ISABELLA 1 ÅR

Min minste hjertestein blir i dag ett år! Tenk så fort det har gått.

I dag blir det familieselskap, kaker (!!), fårikål og en lang trilletur. Tok noen bilder av jentene før selskapet og de ble så fine. Jentene har på seg sine nye
MeMini kjoler “Lilly Dress” fra nettbutikken
Søte Små. Kjolene er så søte at de er til å spise opp- bittelitt store enda, men de passer nok perfekt til jul!

Lille skuespilleren! 
Sisters
Mer skuespill
Ikke helt på gåinga enda!
De fineste kjolene kan snurres!
Brownies med sjokolademousse fingerkjeks og masse jordbær

Sjokoladekake med bringebærmousse, waltersmandler krem, angelfeathericeing toppet med fondant

Ha en deilig søndag.

Christine

Overveldet

Innimellom (når det er noe jeg interesserer meg for) reiser jeg til Oslo på pressepresentasjoner av produkter. For noen uker siden fikk jeg en invitasjon fra LG og
Bauer Energi for presentasjon av en ny varmepumpe laget for det nordiske klimaet.

Det passet meg veldig fint siden vi er i pumpemodus (til Slettjord Gård) og kunnskapen min om varmepumper var minimal. I forkant av møte prøvde jeg å lese meg opp på varmepumpe, for å kunne stille spørsmål For hva ser vi egentlig etter i en varmepumpe “lissom”?

Jeg kom meg sørover og overvar møte og ble rett og slett blåst av banen. Teknologien utvikler seg rett og slett raskere enn det jeg forstår. I følge den informasjonen jeg satt med kunne ikke varmepumper fungere når det ble mindre enn minus 10/minus 15 grader, men
LG pumpe Prestige fungerer flott ned til -25. Laget spesielt for oss her nord!!  Og er dere klar over at man kan få sms-styrt varmepumpe? Jeg kan ha den stående på lav varme når vi ikke er på gården også smser jeg varmepumpekompisen min på Gården også fyrer han opp varmepumpa på hytta….. Den sier til og med ifra i tilfelle feil, så man får berget hytta eller huset når man er borte og hvis den ikke skulle virke.

Goodbye tykke ulltepper i timesvis når vi kommer frem, goodbye hogge ved og hakke tenner, goodbye bekymringer og hello varm deilig hytte på fredagsettermiddag.

Helt imponert.

Christine

PS: jeg skal komme med et mat innlegg. Det er mange som spør hva jeg spiser 🙂

Hverdagslyx på Karisma

I går var virkelig dagen for lyx i Casa Bussoli. Jeg har bestemt meg for at jeg skal få belønninger for kostholdsstrevet mitt, men ikke i form av sjokkis, men i form av velvære. I går hadde jeg tre timer på Karisma i Narvik. Det hele inkluderte foliestriper (jeg er blitt vintermørk), klipp, ryggmasasje og hodebunnsmassasje med kur. Enhver kvinne bør faktisk unne seg en hodebunnsmasasje- Gode Gud- det gjorde underverker. Også kjøpte jeg meg et nytt produkt som ser ut som det gjør fine ting for mitt hår. Det må også nevnes at lillesøster stilte som barnevakt, og det gjorde jo timene på Karisma enda bedre.

Trykk på linken her, så kommer du rett til karismabloggen som skriver om ansiktsformer og hår, fletting, ukas produkt og snart kommer video med oppsetting!!
nytt stuff til håret

Meeeeeen det stoppet ikke der, i går var det klubb med de beste jentene hjemme hos meg. Sunn mat, tente lys, skravling og latter er godt for sjela det også.

mobilbilde tatt i det jeg setter meg i sofaen for kvelden- “denfølelsen”
Mor I Nord kom med Missoni stasj til småjentene (og litt til storjenta)

Takk til alle som bidro til at gårdagen ble så fin.

Christine

Frokostbliss og mandagsveiing

I dag har jeg en lang dag foran meg og derfor tar jeg meg tid til en skikkelig frokost. I dag er det nemlig 7.4 kg mindre Christine enn det som var for vel 4 uker siden. Helnøttn er borte fra livet mitt og jeg savner han ikke i det hele tatt. I veska ligger en nutrilett bar hvis akutt sult skulle oppstå. Dette er virkelig ingen sak å få til så langt og hundre ganger lettere enn pulver og ketose greiene. (Yes- jeg har prøvd det også)

Husbonden er borte denne uka, så min søster er flyttet inn med oss. Herregud så heldig jeg er. Så i går var vi først på en tre-timers tur og etterpå tok tante mimmi og Celine seg en tur til kinoen. Jeg har en liten mariusgenser på pinnene, så her telles det masker.

