Ut på tur og diett på gang

I dag har vi vært på en liten tur til Sjomen. Siden vi har solgt hytta vår er det ikke så ofte vi er innover der. Det er besten så jeg glemmer hvor hinsides vakkert det er der ute. Pappa ligger gravlagt der- så vi fikk vært en tur innom han også.

Vi prøvde oss på litt bilder til årets julekort. Jentene i det fine nye vintertøyet fra Polarn O Pyret. Liker så godt grønnfargen til jentene- jenter må ikke bare ha rosa spør du meg.

Celine fikk velge vintertøy selv i år og hun gikk for lilla.

Kanskje den fineste 8 åringen jeg vet om – sånn helt objektivt. Hohohoh 🙂

Bella snella i grønt!

Så var vi innom pappa på kirkegården. Celine hadde laget Halloweenlykt til han.

Så var det dietten. Jeg har satt meg selv på en stram lavkarbodiett frem mot jul. Jeg har gjort det før og vet at jeg mister kg. Da jeg ble gravid med Pippa var jeg "on fire", og gikk ned massevis. Etter graviditeten var et faktum roet jeg ned lavkarbodietten- siden jeg ikke viste helt om det kunne ha noe innvirkninger på barnet. Men nå er jeg der igjen da- skal ned i vekt- og selv om jeg vet man ikke skal kalle det diett så gjør jeg det. Jeg lever nå på så lite karber at det er noe som for meg er umulig i lengden- men jeg har troa på at når jeg har kommet et stykke ned i vekt skal kunne leve på et relativt lav karbo nivå. Jeg er tre uker etter start og kroppen er 4,4 kg lettere og selvfølelsen er mye bedre. Jeg har meldt meg på det jeg kunne finne av lavkarbosider på Facebook. (Tips meg gjerne)

Flere som tar grep om livvidden nå?

Christine

Polarn O Pyret samarbeider med hvitstil.com fordi hvitstil.com elsker POP

Super koselig barneaktivitet

Vi har en deilig innesøndag før vi skal hive på oss ull og vintertøy og gå med bøsse. Vi prøver å gjøre det hvert år- og ungene synes det er fint å bidra.

Anyway- det nærmer seg jul og Halloween og da har jeg pleid å kjøpe gravlykter som barna dekorerer til høytidene. Gravlyktene er til min pappa som ikke er med oss lengre. Det er en veldig koselig stund- ungene lurer på om Far i Himmelen som de kaller han likte fargen rød og om jeg tror han ville likt å fått en nisse på lykta si. Og sånn fortsetter samtalen.

Jeg kjøper disse Lyktene på Europris. De er i glass (mange lykter er nå i plast)

Så gjør de alle tre sitt beste med å få til en lykt de tror far i himmelen ville likt.

Så drar vi til kirkegården og tenner halloweenlykta neste helg- også setter vi bursdagslykt og julelykt bak gravsteinen hans. Og siden vi er bortreist på både jul og bursdagen hans i desember så er det alltid snille mennesker som vet at vi har satt lykter der og tenner dem for oss.

Nå: litt lavkarbomat før vi skal ut med bøssa. For jepp: jeg er på lavkarbostien igjen.

Christine

Min best investerte 1000 lapp

Vi bor i Narvik-noen få meter fra slalombakken. Vi tilbinger en god del tid der- hele familien. På ingen måte proff på ski- men jeg nyter å være sammen med familien og venner i bakken. Det som er så utrolig viktig for en god opplevelse er å ha gode klær og greit utstyr. Det har jeg, men jeg har kjøpt nye slalomsko og de var virkelig så vonde. Når jeg prøvde dem første gangen kjentes de fin ut. Så kom jeg hjem og skulle prøve de i bakken. Jeg kom ikke ned trappa engang før jeg ville rive de av eventuelt sage av foten. En tur opp med fjellheisen ble til at jeg tok heisen ned igjen- og siden stod skoene godt plassert i skapet. Aaaldri mer på- tenkte jeg.

Så kom min kjære hjem og fortalte at han hadde hørt om noen som tilpasset slalomsko sørpå. Og på 1-2-3 hadde jeg time på Klipskobua.

Så i går var jeg i Oslo og Gjermund på Klipskobua jobbet og filte og varmet opp skallet til skoen og som han sa: "brukte foten min som rambukk for å utvide skallet der det ikke passet". På bilde over her har jeg vært brukt som rambukk- og er riiiimelig varm i toppen.

Etter en dryg time med hardt arbeid så gikk jeg ut med sko som passet som hand i hanske. Ikke engang Askepott passet glasskoen sin så godt som mine sko passer.

Så for alle der ute som har vonde sko(de er det mange av)- det er så virkelig verdt å få dem tilpasset. Og som Gjermund på Klipskobua sa: det er ikke bare skiracere som kan få tilpassede sko.

Så nå må bare snøen komme. Jeg er klar!!

Christine

Dagene som kom og gikk- Så var bleietiden over

Så var lille Philippa bleiefri. Jeg kan nesten ikke forstå at den lille babyen min er blitt så stor jente- og jeg føler en blanding av stor glede og angst. Det er så gøy å se at de vokser til- men det går så fort!

Planen var egentlig å slutte med bleie i sommer på Gran Canaria på samme måte som Isabella sluttet. Og det var jo en god tanke- sånn bortsett fra at vi har basseng utfor døra til huset vårt der. Vi hadde jo ikke tenkt så godt over at vi der måtte bruke badebleie- så det ble vanskelig å slutte der.

Så kom vi hjem og hverdagene spiste oss- og før forrige helg bestemte vi oss for at nå var tiden inne. Og det stemte- noen små uhell- men det hele går over all forventning.

Og ingen problem å gjennomføre Bella sin fotballbursdag på lekeland i går.

Nu står helga på trappa igjen- Prebs er på reise og Celine skal på helgebesøk hos BesteJens og mor.

Christine