Spennende nyheter fra Bussolis!

Ca 75 meter bakdet huset vi bor i nå ligger har vi kjøpt en flonke ny tomt. Det skal bygges et nytt boligområde med nye gater, lekeplasser og hus. Barnefamilier i lange baner- jeg kan nesten ikke vente. En god blanding av lykke, angst, gleding og jubelfølelse. Vi skal bygge og prosessen kommer til å bli delt med de som leser hvitstil.com

Teksten på det nye bilde i stua vår kunne vel ikke passet bedre!

Christine

Sesongåpning

Herremin så deilig å komme ut til vårt paradis og vite at en helt ny sommersesong står på trappene. Følelsen kan ikke beskrives med ord. Enda bedre- badet ble ferdig på tampen av sesongen i fjor og i år kan det endelig nytes.

Det er jo begrenset hvor mye man kan gjøre på et tusen år gammelt bad. Vi har malt rosa vegger- lagt på nytt gulv – linoleumsflis fra Cath Kidston. Nye skap med speil til oppbevaring- speil og hylle over den gamle vasken. Badekaret er som det var men det er skrubbet ned og i dusjsonen er det lagt tapet som er lakket mange mange ganger.

I dag er det en kort tur hit- for å vaske ned før sesongen. Ingen overnatting- men snart……….

Her er et kott på Celine sitt rom- på snapchatstory ligger en video med det vi har laget til jentene.

God Torsdag

Christine

Lamming og en Violettavinner

I dag fikk vi muligheten til å ta barna med på lamming- og jeg var ikke vond og be. På null komma nix hadde vi pakket i bilen og var på vei il Gards. For en opplevelse. Fantastiske søte små lam med mammane. Celine fikk holde lam. Bella var litt mer bekymret og syntes ikke noe særlig om at mamma sau vile snuse og bli kjent med henne.

Det ligger flere bilder på snapstory- bare å legge til HVITSTIL


Philipa- blid og fornøyd. For liten til å være redd.

 

Celine er ikke vant til å være rundt dyr- men hun var tøff. Hun hadde lyst å holde et lite lam så hun bestemte seg for å gjøre det selv om hun nok var lit redd forhva mamma sau ville si.

 

Pappa Sau og oss- på hver sin side av gjerde.

For en dag og for en flott opplevelse vi kan putte i minneboka.

 

Ok. Over til noe annet. Violetta giveaway. Vinneren har kommentar nr 17 (trukket med random numbers)og det er:  Frantzen som har ei snuppa på 7. Sen en mail til meg Frantzen så skal du få en pakke i posten.   [email protected]

 

 

Christine

Giveaway Violetta

I forbindelse med Disney Channels Violetta Dance-konkurranse som pågår nå – der barn og unge kan konkurrere om en reise til London og å få spille inn sine beste dansetrinn profesjonelt og vise dem på Disney Channel! – har jeg nå en super giveaway der du kan vinne kule Violetta-saker! 

 

 I samarbeid med Disney Channel og tv-serien Violetta deler jeg ut en premie med blant annet  en Violetta sparkesykkel, dusjprodukter, Violetta vekkerklokke, bursdagssett , wallstickers, Violetta-serien på dvd, og Disney-kosedyr. 

For å delta i trekningen må du legge igjen en kommentar med en eller annen info som gjør at jeg kan finne tilbake til deg.

 

Her er Gavepakken som jeg trekker på søndag!

Under følger  informasjon om en annen Violetta dansekonkurranse som ikke har noe med giveavayen å gjøre:


Vinn tur til London med Violetta Dance!

Har du en datter eller sønn, eller en niese eller nevø som liker å danse eller følger Violetta-serien? Da er Disney Channels dansekonkurranse Violetta Dance en fantastisk mulighet! Disney Channel og Violetta arrangerer akkurat nå dansekonkurransen Violetta Dance der barn og unge kan spille inn sine egne dansetrinn til sangene ?I min verden? og ?Right now?, to populære sanger fra Violetta-serien. 

Vinneren får reise til London for å spille inn sine dansetrinn profesjonelt og deretter presentere dem på Disney Channel høsten 2015. Kanskje blir det nettopp en hos dere som vinner denne fantastiske premien og en reise til London? 

Klikk deg inn på http://www.disney.no/disney-channel/  for å delta og lese mer! Sjekk også ut  #violettadance på Instagram og Twitter!

Lykke til!

Ukens middagstema

Ja. Det var den fryseboksen. Jeg synes vi er elendig til å bruke av den. Selv om jeg anser planlegging som min greie på denne jord- så er det ikke bestandig jeg er like god på gjennomføringen. Så problemet er å huske å ta ut maten av fryseren. Denne uken har jeg laget en matplan med utgangspunkt i hva som ligger i boksen. Jeg ser for meg tre uker i strekk der vi spiser det som allerede er i hus.

I planen har jeg skrevet med strek under det som skal opp av fryseren for ikke å glemme. Utfordringen blir å huske bacalao som skal opp tidlig nok til å tine og deretter vannes. Spent på denne!

Nå utfordrer jeg de som leser Hvitstil.com til å lage en ukemeny fra det som finnes i fryseren!

Fra gårsdagens 1. Maitog. Vi (jeg og storjentene) tok toget til Riksgrensen mens Lippa og Husbonden kjørte. Så stas for jentene. De hadde med litt godt og juicepakker. Vi ble hentet på togstasjonen- for så fylle opp bilen med Pepsi Max og Capri Sonne før vi peisa på hjemover for å nå gårsdagens fotballkamp!

De som kjrnner meg vet at fotball ikke er helt min greie- men jeg må si at det å være på kamp er utrolig koselig. Jentene synes det er stas å se de voksene som passer dem i barnehagen på banen- og vi voksene har et øye på banen, et øye på ungene og et øye på de andre vi står å snakker med. artig artig.

Et siste bilde fra gårsdagen. Middag. squashpasta til voksen og megamakaroni til barn. NYDELIG med dennpastaløsningen!!! Anbefales.