Mandag morgen

Her er det 2 stk Lollo og Bearnie fans som er klar for ny uke. Vi
spiller ving sin kjennings- miniland- låt hver morgen og det danses. Til og med Isabella har lært seg ett og annet trinn.
Når jeg ser dette bilde med mine jenter i POP fra topp til tå  vil jeg tipse om at det er startet salg på Polarn O Pyret sine nettsider.

Jeg har trukket Solidox vinnerene. Random numbers sa nr 13 fikk 1 gave som var ett års forbruk av solidox mot syre pluss gavekort på tannlege(2500 kroner)
De påfølgene 2 gaver gav jeg til de påfølgende 2 kommentarer på kommentarlisten. Maria og Ragnhild får hver sitt årsforbruk av Solidox mot syre.
1Ailin
2 Maria
3 Ragnhild
Her er ukens damer. Mor i Nord blir 60 år i dag- HURRA, mens lillesøster Tante Mimmi har Graduation på Onsdag!! Hipp hipp! (Må nevnes at hun har fått jobb på det lokale sykehuset vårt- og det betyr at hun flytter hjeeeeeeem!!!!!)
Christine

Sigdal Inframe

Jeg anbefaler alle som er i kjøkkenmodus til å sjekke ut Sigdal sine nettsider
her.

De nye Scala og Herregård Inframe kjøkkenene er virkelig i en egen klasse. Listefinishen gjør at hele kjøkkenet ser ut som det er bygd av møbelsnekker spesielt til ditt hus.
 Katalog kan du bestille på
www.sigdal.no

Utforsk mere om Scala og Herregård Inframe på S
igdals hjemmesider.
Christine
Innlegget er laget i sammarbeid med Sigdal.

Mor i Nord 60 år på Tinja

I går feiret vi 60 årsdag for Mor i Nord. For en fin bursdagsfeiring det ble. Vi startet i Mor i Nord og BesteJens sin nye leilighet med champagne, jordbær og makroner. Deretter reiste vi til Tinja. Mitt favoritt spisested over alle spisesteder. Jeg hadde en plan om å ta bilde av alle deilige retter- men desverre var alt så godt at jeg lot kamera være kamera og jafset i meg uten at så veldig mang bilder ble tatt.

Bordpynt. Tinja hadde pyntet bordene slik- så utrolig vakkert. Markblomster slår alle andre blomster ned i støvlene.

Pavlova – helt nydelig.
Klar for party
.
For en fin bursdag det ble. I dag skal vi roe helt ned!
Christine

Nybakt brød

Jeg elsker brødbakemaskinen min. Den er fantastisk. Jeg har hatt tre forskjellige typer oppgjennom, og har egentlig vært like fornøyd med alle tre. Å våkne til duften av ferskt brød på morgenen er nydelig- iallefall nå når jeg er gravid og tillater brød i kostholdet. Da jeg instagrammet et brødbilde tidligere i uken var det flere som hadde brødbakespørsmål. Derfor dette innlegget.

Toastloff til lørdag

Vanlig brød til hverdags.
Min erfaring med maskinen er at brødene blir best resultat på hvis man holder seg til at halvparten av melet skal være hvetemel. Jeg pleier å ta utgangspunkt i heftet som alltid følger med maskinen og ut fra mengdene med veske og mel dikter jeg opp mine egene brød. På maskinen jeg har i dag kan jeg lage tre forskjellige størrelser på brødet. Jeg bruker aldri den største størrelsen på natten- fordi jeg er redd det kan heve over kanten og ramle deig ned i stekeelementet.
Da er det bare å prøve seg fram. Vanskelig å legge ut en spesifikk oppskrift siden maskinene har så forskjellig størrelse. Ta utgangspunkt i din maskin sitt oppskrifthefte og lag ditt eget brød. Prøv de første gangene på dagtid- så du kan følge med.
Christine

Makroner

Jeg laget makroner til Mor i Nord sitt 60 årslag i morgen. Dagens beste makroner ble de med rabarbra! Jammi! Dagen i morgen skal feires på Tinja Fjellgård. Kokken Vegard vant tittelen Verdensmester i Samisk kokkekunst forrige helg. Jeg må si at jeg har høye forventninger og gleder meg vilt og uhemmet! 

Christine
Ps: vil du bake makroner er det bare å Google hvitstil og makroner så finner du innlegget makron-o-mania der oppskriften er beskrevet trinn for trinn.

Produkttesting: Solidox Mot Syre /Vinn 3 stk årsforbruk og ett gavekort på tannlegebesøk for 2500

Jeg har fått i oppgave fra Lilleborg å teste Solidox Mot Syre. Enkel oppgave tenkte jeg siden jeg uansett pusser tennene hver dag. Jeg har prøvd tannkremen en god stund nå og synes den er veldig god på smak.

