Dåpen i Skjomen Kirke

Da har vi hatt dåp for Isabella <3
Jeg sitter i skrivende stund godt tilbakelent i sofaen med føttene høyt, Det  har vært en fin dag med vår fine familie og gode venner. 
innbydelsen

Lillebror holdt Isabella, og må sies: ikke en lyd fra dåpsbarnet!! Celine tok av luen.
Hjemme har vi øvd på dåpen noen ganger og Celine har vært veldig bekymret for at presten skulle søle vann i øynene på Isabella. Celine sa liksågodt ifra- høyt og tydelig- “Pass på at du ikke søler vann i øynene hennes”
Utenfor kirken. Kan det virkelig være Januar?
Celine i bunaden sin, desverre har det blitt festet voksenspenner på barnebunaden, men det får vi rette opp siden. Jeg synes hun var så fin i bunaden sin <3
kaker i lange baner- takk alle kakebakere

 Pynt i vinduene!

 Her er kanskje det bildet der lokalet vises best?? Isabellas dåpskjole er den samme som min pappa ble døpt i for over 65 år siden.

Kaker og flaskelapper

Dåpsjenta og Mamman
Tusen takk til alle som var med og gjorde Isabellas dag så fin!
Christine

“Tårnkaka”……

…eller kransekake som mange sier. Jeg har akkurat som
sist barndåp styla den litt. Den ble levert med blå grønne og rød metallic smellere. Jeg stemmer for at pynten på denne fantastiske kaken skal oppgraderes asap. Jeg har tatt av fargeklattene og festet på noen scrappeblomster jeg fant på nett. Dessverre gjorde jeg den store internett shoppe blemma og lot meg lure av størrelsen på bilde. Jeg trodde jeg hadde kjøpt store fine blomster som viste seg å være noen mikroskopiske greier…… Ja, ja, det blir i allefall finere enn smellere!

miniscrapperose

Da er alt pakket og klart til å reise til kirken og Kirkestua i morgen. Jeg gleder meg til å se alle i morgen. Celines bunad kom frem til slutt, men passet ikke i det hele tatt. Flaks for meg at lillebrors søte kjærest er designer og har sprettet og sydd i hele kveld. Nå kan hun ha den på seg i morgen  <3♥Isabella Bari BussoliDekorasjon til dåp

Jeg har stæsjet opp alle brusflaskene til dåpen.

Revet av bruslappen og tapet på egene lapper som jeg har printet ut her hjemme.

mobilfoto 🙁

Veldig enkelt å lage selv. Kun ett A4 ark delt i to på langs. Fordi jeg ikke kom på at jeg ville ha slike før i går har jeg fått hjelp til å designe lappene. På etsy.com fant jeg snille Karry (link her) som designet lappene akkurat som jeg ville ha dem for noen få kroner.

Christine

Bitteliten shoppingtur

Siden det er salg på Små Monster i Narvik måtte jeg ta turen innom for å se om lampa “mi” fortsatt hang der. Oh-yes it did- så da ble den med hjem. Den skal opp på lekerommet på gården på Slettjord.

Hun har salg hele uka, så du kan fortsatt gjøre ett kupp der 🙂
Next: 
Var innom Overia i Narvik og endte opp med:
Bildet har jeg lånt fra Rivieras hjemmeside. På hjemmesiden fant jeg flere varianter. Father of the Bride likte jeg veldig godt siden jeg har ett bilde av Pappa og meg som burde puttes i glass og ramme <3
Nå er det siste innspurt før helg og dåp. I morgen kommer begge mine søsken hjem og en har med seg en kjærest. Det skal bli fint å ha alle samlet. Det blir stor rypemiddag hjemme hos oss.
Ha en fin fin torsdag
Christine

Salg tips

Min absolutte favoritt innen barneklær JACADI  skal desverre legge ned. Supertrist, for den butikker er så nydelig. I allefall vil jeg tipse alle mine lesere om 50% salg der nå.

Du finner Jacadi i Elisenbergveien 5 i Oslo

Christine

Egentid

Etter å ha brukt mye tid og energi på salg i butikken og dåpsplanlegging har jeg tenkt til å legge inn en stor dose tid på KARISMA i Narvik i morgen. Siden det nå er 4 mnd siden Isabella ble født har jeg nå begynt å miste ufattelige mengder med hår. Faktisk synes jeg at det er så ille at jeg går med lue inne! Meeeeen i morgen skal jeg altså på Karisma og se om vi (de) kan finne på noe som får meg til å føle meg bedre!

Celine blir med og får fikset seg først. Jeg er superfornøyd med hennes skrådde bobb. Hvis det er mulig for en ammesveis med bobb, så tror jeg at jeg vil ønske meg det.
Hvor mye hår er det egentlig jeg skal miste????
Tusen takk for biltips det setter vi stor pris på. Vi fordyper oss nå i katalogene.
Hvorfor må caravellen være såååå dyr????
Det nærmer seg dåp og nå skal vi brette og stryke oss ferdig i kveld. Masse venner og familie som stiller opp med baking og pynting, så nå er det kun cupcakes jeg skal lage selv! Snillingene!
Christine

Bil……Hva velger man som familiebil?

Hos oss er det sånn at husbonden har veto når det kommer til bil. Vi diskuterer og undersøker sammen, men han bestemmer. Det er helt greit for min del. Vi kjører i dag en volvo, men har vært mye plaget og betemt oss for å bytte til en ny bil. I følge Dagbladet er det best biløkonomi å kjøpe en ny bil og ha den i minst 6 år. Vi vingler veldig og vet ikke helt hva vi skal kjøpe. Bytter meninger gjør vi nesten hver dag.

Mazda 5 med skyvedør

Ford s-max

Ford Mondeo

VW Caravelle

Vi er kommet dit at vi vet hva vi ønsker av bilen vår:

*plass til tre barneseter i andre seterad (tja, man vet jo aldri…)

*stor lasteplass i bagasjen

* gjerne 7 seter (altså to bagasjeromsseter)

* skyvedører bak (inget must, men har erfart at det er veldig behagelig og praktisk)

Nå vil jeg gjerne at dere familiemammaer(eller pappaer) deler erfaringer. Noe vi absolutt ikke burde kjøpe. Noen som er særdeles fornøyd? Hva gjør din bil bra eller dårlig? Alt av interesse!!!

Christine

The Piggyback Rider

I det spanke magasinet HOLA så jeg et bilde som jeg likte:

Gutten står på ett stativ på pappas rygg. Jeg begynte å google litt rundt, og etter en stund fant jeg  
The Piggyback Rider. Den virker jo helt genial. Pappan har på seg en sele med ett stativ og sønnen har på seg en sele. Sånn kan sønnen hoppe på og av pappas rygg når det passer. Enkelt å klikke selene fast i hverandre.

Skikkelig kul! Noen som har prøvd eller vet om den finnes i Norge?
Christine