Isabellas rom

Da er det på plass nye gardiner. What a hoot heter stoffet, med små tykke fugler og ugler på grener.
Virkelig virkelig elsker dem! Stoffet er kjøpt utenlands, men gardinene har jeg fått sydd på Gardinstudio i Narvik. Rett og slett fordi jeg synes det er vanskelig å sy gardiner rett når det er så stort.

 Jeg har bestilt en innerkant til Killisenga som kommer med Beste Jens sin datter fra Danmark i dag 🙂

Selv nå når solen stod rett på vinduet til Isabella ble det mørkt der inne. Gardinene er foret med ett mørkeleggingsstoff.

Knæsj rosa fór! Love it!

Nå: tilbake til malekosten mens minien sover 🙂

Christine

Isabella 6 mnd

I dag er Isabella 6 mnd og med mammaen sin til han Mats på Lindahls. Vi har kjøpt maling og tapet. Tidlig krøkes osv…..

Husbonden er på helikopterskitur på Andørja og skal være borte hele helgen. Tipper han koser seg med kanonvær, puddersnø, øl og kompiser.

Selv er jeg hjemme med barna, og nå skal vi svinge oss med malekosten.

Christine

Flinkis!

Jeg har fått dreisen på å lage makiruller (synes jeg selv) og har laget klar litt kveldskos som skal nytes til mesternes mester i kveld. I tillegg til vår egen mat lagde jeg ett stort brett til Mor i Nord og Beste Jens. Artig å gi bort når mottakeren blir så glad 🙂

Ha en deilig kveld. Hiv deg gjerne med i gavedrysset i innlegget under.

Christine

HVITSTIL.COM 5 ÅR (og gaven får du)

Tjohei- hvitstil.com har hatt bursdag denne uken. 5 år er gått siden første bilde ble publisert på Nesøya. Siden den gang har vi rukket å pusse opp ett rekkehus, fått Celine, mistet pappan min,  flyttet til Narvik, pusset opp Mor i Nords gjestehytte, kjøpt hus i Narvik og pusset opp, startet Celines Hus, kjøpt gård-og begynt oppussingen, fått Isabella,  solgt Celines Hus…….I tillegg har jeg pusset opp haugevis av møbler, løpt ned loppiser, bakt kaker, vært på arrangementer og møtt en haug med mennesker. Jeg er så uendelig takknemmelig for alt det gode jeg har fått oppleve de siste fem årene med hvitstil.com! Også når livet har vært mørkt har det vært godt å ha bloggen. Koselige kommentarer fra lesere hjelper godt på når dagen har vært lei!
Tusen takk til søte lesere og bloggvenninner som henger med.
Her kommer en bursdaggave til dere:
Jeg gir bort en luftavfukter fra wilfa!

 
Fra mai og utover øker mengden av regn, dette gir mer fuktighet også innendørs. Spesielt utsatt er kjellere, hytter og sommerhus. Et fuktig inneklima er skadelig for helsa og gir økt risiko for luftveisinfeksjoner, i tillegg til at det setter seg vond lukt i klær og møbler.  Det har sikkert mange erfart når man henter frem klær som henger i underetasjen eller kommer tilbake fra en helg på hytta. En avfukter er løsningen for å bli kvitt ekstra fuktighet. Forøvrig, kan man halvere tørketiden av nyvasket tøy som henger på snoren med en avfukter plassert på vaskerommet, sier Anders Lilland, administrerende direktør i Wilfa.

Og 4 stykker av denne skrumaskinen
Bosch skrumaskin- jeg har en selv og kan garantere at den kommer godt med!

Reglene er som vanlig: legg igjen en eller annen form for kontaktinformasjon i kommentarfeltet. Det  kan være mailadresse/ navn/bloggadresse eller hva som helst som gjør at jeg finner deg 🙂 Vinneren trekker jeg på søndag! 
Christine

Restekongen!