Men det stopper ikke der. Jeg har satt meg inn i dette med syreskader og leser at noen grupper mennesker er mer utsatt for syreskader enn andre.

1, De som drikker cola- med eller uten sukker

2, De som drikker juice og spiser frukt

3, De som småspiser mye “on the go”

Jeg er innafor alle gruppene. Jeg tok
denne testen og fikk samme svaret. Jeg er ille ute. Nå er ikke jeg tannlege, så jeg klarer ikke å sjekke om tannkremen har hatt noe som helst slags effekt for meg, men jeg er utdannet legemiddelkonsulent og vet at når det står at et produkt har  “Dokumentert Effekt” da er effekten dokumentert i studierer som er gjort. Derfor velger jeg å bruke SOLIDOX MOT SYRE.

Du kan ta Syretesten selv å se hvordan du scorer på den.
link her.

Hvis du vil vinne kan du legge igjen en eller annen kontaktinfo slik at jeg finner tilbake til deg.

Gaver:

1.    1 års forbruk av Solidox Mot Syre og gavekort på 2500 hos valgfri tannlege

2.    1 års forbruk av Solidox Mot Syre

3.    1. års forbruk Solidox Mot Syre

Dene produkttesten er et sammarbeid mellom hvitstil.com og Lilleborg. Jeg er fri til å si min mening om produktet.

Kjøkken

Jeg har vært på Byggmakker i Narvik og spanet ut det nye
Sigdalkjøkkenet. Inframe Scala. 
 Jeg liker veldig godt inframe delen av dette. Det at dører og skuffer er innrammet i skrogene- og ikke på utsiden slik som jeg har det her hjemme.
 Detaljer som forseggjorte skuffer med skikkelige dempere….
Veldig pent at skuffer går inn i skrågene

Kjøkkenet kommer i 15 farger!

Fineste fasettflisene passer perfekt til dette kjøkkenet.

2 bajaser som ikke vil stå i ro på foto.
Christine
Innlegget er laget i sammarbeid med Sigdal- jeg er fri til å skrive hva jeg vil.
 Alt jeg skriver er min oppriktige mening.

Nå er huset til salgs

Vi har bestemt oss for å selge. I dag var det annonse i avisen i tillegg til at huset kom på finn.no

Her bor Isabella

Link til annonsen og flere bilder får du ved å trykke
her

I tillegg har fotografen fra boligfotograferingen laget en liten sammenligning av huset. Hvordan det så ut da vi kjøpte og hvordan det så ut etter vi flyttet inn. 
Link til fotografen Punsvik finner du
 her
Christine

Produkttesting: Tine Ekte Iste

Innimellom er jeg skikkelig heldig- og det har jeg vært nå. Tine har bedt meg prøve drikke deres

Ekte Iste og det har jeg gjort.

Det passet veeeeldig godt med
Tine Ekte Iste i dag fordi været plutselig snudde fra litt grått og trist til superdeilig sommervær.

Både jeg, min husbond, Mor i Nord og Tante mimmi har testet Tine ekte Iste. Samtidig som meningene var delte- var vi enige om en ting: Det var veldig godt. Favoritten min og Tante Mimmi var Hvit Te Bringebær mens  husbonden og Mor i Nord likte best Sort Te Fersken.
Deeeeeeilig

Testing pågår- skriving og smatting.
Vet du at:
Tine Ekte Iste er ikke fremstilt av konsentrat, men brygges på teblader og tappes direkte i flasken for å beholde den gode smaken. Den har også mindre tilsatt sukker- 20 kcal pr 100g.

Innleget er laget i sammarbeid med TINE, men jeg har vært fri til å si min mening.

Heldige Comfort og OMO vinner er

I forbindelse med min produkttesting av Comfort FrechTECH fikk jeg lov å gi en heldig vinner et års forbruk av vaskemiddler. For å gjøre det enkelt for meg selv trakk jeg ved hjelp av Random Number Generator. 
Vinneren ble derfor Guro H.

Jeg har akkurat oppdaget at det er fri frakt på
Polarn O Pyret i helgen- så nå skal jeg bestille noe småtterier jeg har sett på.

Vi har faktisk ikke vært på hytta denne helgen rett og slett fordi vi var helt “på felgen etter uken som gikk. Fredagen ble toppet med takstmann og fotograf og som de fleste sikkert vet- det ligger litt møbelfjerning og rydding bak en slik session. Nå er det over- og da er det bare å holde det rent og pent til det forhåpentligvis kommer en søt familie som vil bo i vårt hjem.

Nå må jeg ta meg av rundstykkene som skal ut av ovnen.

Christine