Julegranstenning i By1

I kveld har vi vært på julegranstenning i Narvik. Utrolig koselig var det. Celine synger i skolekoret- så hun var med å synge- og jeg var så stolt som kan bli!

Bella i samisk pæsk.

Jentene har tegnet til nissen

Celine synger med skolekoret.

 

Slenger med bildet fra gårsdagens nissefakkeltog i Narvik.

God første søndag i advent!

CHRISTINE

Den julekalenderen….

I år som i fjor kjører jeg samme løp. Ingen pakkekalender! Alle må gjøre som man føler er riktig, og hos oss føler jeg at en pakke om dagen blir alt for mye. Enn så lenge tror jeg både Bella og Celine er storfornøyd med en sjokoladebit. Jeg har heller ikke tenkt å ha dårlig samvittighet for at de får ferdigkjøpt kalender. Jeg har prøvd det- og Celineble lei av å åpne pakker.

Her kjører vi ett år til med ferdigkalender- så tar vi det opp til vurdering om et år. Det er jammen meg mye fine diy kalendere å se på insta og blogger.

Årets sjokoladebitkalender er fra Karsten og Petra- og her i huset er det to små som gleeeeder seg til å åpne luker.

Christine

Julegavehjelper

reklame

Det nærmer seg 1. desember som er min grense for når julegavene skal være ferdig kjøpt og pakket. I den forbindelse har jeg testet ut Elkjøp sin julegavehjelper. Altså en nettside du enkelt kan trykke inn kjønn, alder og en interesse eller to- også dukker det opp passe utvalgte julegaver. Artige saker. 

                                                    

Ok. Det første jeg gjorde for å kvalitetsteste det hele var å kjøre en test på meg selv. Noen få tastetrykk senere smalt det opp hva jeg ønsker meg til jul.

Her er det, og det kunne vel ikke stemme bedre:

 

 

På Elkjøp sin julegavehjelper kan man også velge prisklasser og siden Husbonden og jeg har blitt enig om å begrense årets julegave til hverandre så kommer akkurat dette godt med. Det dukket opp fine gaver som ikke var så altfor dyre.

 

Anbefaler å teste det ut. Skikkelig gøy og hjelpsomt. Og ikke minst- man kan vinne en julegave! Love it!

 

Christine

Innlegget er laget i samarbeid med Elkjøp

Navnesermoni og oslo aktivitet

Celine og jeg har vært i Oslo på Navnesermoni til tantebarnet mitt. Vi benyttet anledningen til å få med oss to teaterstykker. Snekker Andersen og Pippi feirer jul. Begge stykkene var fantastisk og Celine gir begge stykkene terningkast 6. Anbefales.

I korte trekk må jeg si: jeg elsker Oslo. På navnefesten fikk jeg og familien en gave som blåste meg av banen. Aldri har jeg fått en så omtenksom, stor og flott gave før i hele mitt liv. Følg med: bilder kommer snart!

Først: bilder fra oslohelgen

Pippi hilser på alle barna etter forestillingen

Julestemning!

På forestilling og lunsj med mine to forlovere og mellom oss har vi 8 unger- 5 var med på pippi.

Celine holser oversikt på The Thief

Celine på Løkka

Klar for Snekker Andersen

Jeg har vært flyvertinne før- men Celine fikk prøve seg som kaptein. Hatten av for hyggelig betjening på Norwegian!

Klar for jentetur kl 03:30. Ut på tur bittelitt sur passet vel egentlig best her! Hohoho

Christine

Seng- hva skal man velge?

Jeg sitter på nett og søker etter seng. Det er vanskelig å finne ut av hva som er gode og mindre gode senger- så om du som leser har gjort deg en god eller dårlig erfaring så er det bare å dele i kommentarfeltet!

Sengene jeg har sett på:

 

Hästens

Sengedrømmen?- men tror det forblir en drøm. Den er nok en prisklasse høyere en det jeg ser for meg.

Jensen:

Klassiker! Da jeg hadde helgejobb på Bohus kjøpte jeg en “jensen ambasadør kontinental” Det var toppmodellen på den tiden. Skal sies at den var nydelig å sove i og det burde den være siden jeg hadde jobbet ca en million timer for å ha råd til den.

Svane

Ingen erfaring- men den ser jo kul ut.

Sofitel:

Jeg bodde på et Sofitel Hotel og sov i den nydeligste seng. Siden den gang har jeg tittet innom nettbutikken og sjekket ut de deilige sengene. Stikkord jeg liker: fetherbed

Wonderland:

Jeg har ingen erfaring- men Mor i Nord sier hun har hørt på en ryggklinikk i Oslo at dette er bra senger.

 


IKEA:

Som student hadde jeg en IKEA seng og kan huske at jeg var topp fornøyd med den. Rimelig i forhold til andre.

 

Dux: 

En sengdronning- selv har vi Lagans by Dux nå. Altså en seng som er produsert med dux sitt fjærsystem- men vår er en enklere variant. En lillebror på en måte.

Kjempeglad om noen kan noe om senger. Hva skal vi velge?

Christine

Farsdag

Det begynner å bli endel farsdager siden pappan min var sammen med oss- men savnet og sorgen over å ha mistet han er fremdeles like sterkt. Det føles så urettferdig at han som gledet seg sånn over å bli bestefar ikke får være her og oppleve barnebarna sine. (Han fikk være bestefar i 6 uker) Samtidig er jeg takknemmelig over at barna har Beste Jens som er så utrolig flink og god med barna. Så gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa og husbond Preben og gratulerer med farsdagen Beste Jens.

Med store barn på vift

Celine og Bella er blitt så store jenter. I dag har vi alle vært på kino- og det virkelig gleder meg at vi kan gjøre ting sammen. Philippa var hos mor i nord så lenge og laget stooor familiemiddag til vi kom tilbake.

Her hjemme har vi byggfolk og snart er den gamle skralle vinterhagen historie og et nytt tørt rom klar for bruk. Tapet og gulv er klart til montering og møbler blir levert tirsdag. I samme slengen oppgraderer vi vaskerommet. Det blir nydelig.

Christine