Det går strake veien nedover!

Herreminhatt jeg er så fornøyd. I samarbeid med xl-s har jeg gått ned i vekt. Forleden dag var jeg i skapet mitt for å sjekke ut noen bukser jeg kjøpte i august. Det var 70 prosent og buksene kom ikke lengre opp enn lårene men jeg hadde en plan så jeg slo til. De var to størrelser for små- men vet dere hva- jeg tok dem ut av skapet-testet og jammen tute passet de som hånd i hanske eller ben i bukse om du vil!!!!!!!  Jeg er så fornøyd at jeg kan ikke sette ord på det. To buksestørrelser siden slutten av august. Det gjør noe med selvfølelsen.

ok- dette har jeg gjort. Full skjerpings på maten. Godis byttet ut med sunnere alternativ. Ingen potet, pasta eller ris. Og etter hvert måltid frokost, lunsj og middag har jeg spist en pakke XL-S medical pulver. Pulveret gjør at ca 1/3 av fettet i maten jeg spiser ikke blir tatt opp. Og jeg er nå et levende bevis på at det funker. 

Jeg og to av mine tre favorittjenter i verdens fineste himmelbla.com kjoler.

En av tre bukser som nå passer. Livet er en fest!

 

Christine

 

Innlegget er laget i sammarbeid med XL-S MEDICAL

Premier deg selv når det behøvs!

Jeg kjører på med smalt kosthold og bevegelse for å gå ned i vekt- men innimellom må man unne seg litt belønning. Og belønning trenger absolutt ikke være sjokkis! Min belønning for bra innsats ble ny hårkur, shampo og balsam. Det er belønningen sin det.

Jeg fikk serien fra SEBASTIAN anbefalt for mitt hår av Karisma-jentene i Narvik. Perfekt for mitt typisk skandinaviske hår. Jeg er utrolig fornøyd- håret mitt blir hår og ikke tjafsete. Anbefales! 

Her er selveste på vei opp Narvikfjellet med lykt på hode. Veldig koselig med søsterselskap- samtidig som det gjør godt for kropp.

Christine

Vinnere

Sist uke hadde jeg en giveaway i samarbeid med BR leker- og jeg har funnet to vinnere 🙂

Nohas ark går til kommentar nr 65  Silje og gyngehesten til kommentar nr 64 siv. Vinnerene er tilfeldig tukket ut ved hjelp av en random numbers app. Send meg adressene deres så kommer premiene i posten!

Gratulerer til dere

Christine

Leker i interiøret og vinn flotte treleker

Reklame

Giweaway nederst i innlegget!

Barnerom er til å rive seg i håret av. Så masse leker, smågreier og uplasserelige duppeditter flyyyyyter rundt.  Da er det vanskelig å holde orden. Jeg har funnet ut ett og annet for å prøve å holde orden på rommene. Det første er: kjøpe leker med substans som er fine og kan være endel av interiøret. Bella fikk shop fra BR-leker som er så fin å se på at den kan stå fremme i hyllen på rommet. Lett for henne å ta frem- lett å rydde. Philippa fikk en puttekasse- nydelig å se på – lett å rydde.

Butikken er veldig stas. Både for Bella og Celine. Philippa spiser gjerne på en is fra butikken.

Bokshyller er genialt for å sette leker i. Spesielt fine leker som er endel av interiøret.

Kjøpt en is i butikken. Shopen falt i smak. (bokstavelig talt)

Philippas rom. Bellas lekeplass. Fine leker på hylla- tjafs og klosser i esker.

 

Så over til giveawayen:

Jeg har en Rocker og en Noahs ark å gi bort. For å vinne: fortell meg hva som er din favoritt i den nye BR- Wood serien i kommentarfeltet.

Innleggert er laget i samarbeid med BR leker.

Christine

Søndagssysler

Fredag fikk vi levert en halv elgku fra jegerne som jakter på vår grunn på Slettjord. Tipp topp å fylle fryseren. Lørdag kveld brukte husbonden på å partere mens jeg pakket. En full fryser er resultatet. I dag har jeg kvernet kjøtt så har vi kjøttdeig for en liten evighet.

Så er planen videre å klargjøre hagen for vinteren- sette inn krukker og kutte noen busker.

Gid søndag til alle.

Christine