Jeg har lenge gledet meg til at vi skulle ha lammelår, rett og slett fordi jeg gledet meg til å lage resteretten lammekebab.

Jeg skar lammelårrestene i tynne tynne skiver og hadde det i stekepanne med olje, når det begynte å bli litt crispi i kantene strødde jeg over en kryddermix laget av: spisskummin, malte korianderfrø, malt ingefær, pepper, salt, tørket koriander, hvitløkspulver. Lot kjøttet surre med krydder noen minutter. Servert i pita med ønskede kebabgrønnsaker og sauser.

Cards

Jeg har funnet en App der jeg kan ta bilde på direkten og laste det opp slik at det kan bli sendt som kort i papir. Ser ut som samme kortsystem som brukes i iPhoto på Mac. Dette skal prøves snarest!

Fant det ved å søke på Cards på appstore.

Ny drømmeløsning

Vi har en litt knotete løsning på yttergangen vår og en enda mer knotete trappløsning til andre etasje. joda, jeg er fornøyd med selve trappa, men problemet er at trappen tar opp plassen til det som kunne vært en nydelig yttergang med de fine dobbeldørene jeg har funnet på en snekkerfabrikk i Leknes. Med min løsning hadde det blitt plass til en bod og en lekekrok

Bildene er ikke de beste, men det var de jeg fant på finn.no

Man kan jo drømme 🙂

Christine

– Posted using BlogPress from my iPad

Tv-lansering i Oslo

I forrige uke var jeg innvitert på lansering til noen nye tv´r fra merket LG. Lanseringen skulle være hos interiørstylistene Kråkvik og D´orazio, så i utgangspunktet tenkte jeg at dette kunne ikke bli kjedelig. Avsted til Oslo dro Mor i Nord, Isabella og jeg. For at ikke lilleprinsessa ikke skulle bli utslitt av reising dro vi ned dagen før og sjekket oss inn på Grand. Vi storkoste oss i ett vårlig Oslo, med sushi shopping og

champagne
kaffe. Vi skikkelig storkoste oss. Jeg fikk også tid til å sjekke ut nye HABITAT butikken i Vika.

 Ok- tilbake til tv-lanseringen: Jeg kom opp til det kule studioet til K&D. De hadde stylet 2 tver inn i to forskjellige stuemiljø. Kult! Selve tv var så og si uten kant/ramme så det var kun bilde som hang på veggen. Kråkevik fortalte at “det nye” var nå å kjøpe
en kunst instalasjon  også spille det av på tvn i stua.

Over til stylingen:

Kråkevik fortalte meg at de gjerne malte veggen der tv´n hang en tanke mørkere enn resten av rommet.

Selv om jeg synes styligen var superkul var det ikke det som imponerte meg mest. Nå kan det kanskje hende at jeg ikke har så peiling på tv funksjoner i vanlige tv , men disse tver hadde:

*pointer som fjernstyring. Altså ikke en dillion knapper på fjernstyringen, men den fungerte nesten som en slags mus/laserpenn på skjermen.

*trådløs sending- Husbonden kan se på sin  super duper gørre golf, mens jeg kan sitte i samme rom å motta signaler fra tv på min ipad og se på en annen kanal med

viktige nyhetssendinger
Sinnasnekkern.

*tv uten kant- me love!

Supergøy var det også å møte bloggdronningen Anette med bloggen Anettes Hus. Av de bildene som ble tatt av oss to synes jeg det var ett veldig beskrivende bilde i bunken.

Søteste Anette fikser i vei på Fru Bussolis ugreie hår. På kort tid rakk vi å legge artige planer sammen. Vi skal møtes igjen <3

Skikkelig fin dag hadde jeg i Oslo. Det sure med å være med på en slik lansering er at jeg må reise hjem å se på min gamle tv med brede kanter og tusen knapper på den svarte fjernkontrollen. Før var den fin nok, men da viste jeg jo ikke bedre!!!

Christine