og slengerne jeg fikk.

Christine

– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Malmen, Narvik