Vektreduksjon nå!

 

Jeg har inngått ett samarbeid med Omega Pharma- og ved hjelp av dem skal sommerens utskeielser  rettes opp i og arbeidet med å komme seg tilbakemot den kroppen som en gang var (før barn) skal gjenopptas. Jeg er i gang med litt trening, kostholdet er gått gjennom, nøye matplaner er laget, ukeshandling er på plass og pila på vekta er allerede begynt å gå nedover. Det eneste som er nytt for meg nå er at jeg har tenkt å bruke et ekstra hjelpemiddel. XLS Medical heter det og er en bitte liten pakke med pulver som jeg skal ta etter hvert måltid tre ganger om dagen. Den skal binde nesten en tredjedel av fettet i maten og gjør at dette ikke blir tatt opp i kroppen. En perfekt ekstra hjelper kaller jeg det. Bra er det at det virker lokalt i tarmen og ikke systemisk i hele skråtten. Fåes kun kjøpt på apotek 🙂

 

 

I 12 uker skal jeg prøve det og det skal bli gøy å se hvordan det kan hjelpe meg. Det er viktig at jeg selv holder meg til ett sundt kosthold og trener litt i tillegg- men studier viser at dette kan gi en ekstra drahjelp. Hvis du lurer på hvordan dette virker- følg med her- jeg lover å komme med rapporter hvordan det går.

Lunsj og en liten pakke XLS Medical. Smaker som bruspulver med bringebærsmak- helles i munn og svelges- gjort på 5 sekunder. Beregnet på oss som trenger å gå ned i vekt- er motivert og klar for en innsats.

 

Startskuddet gikk denne uken! 12 uker og jeg er klar!

 

Christine

 

Dette er et sammarbeid mellom hvitstil.com og Omega Pharma.

Generasjoner

Vi har besøk av farmor her på Ytre Slettjord. Ikke så ofte vi ser henne så ungene er elleville. I dag har farmor og Celine syltet agurker. Artig å se at noe farmor har lært fra sin mamma går videre til Celine.

Nå står masse glass klare. Vi bruker agurker til både kjøtt og brødmat. Det er noe av det beste husbonden vet.

Jeg oppdaget plutselig at Christiania Glassmagasin har tatt inn nyproduserte norgesglass. Love it! I tillegg til de som skulle brukes til agurker måtte jeg ha noen ekstra til perler og tusjer på barnas lekerom. Dekorativt er det 🙂

Christine

Første Skoledag

Endelig var dagen kommet. Celine skulle ha første skoledag. Aldri har timene gått så sakte som når vi ventet på at klokken skulle bli halv 12.  Mannsterk møtte familien opp for å se at Celine skulle bli ropt opp.

Stolte foreldre med stolt jente på vei til skolen.


Rektor hilser velkommen. Han spesifiserte at bilder ikke skulle på sosiale media- fordi man ikke alltid vet andre barns situasjon. Jeg etterfølger det han sier og skramler vegg  fremmede ansikter i bildene mine.

Stolt jente har fått første lekse

Celine i skolegården- rimelig kort skolevei. Vi bor i det svarte huset i bakgrunnen.

 

Allerede første dag fikk vi kjenne på hvordan det er med lekser. Vi hadde tenkt oss på ettermiddagsbesøk til venner i går- men i det vi skulle gå ut døren kom vi på leksene. Bare snu, gjøre ferdig lekser for så å dra. Ny hverdag for oss. Jammen må vi organisere oss litt bedre på morningen også. Rett og slett kaos her i dag- så i kveld skal jeg forberede litt bedre enn det jeg hadde gjort i går.

 

Christine

Nå: superkult skypemøte jeg skal fortelle om veldig snart! Spennende saker på gang!

Barnehageår og skoleår forberedelser. Tips!

Nytt Barnehage og skoleår er på trappene- på mandag er dt første skoledag for Celine.

Nå er vi straks igang med en ny hverdag. Celine skal på skolen, Bella i barnehagen og det skal Philippa etterhvert også. Jeg begynner sesongen med å rydde meg gjennom klesskapene til mine tre små. Det er så irriterende å legge frem klær, for så å oppdage at strømpebuksa henger mellom bena og armene på genseren når til rett under albuen. Det er deilig å få vekk det som er for smått og putte inn litt nytt til jentene. På loftet har jeg esker til jentene med tøy som de skal vokse inn i. Altså- det som er for lite til Celine legges i en eske merket Bella. Så når Bella mangler noe nytt tar jeg en titt i esken før vi kjøper.