God mandag

Christine

Smått og nytt

Jeg har oppdatert litt smågreier i stua. Nye
lyskuler som jeg virkelig elsker. (Normann Copenhagen) Stuebordet i rokokko stil er solgt og byttet ut med et annet stuebord med rettere linjer jeg hadde fra Bruka. Det bordet har jeg hatt med meg noen år, så det var gøy at det ble byttet inn igjen. Brettet fra Riviera er byttet inn og duken er byttet ut. Snille Mor i Nord hadde kjøpt det til meg. Tusen takk.

Nå skal vi ha kebab light for andre dag på rad. Gode gud så godt det var. Byttet ut pitabrød med salatblad og byttet ut kebabkjøttet med rent elgkjøtt som jeg kvernet selv og krydret med kebabkrydder. Grønnsaker i massevis. Og kebab saus, men bare litt!

God dansekveld

Christine

Helt greit…..

Mandagens veiing er overstått og det var ned 0.5 kg. Ok, jeg er fornøyd med innsatsen generellt og mindre fornøyd med Oslo-turen (kcal-messig sett) . I morgen skal jeg legge en mat plan for resten av uken. På onsdag har Beste Jens bursdag, og jeg skal jammen legge en plan for den dagen også. Siden han skal feire her oss oss kan jeg lage noe deilig og magert som jeg kan spise og noen sukkerbomber til de andre 🙂

Akkurat kommet hjem fra teater med Celine. Pelle Politibil har vi sett og barna var trollbundet. Hun har aldri hørt om Pelle Politibil før, men det gjorde ikke noe……

Christine

Gruer meg litt…

I morgen er det mandag og jeg er klar for å veie meg igjen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg gruer meg litt. Oslo-turen gjorde det vanskelig å være så nøye som jeg er hjemme. Synes jo man skal smake på litt av det gode som venner har laget til babyshower, og når alle bestiller samme mat på resturant, så skal jeg ikke være vanskelig. Vin ble det da også……. Egentlig så er det vanskelig å spise riktig når man er på tur synes jeg. Noen som har gode tips? Veldig lite fastfood som har lite kcal….eller?

Ellers må jeg si at mine venner i Oslo tok meg med på noen fine steder. Når jeg hørte vi skulle på en Thai-plass så jeg før meg nudler i en haug med kjøttbiter, men det var ikke det de serverte på
SAWAN. (gamle Le Canard på Frogner) Deilige små retter og masse av dem. Jeg kommer til å drømme om den maten. Og lunsjen dagen etter på
Hanami var ikke noe dårligere. For noen steder!!!

24 timer i Oslo er egentlig ikke nok. Det skjer så mye der. Så mye jeg vil se og oppleve. Jeg tok meg selv i å tenke : hvorfor dro vi egentlig nordover??? Men så kom jeg hjem, og da var de tankene borte. Deilige deilige Narvik!  Oslo er bra (skikkelig bra), men hjemme er aller best!

Christine

Lyn visit

Jeg har vært på en ny lyntur i Oslo. På litt over 24 timer rakk jeg: babyshower, bursdagsfest, fancy lunsj på Tjuvholmen, møte, IKEA og House of Oslo. Ikke værst! På Habitat fant jeg den kuleste trebussen som ble gave til Isabella. Celine fikk tegnestativ fra IKEA. Bilder fra turen:

Lunsj på superfancy Hanami
Sveriges mest Trendy fyr holder foredrag. Hvilken fyr, hvilken energi!
Finn Schjoll leker ikke butikk
Fortsatt Hanami lunsj
Gave fra meg til en kommende baby. Sengtøy ble det også på henne.
Bussen fra Habitat!

Hvit peis

Jeg har øøøøønsket meg en hvit vedovn på hytta, men ikke funnet det riktige, eller…… jeg har funnet en hvit svensk kakkelovn, men den synes jeg er aaaalt for dyr. Det kommer til å bli for voldsomt. 
Meeeeeen så oppdaget jeg denne. Hvit vedovn med hvite kakkler på. Må si jeg liker den. Jeg hadde likt den enda bedre om døren var i chrom……
foto: www.contura.eu
Fin-ikke sant? Eller vet du om en enda finere hvit sak?
Christine