I går kom en stor pakke med nytt skole og barnehagetøy og vinterdresser. Nå er vi snart klare. Jeg kjøper vinterdresser på Polarn O Pyret fordi jeg synes de har knall kvalitet. Også er knær i dressene formsydd så det er lett for jentene mine å bevege seg i tøyet.For lenge siden spurte jeg ei ansatt som også er mamma i barnehagen hva hun syntes var best for barna av vintertøy. De har jo oversikt på hva som er bra og dårlig vintertøy. Svaret var Polarn O Pyret- det var da jeg fikk øynene opp for disse dressene

.

Celine som er begynt på skolen vil ikke ha vinterdress- så hun får jakke og bukse. Vi har ikke pleid å ha dobbelt opp av yttertøy til jentene. Noen har jo eget hengende i barnehagen og eget hjemme. Vi har med en stor bagpose (sånne fra søstrene Greene- også tar vi med hjem det vi trenger eller må vaskes. Etter en uke på skolen ser jeg at vi må ha dobbelt opp. Celine går hjem fra skolen selv og husker ikke på å ta med klær til utelek hjemme. Her vil jeg ha dobbelt opp.

Et annet vinterklestips for å bevare klærne best mulig- jeg lar barna gå med fjorårets vintertøy eller høstklærne med ull under til snøen er kommet. Frost og kaldt ute uten snø sliter helt vilt på vinterklærne. 


Jeg elsker de nye skole/barnehageklærne.

Vintersko:

Har du prøvd KUOMA til barna? Superlette varme finske barnesko. Jeg har prøvd mye- men det er vinneren!


Når det kommer til cherrox fikk jeg et stjernetips av min venninne. Hun hadde kjøpt Bisgaardstøvler med ullfor og var tipp topp fornøyd med det fremfor cherrox.  Bilde av støvlene er fra www.samsofie.no 

Regntøy:

Mitt tips er regnvotter uten for. Har du luktet i regnvotter med for?? Anbefaler de uten og strikkevotter inni.

Merking:

Merking, merking, merking. Mange har likt tøy. Hvis du kjøper merkelapper med en figur i tillegg til navn så kjenner ungene selv igjen hva som er deres. Isabella vet at Minnie er hennes- Celine har en Frost prinsesse. Og om ikke annet- merk tøyet for å være grei med de som jobber i barnehagen. Kan du tenke deg å stå med 20 luer og 20 småbarn som ikke er sikker på hvem som er hvem sitt?? Jeg bestiller lappene mine fra askeladden– for de har disney-lapper og de er strykefri!

Håper dette var nyttig informasjon- og hvis noen har bra barneklæstips- kom gjerne med det i kommentarfeltet.

 

Så er vi klar for helg igjen- vi tilbringer den på gården.

Christine

 

Innleget over har jeg laget i sammarbeid med Polarn O Pyret- meningene i innlegget er mine egene.

Den fantastiske minireisen og ferie på The Thief

Til jul fikk jeg vite at jeg skulle bli tante i begynnelsen av august – flybiletter ble bestilt, hotell ble booket og bli leid. Hele familien skulle sørover å møte vidunderet strax hun var kommet til verden. I tillegg planla vi litt gøy med barna. Tusenfryd, Frognerbadet, Toys r us, Build a bear. 48 timer i Oslo! Desverre utgikk Frognerbadet da vi hadde et barn med gips på armen. I tillegg klarte vi å få spist våre favoritter som ikke finnes i Narvik. Indisk og Sushi

 

Vi valgte hotellet The Thief for jeg har bodd der før, men ikke min kjære. Første gang jeg var der spiste jeg en leverpostei (hjemlaga) på frokosten som var så god at jeg absolutt ville at husbonden skulle få prøve det samme.
Utsikt fra hotellet! Milde himmel- sier ikke mer en det!


Første møte med Baby O, så liten at jeg ikke kan huske at Philippa har vært så liten. (skal sies at baby Philippa aldri har vært så liten på utsiden av magen) Foreldrene til baby O er ikke så begeistret for å legge bilder på nett- det er derfor jeg har tusjet vekk babyen fra bilde. Fine lille Baby O med mer hår enn Isabella 🙂


Så utrolig hyggelig og hjelpsomme mennesker på dette hotellet. Her følte vi oss sett og velkommen. Det var blitt tull med vår bestilling, og resepsjonistene stod virkelig på hode for å fikse opp i feilen. Det fikk de til.  Vi endte opp veldig fornøyde!

Store puter i stor seng- da er det vanskelig å la være å hoppe bittelitt i senga.

Ikke ofte man forkaster egen shampo for å vaske håret med hotellshampo, men når Petter Stordalen byr på Carita i småflasker- da legger jeg min egen shampo ned i toalettveska. På kvelden før vi skulle legge oss ble vi servert kjeks og peppermyntete på rommet. På nattbordet stod det en flaske voss vann. (det ligger i detaljene)

Glassveranda får utsikten til å virke enda mer spelktakulært. Celine og jeg nyter utsikten fra døråpningen, mens de andre to står på kanten.

Kortreist frokost. Hjemmelaget, norsk og friskt i skjønn forening.

Frokost på The Thief- ikke som alle andre frokoster. Det ligger i detaljene

 

VI tilbrakte en hel dag på Tusenfryd- lenge siden sist. Og hvilken fantastisk attraksjon. Hadde vi bodd sørpå hadde vi hatt årskort. GARANTERT. Fantastisk for ungene.

Ft
To jenter som knapt har tid til å bli fotografert. Her skal det lekes.


Jeg ler meg ihjel av Bella. Hun lever seg inn i situasjon. En snabbtur opp for å sjekke takterrassen på The Thief. Musikk spilles og Bella føler musikken 🙂


Venter på bilen som skal ta oss till flyplassen. Celine har fått seg en ukulele (#$&/#($/$#YU#U#IIII) av onkel og tar seg en liten trall i resepsjonen. Onkel kan glede seg til lille baby O skal få trommesett til jul.

The sign!

Bella var helt vill med møblene- de stilige lave stolene var barnemøbler i Bellas verden.


Klar til avreise.


Jeg sier det igjen. Petter stordalen leker ikke butikk. Siden vi forlot hotellet før frokosten var på bordet pakket han en deilig veske med reisemat til oss. Det var vossvann, ferskpressetjuice, drikkeyogurt, sandwich og nystekt vaffel. Jeg virkelig hjerte hjerte hjerte The Thief.  

Og ja- vi var betalende gjester både på Tusenfryd og The Thief. Veldig fornøyde betalende gjester.

 

Og for å toppe all hell god lykke vi hadde på turen- på vei hjem kom jeg over 70 prosent salg på fiveunits bukser på gardermoen. Det ble tre nye bukser og en shorts i bursdagsgave til meg. Jepp- for jeg ble 36 år i går.

 

Christine

Nytt kanonbra Canon kamera

I sammarbeid med Canon har jeg testet ut et kamera i sommer og det aller første jeg må si er at jeg priser meg lykkelig over at dette sammarbeid kom igang før sommeren og ikke etter. Vi har jo vært på sommerferie i Lofoten- og bildene derfra ble tatt med mitt nye Canon EOS 1200D.  Det fanger opp fargene utrolig bra og jeg sitter igjen med inntrykk av at bildene blir veldig gode og klokkeklare. Jeg sitter igjen med noen fantastiske minner- som det straks skal lages album av. Det er det viktigste av alt. Få bildene på papir.

Her er fruen selv i “bakhagen” i går for å knipse noen fine bilder jeg skal bruke til et spesielt prosjekt. Jeg bruker bilder gjennom hele året til julekort(!!) og passer på å ta litt eksta bilder innimellom

Jeg testet kamera med å ta bilder av jentenes knæsj rosa jakker- før har jeg fått litt sånn rar rødaktig farge på bildene – men med nykameraet mitt fanget jeg opp de riktige fargene. Love it!

To tullejenter som liker å bli tatt bilde av.

Planen min var å gå fotokurs nå i høst, men desverre skal ikke gutta pleier å arrangere kur gjøre det i år. Noen som vet om andre fotokurs?

4 tullejenter- der bare to liker å bli tatt bilde av 🙂

Celine poserer som fjellet sovende dronning i bakgrunnen. 

 

Min konklusjon er at Canon EOS 1200D er et supert kamera som tar knallbilder. I tillegg har jeg bruksanvisningen og en tips/triks  app på telefonen– som kommer godt med. Kamera er passe størrelse- så jeg smetter det lett ned i veska og kan ha det med rundt på tur.

Anbefales

 

Christine